בית פורומים שידוכי חרדים

שידוך משמים למרות הכל?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/8/2009 15:59 לינק ישיר 
שידוך משמים למרות הכל?

עד עכשיו רק קראתי וקראתי ורציתי להעלות לכאן מקרה אישי שקרה לי... טרי.........אשמח אם תתרמו עצה או אפילו את דעתכם
טוב אז אני מתחילה:
בשידוכים אני נקראת בחורה מוצלחת(זה בלי להשתחצן אלא לשם הבנת ההמשך) חכמה,משכורת פצצה,כסף משפחתי,יש רבים הטוענים שגם יפה בקיצור מ-ו-ש-ל-מ-ת!
לכן הציעו הצעות והציעו והציעו עד שהסכמנו להצעה מסוימת (ולהבנה כללית אני ממש אבל ממש לא נקראת בררנית)
בחור טובה ,ישיבה טובה והעיקר מידות טובות! הפגישה הראונה היתה בבית של חברים טובים שלנו והפגישה נמשכת יותר מכל פגישה רגילה(פי 2........שעתיים וחצי) מה לעשות שהוא היה צריך לסיים? בקיצור פגישה ראשונה מדהימה פגישה שניה עוד יותר מדהימה אני היתי ג"כ בחורה ראשונה שלו ואחרי הפגישה השניה מציעת ההצעה מוסרת בשמו שזו האישה שכל החיים הוא חלם עליה........(וכאן היא מפרטת.......) התאמנו ממש כמו כפפה ליד ,מכסה לסיר משהו שלא רואים כל יום
פגיש שלישית הכל זורם בטוב ובנעימים פתאום הוא מנחית עלי שיש לו איזו שהיא בעיה רפואית משהו ממש לא מסובך אבל זה ת-ו-ר-ש-ת-י!!!!!!! 50% עובר 50% לא עובר. לא חשבתי שהבעיה נוראית כ"כ אבל מה לעשות וצריך לספר להורים? אז סיפרתיואיך לומר ?אימא שלי פשוט נכנסת להיסטריה שהרגע השידוך יורד!!!! ואין אפילו על מה לדבר !!התשובה שלנו אילהם התמהמה לא משו רציני בערך במקום בבוקר אז בערב ובקיצור העינינים הסתדרו ו.......פגישה רביעית!!!!! מה שקרה זה שהיה מרווח של כמעט שבוע ולבינתים כל הנשמות הטובות היו חיבים ליעץ ואף אחד לא היה בעד השידוך אפילו שאמרתי כמה שהבחור מושלם מידות טובות והוא באמת אוהב תורה ולומד לשם שמים!!!!! מה שקרה זה שביום של הפגישה קיבלנו תשובה מרופא מומחה בתחום שאם זו היתה הבת שלו הוא לא היה נותן לה להכנס לזה....אז אתם מבינים מה היתה ההרגשה שהלכתי איתה לפגישה העשר דקות הראשונות היו על הפנים אבל השיחה אח"כ זרמה כמו תמיד כי פשוט גם כשרציתי לכעוס שרק אז הוא סיפר פשוט לא יכולתי הוא המיס אותי!!!!!!!! ואני ממש לא בחורה רגשנית אלא אחת שלא נעלבת עם עור פיל מהסוג שאפילו לא בוכה בהלויות.........אז חזרתי הביתה  והיתי מבולבלת ו-לכן החלטנו שאם אני לא בטוחה אז להורידהבחור מצידו רצה להמשיך אבל הוא אמר שהוא ניסה לגשש אם אני רוצה לסגור ולא היתה תגובה (להבנה כללית הוא מאוד בישן ואני אחת שלא מבינה רמזים)
אבל מה שקרה התשובה היתה ביום שישי חשבתי על זה שישי שבת ופשוט לא יכולתי ידעתי שאני מפסידה מישהו מושלם משהו שלא מוצאים כל יום אז יום ראשון ניסינו להחזיר ,השדכנית בדיוק תפסה את הבחור ואמרה לו שזה סופי ואני רוצה לסגור הוא מצידו אמר שאין בעיה ומאוד שמח אבל אימא שלו לא כ"כ מעונינת.....מה שקרה זה שהאימא החזירה את תשובתה והיא שהם (היא והבחור) ישבו ודנו והחליטו להוריד והיא ממש אבל ממש לא מעונינת לפרט את הסיבות.....האם יש מצב שזה יחזור ,האם הוא בכלל השתכנע (וחשוב לי להגיד שזה בחור שיגיד על כל דבר של אימא שלו כן גם אם הוא לא מסכים הוא נורא נורא עדין)  ואני נקרעת כי הוא אמר כן וגם רצה לחזור........מה עושים? מאז הציעו לי לפחות עוד עשר בחורים ואני מוצאת את עצמי מתפללת ששום הצעה לא תגיע לפגישה כי אני פשוט לא יכולה לא מסוגלת מה עושים???????

תוקן על ידי DonnaKaran ב- 23/08/2009 16:29:34

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2009 12:35 לינק ישיר 

קיבלתי תשובות לכל השאלות, תודה לכל מי שהגיב(ה) ובשמחות אצל כולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2009 11:24 לינק ישיר 

נאות, חשבתי שזה ברור מאליו ולכן גם לא ציינתי זאת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2009 10:53 לינק ישיר 

זה ממש אינבדואלי לכל מקרה בפני עצמו...זה גם תלוי בבחור/ה..
ואם כבר,אז סתם עוד הע(א)רה....
לפי הסיפור שלך הבחור נשמע ממש תלותי באימא שלו...תחשבי על זה,האם
את מסוגלת להפוך אותו להיות תלותי בך,והאם תוכלי לחיות עם זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2009 10:48 לינק ישיר 

תשובתי לשאלה האם רק בפגישה השלישית צריך לספר

יצא לי פעמיים לצאת עם בחורים שהייתה להם את אותה בעיה רפואית. בעיה שאפשר לחיות איתה לאורך שנים מבלי שתורגש כלל. אך מצריכה ערנות תמידית למצב הבריאותי (לא מדובר בסוכרת).
אצל הראשון הם סיפרו לקראת הפגישה השלישית והסכימו לשלם מחיר לא קטן כדי לתייעץ עם הרופא שלו. ורק אחרי שדיברנו עם הרופא יצאתי איתו בפעם השלישית.
עם השני השדכנית ציינה זאת בפני לפני שבכלל יצאנו.

לדעתי כל משפחה כאן לקחה אחריות בדרך שלה. והערכתי את זה מאוד.
מאוד הבנתי את המשפחה הראשונה, הם רוצים שהבן שלהם יתחתן אך יודעים שאנשים יכולים לפסול כ"כ מהר מבלי שיכירו את הבחור כלל. ולכן הם החליטו שאחרי שהם רואים שיש על מה לדבר הם מספרים.

לפי מה שידוע לי, הבחורים האלו עדיין בשידוכים ולכן אני מייעצת, תחשבו פעמיים לפני שאתם פוסלות כיוון שאתם אפילו לא יודעות את מי אתם פוסלות.

תוקן על ידי Tehilla165 ב- 25/08/2009 10:45:05

תוקן על ידי Tehilla165 ב- 25/08/2009 10:47:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2009 10:10 לינק ישיר 

מה לגבי בדיקת התאמה של דור ישרים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2009 09:51 לינק ישיר 

בס"ד

דונל'ה,
מצידך, וודאי שתרצי לדעת 'מראש',
מצידו לדעתי, זה ענין לשאלת רב, כל אחד ובעייתו.

בשו"ט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2009 09:49 לינק ישיר 

DonnaKaran כתב:

עוד שאלה שרציתי לשאול - האם לדעתכם זה בסדר שרק פגישה שלישית  אומרים? או  באמת צריך לומר שניה לפני שסוגרים? או שבכלל להודיע לכל אחת שרק רוצה לברר .....מענין אותי כי פשוט כשהוא ראה שבשניה הראשונה חטפתי הלם הוא אמר שאם הוא היה אומר את זה  מלכתחילה אף אחת לא היתה ניגשת בכלל לשמוע עליו אפילו שהוא בחור מעולה.......זה צודק לדעתכם? השאלה בכלליות למקרים שכאלו.......מתי בעצם לומר פגם רפואי או אחר?

חבר אתה חופר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2009 08:29 לינק ישיר 

עוד שאלה שרציתי לשאול - האם לדעתכם זה בסדר שרק פגישה שלישית  אומרים? או  באמת צריך לומר שניה לפני שסוגרים? או שבכלל להודיע לכל אחת שרק רוצה לברר .....מענין אותי כי פשוט כשהוא ראה שבשניה הראשונה חטפתי הלם הוא אמר שאם הוא היה אומר את זה  מלכתחילה אף אחת לא היתה ניגשת בכלל לשמוע עליו אפילו שהוא בחור מעולה.......זה צודק לדעתכם? השאלה בכלליות למקרים שכאלו.......מתי בעצם לומר פגם רפואי או אחר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2009 21:37 לינק ישיר 

חברה'
רק עכשיו נכסתי וראיתי,

אין, אבל אין, אין עליכם!!

כל אחד עם הדיבורים שלו, והעקיצות שלו, והדעות שלו
חיזקתם!

אין לי מה להוסיף.
רק לומר שנהנתי!

אופק- ממך במיוחד!

אברימלה' אני רק חייבת להגיד לך שבתחילה נבהלתי מהניסוח
אחרי שניה קלטתי עד כמה אתה צודק! יפה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2009 13:48 לינק ישיר 

טוב ,התעודדתי......אני מקווה רק שמי שקרא את המקרה ויש לו משהו להנחית על השני(במיוחד אם זו בת הזוג...) לא לגרום שתהיה קריעה כזו והחתונה תהיה בגלל סבך רגשות עם תחושת השלמה......כי פשוט אני מכירה סיפור של עוד אחת שהתברר לה שבעלה חולה סוכרת(ג"כ בעיה תורשתית...) היא התחתנה איתו והאמא שלה סיפרה שאפילו עכשיו חצי שנה אחרי היא עדין לא התאוששה.פשוט חבל שדברים כגון אלו יעכירו את האווירה.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2009 13:02 לינק ישיר 

בס"ד

חמודה,
אני מכירה את זה מקרוב,מנסיון,
 מבטיחה לך מניסיון שזה עובררררר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2009 12:58 לינק ישיר 

זה שהוא הפסיד אני והוא ידענו הבעיה היתה לומר לעצמי שאני לא הפסדתי.......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2009 12:55 לינק ישיר 

בס"ד

כייף להתעדכן
דונה,
מזה ''אולי'', ''אפילו''?בטח שכן.
''עוד מעט''?מקווה עבורך שזה יהיה מהר.
''שהתארסת''?אייזה יופי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2009 12:52 לינק ישיר 

בצחוק, נהנתי מהיציאה......אבל בזכות שלל התגובות על כל הדעות כמעט התגברתי סופית ...אולי אפילו אני עוד מעט אכתוב לכם שהתארסתי........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2009 12:48 לינק ישיר 

אמרת מה שאמרת.

מה הבושה בזה? את בסדר גמור, בחורה בריאה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שידוך משמים למרות הכל?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext