בית פורומים א חרדים ספרדים

שמואל בן עטר חוזר לרדיו - יגיש תוכנית בקול חי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/8/2009 12:06 לינק ישיר 
שמואל בן עטר חוזר לרדיו - יגיש תוכנית בקול חי

צילום: ארכיון
היו ימים. דוד חכם ובן עטר

חשיפה: שמואל בן עטר חוזר לרדיו, דוד חכם מצטרף
הוא יוצא בקרוב מהכלא, אבל חוזר לסקאלה: שמואל בן עטר יגיש ככל הנראה תוכנית קבועה ברדיו "קול חי" • מסתמן: דוד חכם, השדר הבכיר ב"קול ברמה" יחבור לבוס שלו לשעבר • פרסום ראשון.

מאת: יעקב ישראלי / אתר צעירי ש"ס
תאריך: 11/8/2009

האם הוא חוזר?

לאחר שניהל במשך שנים ארוכות את תחנת הרדיו "כל האמת", ולאחר אלפי שעות מאחרי המיקרופון, ככל הנראה שמואל בן עטר חוזר לרדיו.

בשבועות הקרובים שמואל בן עטר אמור להשתחרר מהמאסר בכלא מעשיהו. ל"צעירי ש"ס" נודע כי מתקיימים מגעים חשאים בינו לבין רדיו "קול חי", על הגשת תוכנית קבועה ברדיו.

במידה ואכן יצא הדבר לפועל, אחוזי האזנה של הרדיו צפויים לעלות באופן משמעותי, ואף צפויים למשוך מאזינים מהרדיו המתחרה "קול ברמה".

יצוין, כי הבוקר רצות השמועות ברדיו "קול ברמה", כי השדר הבכיר ברדיו דוד חכם, שלתוכניתו הקבועה יש אחוזי האזנה גבוהים במיוחד, עומד לפרוש מהרדיו. האם זה רק שמועות לצורך קידום, או שבאמת הוא מתכנן לחבור לבוס שלו לשעבר שמואל בן עטר ברדיו "קול חי? דוד חכם בתגובה לצעירי ש"ס: "אני כרגע בקול ברמה, אני משדר שם, ואני ימשיך לפעול למען הצלחת הרדיו, ואני לא מגיב לשמועות מעל כלי התקשורת".

ובכל זאת, הקשנו, אם יציעו לך לשדר ביחד עם שמואל בן עטר, חדש ימנו כקדם, לא תסכים? "שמואל בן עטר בן אדם יקר, ותמיד אני ישמח לעמוד לצידו", אומר חכם ומוסיף: "אבל כל מה שישי לי לומר לו, אני יגיד לו בארבע עיניים".

מקןר: צעירי ש"ס

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2009 12:23 לינק ישיר 

מי כתב את הדברים בויקיפדיה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2009 15:27 לינק ישיר 

לא נכון..

שמואל בן עטר היה הראשון אח"כ קול הנשמה אח"כ ערוץ 2000

ראה ויקיפדיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2009 15:25 לינק ישיר 

מפיק, נסחפת קצת.
הוא הקים את קול האמת אבל לא את ערוצי הקודש.
ערוץ 2000 החל לשדר עוד לפניו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2009 13:07 לינק ישיר 

הלוואי כולנו מחכים לבן עטר האיש שהקים את ערוצי הקודש..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > שמואל בן עטר חוזר לרדיו - יגיש תוכנית בקול חי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext