בית פורומים חבלי משיח

האם בדור שלנו יש כאלו שעושים עליות נשמה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/8/2009 10:40 לינק ישיר 
האם בדור שלנו יש כאלו שעושים עליות נשמה?

בזמן האחרון אני שומע יותר ויותר על כאלו שמיחסים לעצמם "קדושים בעלי רוח הקודש" כמו אותו אחד מאתר  666 שכתב במשך שנים כי מבית דין של שמיים מסרו לו כי ארצות הברית תטבע ב משהו בחודש מרץ ( עצם הנקיטה ביד אחד שמדבר בשם שמים שמדבר בתאריך לועזי כבר מראה את מקור הידיעה) וכבר שנים שהוא שינה את התאריך משנה לשנה ובשנתיים האחרונות לא נכנסתי לאתר שלו ולא יודע מה יש שם עכשיו.
 או אחד שמספר שהוא עושה עליות נשמה ונזף ברמבם והרמבם ביקש סליחה אני לא מצליח להבין את הדבר ( אולי מישהו יסביר לי?)
מה קורה לאנשים האלו? האמת שלא אכפת לי מה קורה להם אכפת לי שיש יהודים תמימים שנופלים בפח הזה!!!!!!!
אם יש להם רוח הקודש והם עושים עליות נשמה אז מדוע הם לא מצליחים להביא לעם מסר ברור וחד!!!! כמו לדוגמא מחר השעה 12-00 עזה תיסחף לים בצונמי ענק ולא יהיה יותר חמס שם!!!!!!
תחשבו מה יקרה במצב כזה!!
על כל פנים לדעתי עלינו לא רק להיזהר מכל אותם אלו שמיחסים לעצמם רוח הקודש כי מסורת בידי
שמי שיודע לא אומר
ומי שאומר לא יודע
האמת היא שאני אישית הצלחתי לחזות את פתיחת המלחמה בעזה חודש מראש אבל מעולם לא יחסתי את זה לרוח הקודש או נבואה אלא פשוט ניתוח נכון של הזוהר הקדוש ואפילו כתבו על כך בעיתונות
http://www.myib.co.il/uzishos.jpg

אני אישית התחלתי לכתוב בדפים שלי את הפסוק הבא:
ְהָיָה יוֹם אֶחָד הוּא יִוָּדַע לַ ה' לֹא יוֹם וְלֹא לָיְלָה וְהָיָה לְעֵת עֶרֶב יִהְיֶה אוֹר:
כלומר אף אחד לא יודע ולא ידע כלום!!!!!!!!!!!!!!!!! רק ה' יתברך יודע והוא אמר את זה כעובדה!!!
אחים תזהרו מכל משיחי השקר כי די לנו משבתאי אחד כזה שישיבש מספיק
דעו לכם שלפני שיתגלה המשיח יבוא אליהו הנביא ויכתיר אותו
ועד אז אל תאמינו לאיש שהוא משיח או משהו שכזה
ותדבקו ב ה' יתברך בתמימות כי תמים תהיה עם ה' אלוקיך!!!!
ולהתפלל ולבקש בזעקה מ ה' יתברך שיגלה את משיח צדקינו
בברכת גאולה שלמה
עכשיו
ממש
עוזי
מזרחי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2009 12:35 לינק ישיר 

עוזי ברוך בואך לפורום.

קודם כל, אני רוצה לאחל לך שנה טובה וגמר חתימה טובה. שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה.
שנית, אני מקווה שתמשיך לכתוב בפורום, נוכחותך חשובה וגם רצויה.
שלישית, אני נותנת קרדיט לעם ישראל, החכם והמיוחד מכל העמים, שיודע לעשות את ההבחנות הראויות, במיוחד אלה שאוחזים בתורה.

רביעית, ליהודים תמימים שאין מושג כלשהו בקבלה (אני אחת מהן) מוטב יזהרו ויאמצו לעצמם מה שכתבת "ותדבקו ב ה' יתברך בתמימות כי תמים תהיה עם ה' אלוקיך!!!!". בתורה כתוב שאליהו הנביא יבשר על בוא משיח, ואם כתוב - זה מה שיהיה.

שמחתי לראות אותך כאן. תבורך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/8/2009 14:11 לינק ישיר 

כולם מבולבלים וזה רקע לעליית משיח אז מי שמצוי בקבלה עושה בזה שימוש כי קל לעבוד על אנשים שלא מתמצאים בתצחום.
אני למדתי שלהיות תמים עם השם גם הכי קל וגם הכי בטוח. כשהוא יבוא כולנו נדע.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חבלי משיח > האם בדור שלנו יש כאלו שעושים עליות נשמה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext