|
|
| נשלח ב-27/8/2009 23:14 |
|
| |
פלפל-לגבי גירושין וכד' ונדוניות היא שאילה לבתי הדין לדון על פי מה נחשב ככתובה או תנאי כתובות מדינה דגמ' וע"פ תקנת שו"ם וכו..
לדבי שאר הטענות-
שידוך וסידורים שיצא ממנו אינו מחייב אדם לא לעבוד את ה' כפי הבנתו, אתה יכול לדון איזו דרכים הם לגיטימים אבל אין שום התחייבות מצד בחור בן 21 להישאר איך שהוא עכשיו כל חייב.
הטענות שלך שמי שמשלם "סידור מלא" עושה את זה בגלל שהם רוצים "בחור טוב" כיון שהם היו רוצים בחור עם השקפה אחרת הם היו יכולים לקחת חתן ממרכז הרב ולצאת בזול, אינו טענה כלל וכלל.
מרכזניקים אינם מעונינים בשידוכים כאלה ובנות חרדיות אינן מעונינות בבחורים ציוניים, בגלל הפער האידיולוגי והתרבותי..מבלי להיכנס לפרטים אישיים של מאן דהו אין הנידון דומה לראיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2009 11:58 |
|
| |
אני לא מבין את הטענה המרכזית, למה שיחזיר את הדירה קודם שיחזור בתשובה. כרגע אם דברים שבין אדם למקום הוא לא מקפיד למה שיקפיד על דברים שבין אדם לחבירו?
אולי אפשר ליישב בדוחק את דברי פלפל בכך שהרי כל אלו שעוזבים את הבן אדם למקום מספרים עד כמה הבן אדם לחבירו זה הכי חשוב, וכו' וכו' ולכן הטענה היא אם אין אלוקים לפחות אולי בנ"א.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2009 13:17 |
|
| |
מקוה
כפי שלא שמת לב,האשכול הזה לאנשים על רמה......
לא לכתוב סתם תגובות לא לעניין וכמובן שלא שטויות כמו"שקודם יחזור בתשובה...."
אני ממליץ לך לחזור בתשובה שלמה,על כל תגובה ותגובה שכתבת על הרב החשוב,רבינו,הרב יעבץ שליט"א!
מישהו צדיק,בעד מפלגת טוב!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2009 16:19 |
|
| |
יש תגובות שלא צריך לענות עליהם,
ויש אנשים שלא צריך להתיחס אליהם.
ויש כאלה שגם התגובה שלהם לא ראויה לדיון וגם הם עצמם לא ראויים לתגובה.
שבת שלום לכולם
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2009 16:23 |
|
| |
אני רואה את האשכול הזה ואת האשכול השני על רב יעבץ ממשיך לגדול הרבה זמן. גם, הפסקתי לקרוא אותו לפני הרבה זמן. יש לי רק שאלה אחת - מה איכפת לאף אחד מה רב יעבץ אומר וחושב? תן לו לחיות בדעות שלו ואתה תחיה בדעות שלך? למה צריכים לדון כל כך הרבה בכמה דברים שהוא אמר?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2009 21:21 |
|
| |
העניין הוא,שמקוה שונא את הרב יעבץ........
זה הכל!!!!
ולכן,כולם יכולים להיות רשעים,מפגרים,חוזרים בשאלה,אנשים שלא מגיע להם לקבל תגובה,וכו' וכו'.
מקוה,
הסיבה שאתה לא עונה לי,זה פשוט שאין לך מה לענות!!!!סתם להתלהם נגדו.....
אתה יודע בכלל מה יש לו להגיד???
אבל עזוב,אתה לעולם לא תבין!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2009 08:12 |
|
| |
חברה תרגיעו (כמובן אינני פונה למקוה הוא פשוט לא מסוגל).
פלפל שואל שאלות ראויות, אך מדוע שלא תשאל זאת באשכול שהרה יעבץ הבטיח לענות?
אם רצונך להשמיץ אזי האשכול הזה מתאים ואתה יכול להמשיך להשמיץ יחד עם מקוה, אך אם רצונך (וכך אני מתרשם ממך) בתשובה אמיתית מהרב יעבץ, האשכול הזה לא מתאים.
אנא פנה בשאלותיך להרב יעבץ בלינק
http://bhol.co.il/forum/topic.asp?cat_id=22&topic_id=2675955&forum_id=18119
|
|
| נשלח ב-2/9/2009 01:19 |
|
| |
עברתי על האשכול המרתק באגודה אחת פשוט נהנתי מכל רגע מהרמה היפה וממשנתו הסדורה של הרב יעבץ האמת עד עכשיו היו עליו תמיהות אבל נתחוור שהאיש מכיר את הסוגיות לאשורן
אז מקוה (כלומר בצלאל) גם אם יהיה לך קשה בלי להתלהם כדאי שתעשה קפיצה לאגודה אחת ותדע מול מי אתה ניצב ואגב זה פורום פתוח אז בא נראה אותך
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2009 19:14 |
|
| |
להנהלה
אבקש להזהיר משתמש ניק זה [יש כבוד] שפעם אחר פעם [חושב] שהוא עושה אאוטינג.
אישית לא מפריע לי כל הסיפורים של האוטינג אלי אבל למה על חשבון יהודי יקר זה שמעלילים עליו דברים. תאמת במחשבה שניה אם חושבים אותי שאני אותו אדם סימן הדבר שיש לאדם באמת איכויות רבות ומגוונות.
ב.ק ימותו הקנאים האלה שמחפשים אותך כל הזמן, כנראה אתה עובד יותר מדי טוב.
|
|
| נשלח ב-2/9/2009 21:34 |
|
| |
מקוה, אינני יודע מי אתה והאמת זה לא כ"כ מעניין אותי, אבל אין ספק שאתה עניו שבענוים.
|
|
|