|
|
| נשלח ב-20/8/2009 15:29 |
|
| |
| מישהוצדיק כתב: |  | יש לי הרגשה שאין לך עדיין זכות בחירה... (זה לא אישי...)
יש לי הרגשה שכן יש לי...(זה לא אישי)... |
|
מישהוצדיק,
אתה נראה לי כבחור חביב, אבל... כך כתבת בפורום "נוער חרדי" . בן 17?
מה עושים החופש???אין כסף...
מה עושה נער בן 17 בחופש ללא כסף וללא מעש....
(גם אם היה לו כסף כבר אין היום הרבה מה לעשות...)
חייבים למצוא תעסוקה מעניינת לנוער חרדי ודתי אפילו שלא רוצים להוציא מאות שקלים....
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2009 22:32 |
|
| |
אני חוזר ואומר שאין כזה רב שאמר לך להצביע טוב אפילו באופן אישי היות ואנו שמענו על מאות רבנים שאמרו להצביע לג' ולא שמענו אפילו על רב אחד שאמר להצביע לטוב עליך מוטלת חובת ההוכחה שבאמת רב אמר לכם להצביע טוב.
סירובך המוחלט לגלות לנו מיהו הרב אינו מוסיף לכם אמינות ולהיפך
טענתך שהרב מפחד "מצדיקים" כמוני לא מקובלת כי רב צריך לקיים כפשוטו את הכתוב לא תגורו מפני איש ומי שלא מקיים זאת לא ראוי להיות רב יתירה מזאת עושה רושם שאתה מפחד שנגלה שהרב יאמר שהוצאת את דבריו מהקשרם או דמיינת שכך הוא אמר או שבכלל יכחיש את הדברים המיוחסים לו יתירה מזאת עצם הטענה שהרב מפחד מצדיקים כמוני אם תחשב עליך לעומק תגלה עד כמה היא מגוחכת.
לגיטימי שתצביע לטוב גם ללא הוראה של רב רק אל תקרא לעצמך חרדי כי חרדי עושה רק לפי הוראה של רבנים (אפילו החרדים השפויים שאני נמנה עליהם).
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2009 23:55 |
|
| |
פלפל,
ביינתים אינך מתנהג כחרדי שפוי, חרדי שפוי לא חושד בכשרים, חרדי שפוי לא מקטלג כל מי שלא חושב כמוהו כלא חרדי.
מאות רבנים? לא הגזמת?
אני מכיר כמה רבנים כאן בשכונה שידוע שהתירו להצביע "טוב" (למשל הרב מלינוביץ).
אני מציע לך לעיין שוב בסיפור שהבאתי על הרב שך זצ"ל. האם הוא לא היה רב? או אולי גם הרב קרליץ (מפיץ הסיפור) איננו חרדי..
|
|
| נשלח ב-21/8/2009 01:52 |
|
| |
| machshavot כתב: |  | יש לי הרגשה שאין לך עדיין זכות בחירה... (זה לא אישי...)
יש לי הרגשה שכן יש לי...(זה לא אישי)...
מישהוצדיק,
אתה נראה לי כבחור חביב, אבל... כך כתבת בפורום "נוער חרדי" . בן 17?
מה עושים החופש???אין כסף...
מה עושה נער בן 17 חופש ללא כסף וללא מעש....
(כבר אין היום הרבה מה לעשות...)
חייבים למצוא תעסוקה מעניינת לנוער חרדי ודתי אפילו שלא רוצים להוציא מאות שקלים....
|
|
מחשבות,
אני שמח שאתה זוכר כל דבר...
אך אם תתמקד טוב במילים שכתבתי..."גם אם היה לו כסף " "מה עושה נער בן 17"...וכו'
אני לא כותב על עצמי...אני כותב:מה היה עושה אחר...
אך אני שמח שזה בא לתשומת לבך...
תוקן על ידי מישהוצדיק ב- 21/08/2009 1:49:50
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2009 10:12 |
|
| |
תודה רבה.
שסוף סוף הצלחתי להוציא ממך שם של רב שלא "מפחד מצדיקים" כמוני.
אני ממש לא מכיר את הרב באופן אישי (אני רק יודע שהוא רב של בית תפילה) ולא יודע האם הוא כך אמר או כך רציתם להבין ממנו (כמו שהבנתם מהרב שטיינמן) אני ינסה לברר זאת ואני יחזור אליך בצורה מסודרת לאחר הבירור שימשך תקופה היות ואני רוצה לברר זאת בצורה יסודית ורצינית.
נ.ב אבקש ממי שיש לו מידע לתרום לי ע"מ שאברר זאת בצורה יעילה יותר לפנות אלי לאישי.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2009 12:39 |
|
| |
אני לא אכנס למחלוקת בין אלישבע לאדון מישהו צדיק, אבל המגמה של מי הוא זה שמוריד את רמת הפורום ברורה..
לא ידעתי שרמה גבוהה זה להפציץ אשכולות חדשים כל יום, גם על דברים מטופשים שנכתבו העיקר לכתוב.
רמה אינה נקבעת בכתיבת תגובות לכל האשכולות בשעות הקטנות של הלילה, גם אם אין לך מה להוסיף באמת.
לאחרונה הצטרפו הרבה ניקים חדשים לפורום, (בד"כ זה מבורך), אבל יש כאלה שהאימרה גם אויל מחריש חכם יחשב תפורה עליהם כמו מקוה לנייעס..
לא הייתי נכנס בניק אישית, אף שדעתי בערה בי כבר תקופה, אבל אחרי שהשתלחו זה בזה כתבתי את דעתי..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2009 12:58 |
|
| |
תודה,
|
|
|
|