בית פורומים חבלי משיח

'משיח' חילק פליירים בתל-אביב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/8/2009 13:02 לינק ישיר 
'משיח' חילק פליירים בתל-אביב

בשנה האחרונה קמו משיחים רבים לעם ישראל, והם מופיעים בכל אתר ואתר.

אחד מהם, שמו לא ידוע ולא מפורסם, אך מופיע באתר  M424.COM - חילק היום פליירים לתושבים תל-אביב והסביבה:

היזהרו יהודים ממשיחי שקר !
תיפח רוחם של משיחי שקר שמתעתעים ברוח עם קדוש.

תוקן על ידי 3ברית ב- 30/08/2009 9:15:59

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2009 01:48 לינק ישיר 

בס"ד

נחמד העלון...
אגב את נשמעת "מבינה" בעניני משיח...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2009 02:21 לינק ישיר 

אני לא.
לפי הסמל אתה בוודאי מכיר אותו. יש לו שם כלשהו ?

אגב... השפה שלו ממש עשירה וקדושה, כמו זאת:

על ביתו של בנימין נתניהו אני שולח קללה: חיות השדה ישתינו על גופות משפחתו ויקיאו עליהם.

שבוע טוב לכל בית ישראל

תוקן על ידי 3ברית ב- 30/08/2009 9:19:02

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2009 09:35 לינק ישיר 

את נשמעת
בתור אחת חלוצית שאוהבת את הארץ והעם..
א"כ חביבתי הפלא הוא עליך, איך "את" לא מכנה את בנימין נתניהו שר"י עוכר התורה העם והארץ, רודף הנשים. השררה ושילטון
בכינויים דומים וקשים,
לא אכפת לך שהוא עדיין תופס את כס שלטון העם הנבחר.. שהגאולה לא באה עדיין.. מה את חושבת שהמשיח יבוא אליו עם פרחים. אולי יבוא ל"החזירו בתשובה" המשיח יבוא "לנקמות" ונתניהו השקרן והרמאי יהיה בין הראשונים לדעתי
אגב איך "את" מציעה לקרא לנתניהו. תני לי כינוי בשבילו...
אולי הרב, אולי האדמו"ר, אולי משיח ???

לזכור ולא לשכוח:

"נתניהו" (521)  מינוס  "בנימין" (162) = 359 = "שטן"!

"בנימין" (162) + "שטן" (359) = 521 = "נתניהו"!!

נתניהו הוא כמו הבוגד "הלוחם" יוסף בן מתתיהו, שבגד בעמו בעת הקרב נגד הרומאים וחי בהמשך על חשבון הרומאים, שינה שמו ל"יוספוס פלאביוס" וכתב ברומא ספרי היסטוריה בשעה שהרומאים שחטו, אנסו וטבחו את בני עמו בארץ הכבושה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2009 09:53 לינק ישיר 

דורש_טוב1 כתב:

איך "את" לא מכנה את בנימין נתניהו שר"י עוכר התורה העם והארץ, רודף הנשים. השררה ושילטון בכינויים דומים וקשים,
לא אכפת לך שהוא עדיין תופס את כס שלטון העם הנבחר.. שהגאולה לא באה עדיין.. מה את חושבת שהמשיח יבוא אליו עם פרחים. אולי יבוא ל"החזירו בתשובה" המשיח יבוא "לנקמות" ונתניהו השקרן והרמאי יהיה בין הראשונים לדעתי
אגב איך "את" מציעה לקרא לנתניהו. תני לי כינוי בשבילו...
אולי הרב, אולי האדמו"ר, אולי משיח ???

נתניהו הוא כמו הבוגד "הלוחם" יוסף בן מתתיהו, שבגד בעמו בעת הקרב נגד הרומאים וחי בהמשך על חשבון הרומאים, שינה שמו ל"יוספוס פלאביוס" וכתב ברומא ספרי היסטוריה בשעה שהרומאים שחטו, אנסו וטבחו את בני עמו בארץ הכבושה

בס"ד
דעתי על נתניהו ידועה (קרא אשכולות שלי) אבל למה לכנות בשמות ? מה קרה ? לפני חצי שנה כולם פירגנו לו, עכשיו הוא יוספוס פלאביוס ? אני זוכרת שכתבתי שהנאום שלו רע לישראל ואיזו התנפלות היתה, מה קרה, הראייה השתנתה ? ובכל זאת, עזוב כינויים, מי אנחנו שנעשה חשבונות שמים ? מי אנחנו שנעשה "בירורים"?

וגם אין קשר בין מה שאתה כותב כאן לשפה הזולה והגסה של ה'משיח' באתר M24, וידוע שבורא עולם לא דר עם גסי רוח.

כבר התייחסנו באשכולות אחרים לאיומים שיוצאים מצד אתרי משיח על יהודים, איך יהודים ירצו משיח כשהוא מאיים על כולם ? אף אחד בעם ישראל לא רוצה "משיח" שמקטלג יהודים, מסכסך ביניהם, שונא אותם.

יחזקאל כבר התנבא לפני מאות שנים מה יקרה בתקופתנו וכמה משיחי שקר יקומו, ואיזה עונש יקבלו משמים.

עוד לא אמרת לי מה שמו של ה-M24 הזה ? למה הוא חושש לחשוף את שמו ? האם זה אתה במקרה ????

תוקן על ידי 3ברית ב- 30/08/2009 10:03:57

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חבלי משיח > 'משיח' חילק פליירים בתל-אביב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext