|
|
| נשלח ב-17/8/2009 01:21 |
|
| |
מירס די נמאס !!!!!!!!!!!
די זה כבר נמאס מהזילזול והיחס המחפיר שאנחנו בתור לקוחות מקבלים במיוחד בשירות לקוחות בבני ברק ( רבי עקיבא)
דיברתי עם כמה וכמה לקוחות לא מרוצים (ויש לציין שמאוד מרוצים מהעלות החודשית הזולה כן היא הכי זולה) אבל עדיין זה לא נותן לגטימצייה לזלזל בלקוחות
נימאס שבתוך בני ברק נותני השירות בתוך שירות לקוחות חרדי תיהיה אישה (שהצניעות ממנה והלאה) והיא נחשבת המנהלתשם
למה לא מגיעה לנו שנקבל גבר בתור מנהל או לכל הפחות אישה משלנו שתנהל את העסק ולא אחת ההפך מדעת תורה
למה רוב הסוכנים של מירס בתוכניות הכשרות הם חרדים (ככה מישהוא אמר לי) אבל נותני השירות האחרים לא דתיים במיוחד ההנהלה ויש לציין שלא רק החוסר צניעות או החוסר ידע כלפי הציבור מפריע לי אלה גם הצורה הגועלית שאנחנו בתור ציבור מקבלים שירות די ממש נמאס.............
וועדת הרבנים לעינייני תקשורת תנו את הדעת גם לגבי זה זה גם כשרות בתחום הסלולאר.................
נמאס מכל מיני חיובים למינהם שמופעים בחשבון בלי שום סיבה ואנחנו צריכים לשלם עליהם
נמאס שבשביל לנתק מכשיר אנחנו צריכים לרוץ ממקום למקום ואחת מנותני השירות
(יש לציין שנראת חרדית) אומרת לי שבלי אישורה היא לא יכולה לנתק (יכול להיות שבגלל זה שמו אישה חילונית במרכז שירות חרדי בשביל שלאחת כזאת יש את הכוח להציק לציבור שלנו)
מי שמכיר עוד התנכליות כאילו אני ישמח שנתאחד כולנו לעשות שינוי מהיר וטוב בציבור שלנו והרי כבר כתוב בחז"ל עניי עירך קודמים לא?
(יש לציין שגם בשאר חברות הצניעות של נותנות השירות מחפיר אבל אני לא מנוי של חברות אלו אז אני לא מכיר את הנושא מקרוב
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2009 07:29 |
|
| |
גם אני עברתי ממירס בגלל היחס המשפיל לסלקום ומאד נהנה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2009 10:51 |
|
| |
במרכז שירות לקוחות שלהם??????????.
למה אף אחד לא עושה כלום בנושא..........
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2009 22:45 |
|
| |
נמאס נמאס נמאסוהבעיה הכי קשה שאי אפשר להתנתק מהם סיוט מתמשך של שנים מת להתנתק מהם ולא מצליח
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2009 23:24 |
|
| |
חי100 אי אפשר פשוט לעצור את ההוראת קבע ?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2009 23:43 |
|
| |
עצרתי את ההוראת קבע אבל נצבר לי חוב שם ומי יודע לאן זה יגיעאני כרגע במשא ומתן עם עורך דין אולי נתבע אותם
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2009 18:10 |
|
| |
אני לא יודע מה קורה בטחנה בבני ברק אבל דוקא בירושלים השירות שלהם די בסדר לעומת חברות אחרות
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2009 11:39 |
|
| |
גם אני הייתי בשבוע שעבר בסניף בבני ברק (ר''ע), הייתה שם רק נציגה אחת(!) המתנתי למעלה מ40 דק' עד שהתיאשתי והלכתי.
זוהי שערוריה.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|