בית פורומים הנה ימים באים

חילול השם עבירה חמורה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/8/2009 18:43 לינק ישיר 
חילול השם עבירה חמורה

עבירה מאוד חמורה שספק אם יכופר לו וזה בשעת מיתתו
היה בויי נט כתבה עלקצין הומו דתי שיוצא בריש גלי נגד הרב הצבאי איך הוא מעז לדבר נגד הומואים דתיים
אין לי מלים להגיד זה מאוד קשה להגיע למצב כזה לראייה כל כך עקומה
מה עם כל ההשפעה שאתה משפיע על בחורים דתיים שיש להם בעייה כזאת
"אבן שזרק טיפש אחד לבאר 1000 חכמים לא יוכלו להוציא"
ומה עם אבא שבשמים לא כואב עליו
אני באמת משתדל לדון לכף זכות ואף אחד לא יכול להבין את הכאב העצום והתיקון הקשה של בחורים כאלה
אשתי עבדה פעם בתל אביב בחברה שקשורה לטלוויזיה  בעל המקום היה הומו דתי ולא ראה בזה שום בעיה מוסרית לעשות את מה שעשה
פעם בסוכות הוא אמר איך אלוקים יסלח לי שאני לא אוכל בסוכה ענו לו קודם תראה אם יסלח לך על מה שאתה עושה
אבל זה עבודה מאוד יסודית של היצר משכיח מהאדם את החומרה ואומר לו נולדת כזה ותישאר כזה
אל תנסה בכלל להילחם,
לפני 20 שנה שהיו הולכים לפסיכולוג או לטיפול כל שהוא הוא ישר היה אומר הומו זה סטיה זה אסור
אז היו מתרחקים ומפחדים היום זה בנורמה בסטייל
לאשתי בעבודה היו עוד 2 בחורים שאהבו גם נשים וגם גברים לפני 20 שנה הם היו יכולים לצאת מזה
היום  זה בעיה מאוד קשה.
מתביישים באדם שחוזר בתשובה באדם אמיתי שמוותר על הבלי העולם
אבל רודפים אחרי כל המשוגעים
פעם הרב יגן היה באילת וסיפרו לו שלפני מספר ימים מרן היה שם ורצה לדבר בפני התלמידים ולא הכניסו אותו
אבל אחרי יומיים הכניסו הומו חולה איידסידבר בפני התלמידים
זה היה לפני 20 שנה

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/8/2009 22:31 לינק ישיר 

רבותי - כשיצר הרע משתלט ברמה כזו שאדם משכנע את עצמו שדבר כזה לא משנה עד שהוא מתעלם ממנו זה בור עמוק שאין לצאת ממנו.
צריך לרחם על אדם כזה ולומר כל יום תודה שלא באנו אנחנו לידי ניסיון כזה איום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2009 21:09 לינק ישיר 

אין שום כף זכות לאחד שלתאוות ליבו שוכב במיטה עם גבר ללא משוא פנים וחושב שהוא דתי
יש כף זכות רק למי שנלחם ומחליט ומקבל על עצמו לא לחטוא לעולם ותוך כדי מלחמה הוא נפל ושוב הוא חוזר ומתעורר ולא נותן לעצמו ליפול עליו יש כן כף זכות והוא גם נקרא דתי

אבל לא ייתכן שיבוא אדם שיגדיר את עצמו כדתי ויעבור על איסור תורה בשאט נפש ויתיר אתזה לעצמו הוא לא דתי ולא כלום ואין על אחד כזה שום כף זכות וכמו שאמר עדנרן יפה הוא בנידוי ובחרם

ליבי על אלו שנלחמים ובכל זאת נופלים ושוב קמים וממשיכים להילחם
לא הייתי רוצה להיות במקומם ה' ישמור

הבעיה היא עמוקה מאוד כמעט ואני שוב מדגיש כמעט כל ילד בגיל העשרה יש לו בילבול לגבי מי שהוא ומה שהוא ולפעמים יש בילבול לגבי הזהות המינית שלו לפעמים לילד יש משיכה לחבר שלו והדבר הוא טבעי אבל אם יודעים לכוון את הילד שהמשיכה הזו היא לא מינית אלא חברית אז הילד יוצא מזה אבל אם הילד הזה הלך למועדון כמו המועדונים האלו שיש היום ה' ישמור שם כבר יפמפמו לו שהוא גיי וזהו אין מה לעשות

צריכים לסגור את כל המועדונים האלו ולהקים במקומם מועדונים נורמליים לכוון ילדים אל האושר ולא אל הצער השכול והיגון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2009 19:25 לינק ישיר 

אתה צודק אבל גם יש כאלה בעלי נטיות דתיים שיושבים על הגדר אני מדבר עליהם
בעניין כף זכות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/8/2009 19:15 לינק ישיר 

נדמה לי אם זכרוני אינו מטעני,
שאנשים מהסוג העליז, לא מחזירים אותם בתשובה,
ולא מלמדים עליהם כף זכות, נותנים להם להסתדר לבד,
יש עליהם כמו סוג של נידוי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2009 19:08 לינק ישיר 

קראתי גם את הכתבה, פשוט חילול ה'..

זה פשוט מדהים איך בציבור הלא מאמין זה נהיה נאור ותרבותי יותר, לקבל נטיות כאלה כמובנות מאליהן.
מסכים עם דבריך שכל אחד כזה משליך לטמיון עמל של 1000 רבנים ודברי תורה.

הנושא הזה כ"כ חמור ורגיש לעיסוק שגם רבנים בקושי מדברים עליו כנראה שעדיין זה לא הזמן או שאין אנשים גדולים שמתאימים לטפל בו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > חילול השם עבירה חמורה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext