בית פורומים בית שמש

בעיקבות חתימתו של מחשבות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/8/2009 13:13 לינק ישיר 

לא אמרתי שזה לא ניתן לגישור. כתבתי עוד ימים יגידו... 
הרי בעבר (בקום המדינה) רצו תחת מפלגה אחת כל הדתיים במדינה כולל החרדים והדת"ל.
בסופו של יום ריצה ההחירות (להבדיל מחבירות בתנועת אחת) זוהי שאלה פוליטית של כדאיות.

תנועת טוב מייצגת את החרדים השפויים ונלחמת בקנאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2009 13:48 לינק ישיר 

מחשבות ידידי

הצלחת לבלבל אותי כהוגן

בתחילת האשכול הצעתי לך לאחד איתנו כוחות כי המטרות שלנו זהות וטוב מוגבלת בגלל החרם החרדי עליה לממש את רצונתיה

ענית לי שיש כאן הבדל אידאולגי

שאלתי אותך מה ההבדל

ענית לי בגדול כיצד לעבוד את הקב"ה ואיזה מצוה לייחד ארץ ישראל מול תורת ישראל.

ועכשיו לשאלתי שמאז ומתמיד היו בעם ישראל שיטות שונות לעבוד את הקב"ה גם ההבדל בין החסידים לליטאים הינו כיצד לעבוד את הקב"ה ובכל זאת הדבר אינו מונע מהם לשבת תחת מסגרת מפלגתית אחת ומדוע ההבדל אינו ניתן לגישור.

וענית לי שיש כאן שיקול של כדאיות זאת אומרת שאין כאן הבדל אידאולגי אם כך מדוע שלא תצטרפו אלינו הרי המטרות אותן מטרות וכך נוכל בצורה הטובה ביותר לממש את מטרותינו.

אני מקוה שלא תמחזר פעם נוספת את התשובות.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2009 14:05 לינק ישיר 

מסייה ידידי,
צר לי אם בלבלתי אותך. ברשותך אנסה לפשט יותר את דברי.

יש הבדל בין חיבור רעיוני ביו 2 תנועות רעיוניות לבין חיבור פוליטי לשם ריצה לבחירות.
אם מדובר בחיבור פוליטי אזי אני חושב שהרעיון לא פסול, ועל כך כתבתי כבר בתחילת דברי באשכול זה שעוד ימים יגידו. אך אם מדובר בחיבור אמיתי כלומר גם חיבור רעיוני, אזי כתבתי שיש הבדלים בין 2 התנועות.

מקוה שהייתי הפעם יותר ברור.

תוקן על ידי machshavot ב- 18/08/2009 14:01:00

תנועת טוב מייצגת את החרדים השפויים ונלחמת בקנאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2009 14:39 לינק ישיר 

תסביר לי בבקשה במה אנו מבזים את רבני הדור

אנחנו מכירים כבר את המנטרה הקבועה שלך שאנו עובדים על הרב שטיינמן וכו' תמצא הסבר יותר יצירתי כי בטענות אלו אתה הוא זה שמבזה את גדולי הדור ועושה אותם למזוכסיטים ותמימים ופרקלך שכל אחד יכול לעבוד עליהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2009 14:52 לינק ישיר 

צר לי מחשבות אבל לא הבנתי!

אבל חבריי כאן עשו זאת טוב ממני, דרך אגב אני לא מבין למה פתאום אתה מדבר על כך שאצלך הדגש הוא על התורה, אני בכלל חשבתי שאתה לא סובל אברכים וחושב שהם צריכים לצאת לעבוד! מה קרה? האם אני מזהה איזה שינוי מגמה אצל הטבניקים הסרוגים? או אולי משתמשים עם התורה כשצריך וזורקים אותה כשלא צריך?

בכל אופן נהנתי לראות אותך מתפתל, חיבור רעיוני חיבור פוליטי, תגיד, אתה לא מרגיש שחזרת לישיבה? אם לא בתורה אז לפחות כמה פילפולים בעניני המפלגה.

אתה יכול לפלפל מה שאתה רוצה אבל דאפקטו, אם לא תתחברו בפעם הבאה למפלגה אחת, לא תהיה מפלגה של סרוגים טובניקים.

ואם באמת איכפת לכם מרבנים, כמה גדולי הדור נאבקו נגד פא"י שרצו לעשות כאלו חילוקים, חיבור פוליטי וכו', הסתפיילר מרן הגרא"מ שך זצלל"ה נאבקו בהם מאבק איתנים

אבל הכל משמש במפלגה הזו בעירבוביא, דתי לאומי חב"ד אברכים כביכול, מעין צונ'ט כזה כל מה שרוצים עובד נכנס ונהיה דעתם של רבנים שאינם קיימים. מצידו של מחשבות גם הנזירה האחות פלוסי יכולה להיות ראש המפלגה כי הוא הרי אוהב אותה יותר מהקנאים.

גועל נפש מרוכז.

אנשי טוב, אולי תואילו לגלות לנו מי הם הרבנים שלכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2009 14:59 לינק ישיר 

מקוה,
אם היית עובר שוב על מה שכתבת,לא היית כותב בסוף "גועל נפש מרוכז"...(אלה אם כן הכוונה "גועל נפש"על מה שעכשיו כתבת....)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2009 08:27 לינק ישיר 

חשוב להלחם ברשע הקיים בעסקנות החרדית בגיחזים הסובבים את גדולי ישראל וכו' . דא עקא הרודנות כנגד פא"י , טוב וכו' קשה מאוד . לכל אחד יש ילדים לחתן וכל יהודי שואף שיגדלו ביר"ש ולכן האיומים על המוסדות עושים את שלהם . לעיתים אני שואל מהי הדרך הנכונה לטפל בציר הרשע .

נקח דוגמא

לו יצוייר שיש עסקן שמרננים אחריו שאינו חושש להיות סגי-נהור ואומרים זאת אנשי מקצוע הזקוקים להחלטותיו .

מה עושים ?

דין תורה אצל רבני השכונה ? מסירה לעיתונות /משטרה ? להכנס לחנן 10 ?

הפתרון היחיד הוא לא לקבול על הרשעה אלא להוסיף צדקות ולהכניס שליחי ציבור מסורים וישרים .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > בעיקבות חתימתו של מחשבות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.