| נשלח ב-27/8/2009 22:35 |
|
| |
הישרדות עונה 3 בבני ברק.
כבר שבוע מתנוססים שלטי חוצות בכניסות וביציאות של בני ברק ולאף אחד זה לא הפריע, ככה זה היה נראה בכל אופן,
הכל כמובן עד היום, היום נוכחנו לראות שעיריית בני ברק דאגה לכסות את הפרסומות ע"י מדבקות ענקיות,
השאלה שלי לעיריית בני ברק מה לכם ולפרסומת זה הרי אין על זה תמונות שחץ וגם לא מילות של ניבול פה ?
ובכלל מניין לכם לדעת מה זה הישרדות ?
ונגיד שאתם יודעים מה זה, אתם לא חושבים שרוב רובם של תושבי בני ברק אינם יודעים מה זה, וכמו שהפרסומות של האתרים WiNWiN ובזק חיפוש אנשים ועוד כהנה וכהנה שמתנוססים תמיד באין מפריע בכניסות וביציאות של העיר לא אומר להם כלום אז גם פרסומות להישרדות לא אומר להם כלום, ולחשש לאלו שזה כן אומר להם משהו, הם יודעים זאת לפני שהפרסומות נתלו, ובמעשה שכיסתם את הפרסומות אתם יותר מגרים את הציבור שממנו אתם מכסים את הפרסומות לדעת מה יש מתחת למדבקה,
איפה כל אלו שנלחמו נגד ההפגנות למניעת מצעד הגאווה כדי לא לחשוף את הציבור שאינו יודע מה זה מצעד הגאווה ?
ואם זה נקרא לכסות אז מה נקרא להסתיר ???

|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2009 00:33 |
|
| |
אתה לא צודק זה מאד צרם לי כשעברתי ליד זה - היו צריכים לכסות את זה מהר, זה תוכנית מאד לא צנועה ואין לזה מקום בעיר חרדיתכתבו על זה כבר באייס ניוז
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2009 00:48 |
|
| |
אבי אל תיהיה תמים בעיריית בני ברק יודעים מהי השרדות ואם לא יש מי שמסביר להם לדעתי זו הייתה חובתם לכסות את הפרסומות כי מה לפרסומת שתוכנה שחץ גם אם המראה שלה תמים לעיר הקודש בני ברק
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2009 01:52 |
|
| |
המטרה שלי היתה לעורר על הנקודה שלולא הכיסוי היו מדברים על זה פחות וזה לא היה מסקרן כמו עכשיו שהדביקו אליהם מדבקות שהעירייה כבר לא משתמשת איתם כבר חמש שנים אם לא יותר, ושוב זה היה מיותר לא שונה משאר פרסומות שנתלים באזור זה חדשות לבקרים ואין פוצה פה ומצפצף.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2009 13:45 |
|
| |
"הכל עומד להשתנות" (מתוך הפרסומת) באמת מילה גסה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2009 15:46 |
|
| |
אינני רואה כל פסול במודעות מסוג אלו שאין בהם כל תועבה ואף לו למראית עין. 8avi צודק בכל מה שכתב לעייל, הדבר גורם לתושבים שאינם יודעים השרדות מהי, לתהות על סיבת היותה של המודעה בלתי חוקית. הגיע הזמן שהעיר בני ברק תתקדם טיפה הלאה, לא תדרוך על המקום ותפתח יותר את העיניים, אם תעצמו לנו אותם בכוח זה רק יחזק את השריר לפתוח!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2009 10:50 |
|
| |
לגוי_קדוש אני יכולה לאומר שרב הבני ברקים לא יודעים מה זה "השרדות"
וגם זה לא מענין אותם!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2009 16:53 |
|
| |
ולמה לא לחשוב פשוט שמדובר במודעה בלתי חוקית?????????
|
|
|
|
|