|
|
| נשלח ב-13/8/2009 13:55 |
|
| |
פיקוח של הנהלת הפורום
לאחרונה אנו חוזים בהשתוללות חסרת רסן של הניק מקוה (כבר כתבתי על זה באשכול מיוחד ולא אחזור שוב).
לצערי אל עף פניות פומביות למנהלי הפורום, לא רק שלא זכיתי למענה הולם, אלא אפילו לא להתייחסות מינימלית.
לאחרונה שמתי לב שמקוה משתמש בחתימתו האישית בסיסמת בחירות "אנשי טוב תגידו לנו מי הם הרבנים שלכם?" וגם זה עובר בשתיקה מצד מנהלי הפורום, לכן החלטתי גם אני להשתמש מעתה בחתימתי האישית כפלטפורמה להעברת מסרים פוליטיים.
המסר הראשון: רק תנועת "טוב" מייצגת באמת את החרדי השפוי ונלחמת בקנאים.
|
|
| נשלח ב-13/8/2009 17:44 |
|
| |
מחשבות,צודק ב 100%
מקוה נעייס סתם מעורר בלגאן!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2009 15:34 |
|
| |
"שימנע פגיעה ברבנים"
הצחקתם אותי, אותו האיש הוא רב !!!!!!??????
הלא המנחת יצחק, החפץ חיים יהושע בן נון ושם בן נח כבר פסקו מזמן שכל הציונים ומי שמדיח את חברו ללכת לעבוד, דינו כבועל ארמית וקנאין פוגעין בו. ובכלל מאז הרב חרל"פ, רב עם שם משפחה הכולל ר"ת חשוד על שייכות לסיעת הרב קוק . ומה עוד שאותו האיש קורא בכתביו ועליו נאמר מפורש בשו"ע שמורידין ואין מעלין.
לכן אבקש מהוועדה הרוחנית בראשותו של מבט לחדשות להמשיך לעודד את המחאה והשמירה על טוהר המחנה.
ואם לא יענו תביעותי נדאג להמשיך לעשות cut & past מתוכנת אוצר החכמה עד קרסיתו של השרת הטמא.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2009 15:14 |
|
| |
מבט ידידי,
תודה על התגובה, והנה חתימתי... 
|
|
| נשלח ב-13/8/2009 15:02 |
|
| |
ואיפה נעלמה החתימה שלך?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2009 15:02 |
|
| |
מחשבות
אני מתנצל על האיחור בתגובה.
הנהלת הפורום מגבשת תקנון חדש לפורום, שימנע פגיעה ברבנים ובכותבים (ובחופש הביטוי).
לגבי החתימה של "מקווה" אני לא רואה שום בעיה בזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2009 14:56 |
|
| |
שלא יובן לא נכון, אני נהנה ממקוה, רק אני חושב שצריך בכ"ז לעמוד באיזה שהם כללים (גם אם לא הכתיבו אותם מרנן ורבנן...).
תוקן על ידי machshavot ב- 13/08/2009 15:13:46
תנועת טוב מייצגת את החרדים השפויים ונלחמת בקנאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2009 14:51 |
|
| |
לפני שבוע שלחתי למקוה בהודעה אישית בקשה יפה ומנומסת
לצערי אין תועלת.
תוקן על ידי אהבה_רבה1 ב- 13/08/2009 15:07:26
"אדרבה, תן בליבנו שנראה כל אחד מעלת חברנו ולא חסרונם."
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|