בית פורומים בית שמש

קערעסטיר האם אתה קשור להאשמות החריפות האלה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/8/2009 12:20 לינק ישיר 
קערעסטיר האם אתה קשור להאשמות החריפות האלה?

באשכול זה http://bhol.co.il/forum/topic.asp?whichpage=5&topic_id=2666149&forum_id=3845הפנתי מישהו לאתר של אזמרך בלאומים לקריאת ספרו של יואל אלחנן "דת הציונות" קערעסטיר כתב לי כתגובה שהרב אלישיב איים לאסור את הספר וכי הוא לא מופיע בחנויות לממכר ספרים.

לתדהמתי היום כשנכנסתי לאתר שם אני רואה שמישהו שלח לשם את השאלה והנה השאלה והתשובה לפניכם!

האם נכון שהרב אלישיב מתנגד לספר?

בפורום בית שמש בהייד פארק ישנו אחד שהפך את עורו מחרדי לדל"י והנושא מעסיק רבות את תושבי העיר שם ואת הפורום בית שמש אחד האנשים שהתקיף את המזרחי שם ארוכות, ציטט את הספר "דת הציונות" ואחד אחר כותב שם שהסיבה שהספר אינו נמכר בחנויות הוא משום שהגרי"ש איים לצאת נגד הספר עקב דברים שכתובים שם נגד הראי"ה קוק.שאלתי מה נכון ואם לא האם ניתן להגיב שם בשם המחבר

עכ"ל השאלה

והתשובה ע"י מחבר הספר

ישנם שני נוכלים מרמת בית שמש הידועים לנו בשמותיהם המלאים [ומתגוררים ברח' נחל שורק] אשר רודפים אותנו מאז יצא החלק השני של "דת הציונות" וכנראה שיש להם אי אילו קשרים עם כמה גדולי תורה שאחד מהם [למרות שלא הכיר כלל את הספר דת הציונות] נכנס עמהם לגרי"ש אלישיב כשהמטרה היא להוציא מתחת ידיו מכתב נגד ספר "דת הציונות". הם לא הודיעו לנו על כך כלל לא על הכנסם ולא על צאתם ואף משקרים במצח נחושה כי בנו של הגרי"ש אלישיב הזמין אותנו גם כן וסירבנו לבוא.

הנוכלים מציגים עצמם כחרדים אבל אחד מהם שיתף פעולה עם יצחק דדון ממרכז הרב לסייע בעדו למנוע ממדריך בישיבה תיכונית לעבור לישיבת טלזסטון בעקבות קריאת "דת הציונות". דדון הפנה את הבחור [שב"ה לומד כיוםל בטלזסטון לא מעט בזכות שקריו של יצחק דדון] לאחד הנוכלים מבית שמש שחיזק את דברי דדון מחד גיסא אך סתר את חלקם והפליל את דדון מאידך גיסא.

בעקבות יציאתם מהגרי"ש אלישיב ללא מכתב ובידים ריקות החלו להפריח שמועות מגוונות לגבי "התנגדותו" של הגרי"ש אלישיב לספר [ובפסח האחרון הגיעה השמועה אלינו דרך חבר טוב מרמת בית שמש] ואף הגיעו לכנס לב לאחים השנתי בבני ברק כדי להפריע שם למכירת ספרי דת הציונות כשאחד מהם שומר על מרחק קבוע של כ-10 מטר מהדוכן כדי שלא  להתעמת עם הרב חזן בגלוי. בצר לו שלא הצליח לשכנע אנשים חייג לאותו גדול שנכנס עמו לגרי"ש אלישיב והצמיד את הטלפון לאזנו של תלמיד של הרב אברהם חזן שבא לעזור לו במכירת הספרים. התלמיד העביר את הטלפון לרב חזן והלה אמר לאותו רב כי אם יש משהו שלא כשורה בספרי דת הציונות הוא מוכן לשמוע ולתקן אם צריך. אותו גדול לקח את מספר הטלפון של הרב חזן ומאז עדיין לא יצר עימנו קשר. הפחדן מוג הלב מרמת בית שמש אף טרח להביא צלם שיצלם את הרב חזן [שיטות הפחדה נלוזות של עמי ארצות כדוגמתו].

ספר דת הציונות נמצא בחנויות ועוד חזון למועד לפרסם את מעלליהם של שני נוכלים אלה ואת שותפותם עם מחטיאי הרבים כמו יצחק דדון בסביבתם ומחוצה לה אלא שאיננו רוצים לפגוע במשפחותיהם הנמצאות בסביבה חרדית בגלל טיפשותם. וה' יחזירם בתשובה שלמה לפני שישלמו את המחיר הכבד של נסיון חבלה בזיכוי הרבים ובקרוב אחב"י לאביהם שבשמים.

אגב, אחד הנוכלים ניסה לפעול כנגדנו אצל הגר"ח קנייבסקי בטרם יגיע אליו חלק ב'  של דת הציונות אך לא עלתה בידו וגם על חלק ב' [כמו על חלק א'] קבלנו מאתו מכתב "ברכה והצלחה".

וכדאי שישימו על לבם את הפסוק בישעיה שקראנו השבת בהפטרה: "כל כלי יוצר עלייך לא יצלח וכל לשון תקום אתך למשפט תרשיעי זאת נחלת עבדי ה' וצדקתם מאתי נאום ה'" ויבינו כי הבטחת הקב"ה חזקה יותר מכל ה"קשרים" שיש להם עם גדולים כאלה או אחרים.

מישהו יודע על מי ומה מדובר? אם הדברים נכונים אזי יש לנו כאן סיפור עם כמה מושחתים רציניים, עד כמה שידוע לי הגר"ח קנייבסקי וכן הגראי"ל שטיינמן שליט"א עברו על הספר ושיבחוהו מאוד. אין לי מידע על מרן הגרי"ש אליישיב שליט"א

אנשי טוב, אולי תואילו לגלות לנו מי הם הרבנים שלכם?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2009 01:28 לינק ישיר 

לכבוד היא"צ של מורינו הגראי"ק זצ"ל אני מחויב למחות מחאה נמרצת כנגד השקרים והסילופים שיש בשני הספרים המכונים דת הציונות .

על שקר גס אחד כאילו הרבי מבריסק הזהיר מפני הגראי"ק ומפני זה התקבל לרבנות רק בלונדון כבר הודה לי המחבר והבטיח לתקן .(האמת שהיה רב של בויסק בליטא וכאשר נתקע באירופא במלחמת העולם הראשונה מפני שנסע מארה"ק לכנסי'ה הגדולה של אגו"י קהילת "מחזיקי הדת " (הקהילה החרדית של לונדון ! )ביקשה מממנו לכהן פאר ברב ואב"ד .

שקר זה מעיד על האיש בכלולותו . הרב חזן והרב עמית חוו ילדות ונערות קשה במוסדות  מזרחי פושרים ולא ישיבתיים בתהליך הרוחני של  התזחקות וחזרה בתשובה מעברות שהיו בידם הפנו את כעסם לשיטה השקפתית ותורנית שמעולם לא הכירו . בקיצור גפרורים שנישרפו עקום .

לעיון בנושא עד כמיחס גדולי ישראל להגראי"ק זצ"ל  ניתן לעיין http://bhol.co.il/forum/topic.asp?topic_id=2459912&forum_id=771

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2009 00:08 לינק ישיר 

פלפל2004 כתב:

מישהוצדיק

אתה לא עונה לעניין אני עניתי שהיות ולטוב אין עוד רבנים שנפטרו שהם יכולים לנפנף בהם לכן הם לא מגלים את זהותם שכרגע הם לא יכולים להגיד על רב שעודנו איתנו שהוא תומך בשיטתם מפני שהוא יכחיש אותם ואתה עונה לי אם מגיע להם להיפטר או לא.

אני לא התכונתי לענות על מה שכתבת,רק אמרתי שתפסיקו לזלזל כי יש שם אנשים ממש טובים,שמגיע להם הרבה שכר...

נראה לי שנדבקת קצת מחב"ד שגם אצלם הרבה שלהם לא נפטר ומשמע מדבריך שגם אחרי שרבני טוב יעלו לעולם שכולו תמשיך לצעוק בלהט שהם עודנם חיים.

את זה אתה אמרת....
אני מעולם לא אמרתי שהם יחיו אחרי מותם....אני אמרתי שהם אנשים כל כך צדיקים ומגיע להם לחיות....
וחוץ מזה,אתה הודתה פה שהם יעלו לעולם שכולו טוב....

צא מהמשיחיות הזאת נגזרה עלינו גזירה ואנו צריכים לסגל מצוות ומעשים טובים שלא נבוש ולא ניכלם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2009 20:38 לינק ישיר 

דבר ראשון ענית בטעות באשכול הלא נכון היית צריך לענות באשכול נמאס מהקנאים.

ולעצם העניין אם הדבר כהפטוש מדוע אתם לא מגלים את זהות הרבנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2009 19:49 לינק ישיר 

פלפל ומקוה,
מתי תבינו שאנחנו לא צורכים רבנים כמו גרביים כדי "לנפנף" בהם, וזה לא תחרות למי יש יותר גדול (תרתי משמע), שאלת רב זה עניין אישי, שכל אחד שיש לו ספק בבחירות לאיזו מפלגה להצביע שישאל את רבו, כך עשיתי וכך עשו מרבית חברי.

תנועת טוב מייצגת את החרדים השפויים ונלחמת בקנאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2009 19:12 לינק ישיר 

מישהוצדיק

אתה לא עונה לעניין אני עניתי שהיות ולטוב אין עוד רבנים שנפטרו שהם יכולים לנפנף בהם לכן הם לא מגלים את זהותם שכרגע הם לא יכולים להגיד על רב שעודנו איתנו שהוא תומך בשיטתם מפני שהוא יכחיש אותם ואתה עונה לי אם מגיע להם להיפטר או לא.

נראה לי שנדבקת קצת מחב"ד שגם אצלם הרבה שלהם לא נפטר ומשמע מדבריך שגם אחרי שרבני טוב יעלו לעולם שכולו תמשיך לצעוק בלהט שהם עודנם חיים.

צא מהמשיחיות הזאת נגזרה עלינו גזירה ואנו צריכים לסגל מצוות ומעשים טובים שלא נבוש ולא ניכלם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2009 18:44 לינק ישיר 

מקוה-איפה כתבתי שאני שונא את בספר.  רק כתבתי מה ששמעתי ממקורות נאמנים על דעת הגר"ש אלישיב בנושא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2009 23:49 לינק ישיר 

ועושים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2009 23:48 לינק ישיר 

אנשים טובים כמו רבני טוב,גם לא מגיע להם להפטר....הלואי וכל אחד היא מצליח לעשות מה שהם עשו....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2009 21:08 לינק ישיר 

מקוה נייעס

בקשר לחתימתך הנה בדבריך מונחת התשובה רהני טוב עוד לא נפטרו ולכן הם כרגע שמורים בכספת בסוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2009 15:13 לינק ישיר 

תוקן על ידי מישהוצדיק ב- 18/08/2009 15:09:40

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2009 15:04 לינק ישיר 

הספר מצטט ציטוטים מדוייקים מגדולי ישראל על הראי"ה קוק, ישנם אנשים שזה מאוד מפריע להם ואני מבין לליבם!

הבעיה היא של כל הכתות למיניהם כמו הציונות, ושאר מרעין בישין [לא כתבתי ,טוב" כיון שעדיין לא גמרו להחליט בנוגע להשקפות שלה] שבשביל להטעות את ההמונים צריך איזה מישהו בעל קנה מידה בשביל להפוך אותו לאליל ועדיף לעשות זאת כשהוא כבר נפטר שאין חשש שיבוא לפרוך את כל השקרים שמלבישים עליו.

כולם מודים אפי' המרכזניקים הכי גדולים שצבי יהודה קוק עיוות ושינה כתבים של אביו אז מה בדיוק רוצים מהראי"ה אנחנו אפי' לא יודעים לגמרי את כל שיטותיו.

תקרא שם בספר שאתה כה שונא [ואין לי מושג למה, כאשר אתה טוען שלא קראת אותו בכלל] ותבין כמה שקרים ובדותות המציאו שם, זה פשוט לא יאומן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2009 14:30 לינק ישיר 

מקוה-זה לא אני שזכה להגן על כבוד התורה.   גם את הספר הנ"ל לא קראתי, ולמחיצת הצדיק לא נכנסתי. 
לפי דעתך שכן קרא את הספר הנ"ל, האם הספר כן מתייחס לראי"ה עם הכבוד הראוי?  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2009 13:01 לינק ישיר 

בלי כל קשר למה שעשה ש. אני חושב שזה מגיע מגסות הרוח שלא מתחילה ונגמרת רק בקשר לספר כז או אחר לי היה סיפור איתו שנגמר באופן דומה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2009 12:51 לינק ישיר 

מקוה

אתה בכלל לא בכיוון

מדובר לא ב"נוכל" אלא באברך רציני שהוא חתנו של ראש כולל חשוב בירושלים 
השווער הוא תלמידיו של גדולי ישראל מהדור הקודם ומתגורר בשערי חסד

בעבר חשפתי שמות וקיבלתי ביקורת על כך ולכן אמנע מלחשוף את שמו של אותו אברך

רק שתבין מר מקוה -- שכונת משכנות יעקב היא הרבה יותר מגוונת ממה שאתה חושב ולא כל הדשא שם הוא ירוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2009 12:50 לינק ישיר 

אני יודע במי מדובר האם מותר עפ"י חוקת הפורום לומר במי מדובר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > קערעסטיר האם אתה קשור להאשמות החריפות האלה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext