לפי החלטת משרד החינוך להשאיר את בית ספר לשפות לשנה נוספת.
אבל שנה הבאה הם מתפנים לגמרי מהמבנה.
וליהודים היתה אורה.
נשלח ב-31/8/2009 21:08
הבעיה היא שאת התרוץ "מחר" אנחנו כבר מכירים
נשלח ב-31/8/2009 21:15
ראש העיר הפסיד במבחן המנהיגות... לצער החרדים...
נשלח ב-31/8/2009 23:03
ראש העיר ציית לדעת גדולי ישראל ולא לדעת העסקנים הכוחניים שפתחו פירצה בצניעות ובחינוך הטהור . אשריך ר' מוישה שנתפסת על דברי תורה ומזל טוב לאירוסי הבן .
נשלח ב-1/9/2009 01:42
פירצה בצניעות חחחחחחחחחח לשמוע את זה ממך............
מעניין אותי, כשאתה כותב את זה אתה צוחק או רק מחייך?
מזרוחניק מטיף לחרדים על צניעות, זה כמו שאוכלי אדם קניבליים יטיפו לצמחוני על אכילת בשר עוף.
איך אומרים באידיש . משוגינער!
נשלח ב-1/9/2009 07:39
אני צוחק גם כאשר חרדי מטיף למזרוחניק על "ואהבת לרעך כמוך" ועל מצוות הקשורות לארץ...
נשלח ב-1/9/2009 08:13
מקווה _נייעס
לא מבין מה הבעיה .
יש גדרי הלכה מאוד ברורים אשר עסקנים קטנים ביקשו לשבור .
דאגנו ב"ה שהן מרחוב הקבלן והן מחנן 10 יגיעו לר' מוישה מסרים על הפירצה החמורה שהוא לא נתן לה יד .
חוץ מזה לא תמצא בציבור שלנו את הפרצות האחרונות בתחום פאות השחץ והלבוש הצמוד אם צורת הופעה והליכה עליה בכה הנביא .
קבל האמת ממי שאמרה . ניק חרדי מזוהה שהיה מוביל את המאבק ומכניס את השאלה לגריש"א היה חוטף העפה של ילדיו מכל המוסדות . הואיל ומקווה נייעס וחברו הרב טוקבק לא חברו אלינו במאבק לביצור הצניעות בבית שמש . במקום שאין אנשים השתדל להיות איש .
צביעות מגעילה שחשפה את הדיוקן האמיתי . הייתי רוצה לראות מה היה קורה כאשר הממלכתי היה צריך ארבע כיתות בבית יעקב עם אותם תנאי הפרדה . ארץ ישראל היתה רועדת ת"ק פרסה על ת"ק פרסה . וכולם היו אצים רצים להביא פסקי הלכה מגדולי ישראל או גיחזיהם כנגד המהלך .
עושי מעשי זמרי ומבקשים שכר כפנחס .
וקושיה קטנה למקוה שמטיף לנו על אהבת תורה : היכן מצינו שזמרי ביקש שכר כפנחס ? מה ההשוואה ?
נשלח ב-1/9/2009 08:19
דל רמב"ש כל הכבוד יש כללים ברורים לצניעות ע"פ ההלכה , ולא הצניעות ע"פ איזה משוגע שקם בבוקר והחליט שזה לא צנוע.
נשלח ב-1/9/2009 09:09
היכן מצינו שזמרי ביקש שכר כפנחס?
מסביר רבי יוסף חיים זוננפלד זצ''ל: הגמרא (סנהדרין קו.) מספרת על האמתלא שנקטו כדי להחטיא את ישראל בבנות מואב. הן ידוע שבני ישראל אוהבים בגדי וכלי פשתן. היו מושיבים זקנה מחוץ לאהל וצעירה בפנים, הזקנה הציעה מחיר מלא והצעירה הציעה מחיר זול יותר וכשנכנס הישראלי פנימה, השקתה אותו יין ואז נתאוה לעבירה והיא התנתה זאת בתנאי שישתחוה לע''ז.
אם כן, מה היה עיקר החטא בבנות מואב: זנות, או ע''ז? התשובה היא, זנות. כי הרי כל הע''ז היתה לשם הזנות.
כשהרגו בשבט שמעון, באו אנשי השבט לנשיא השבט זמרי בן סלוא ומחו שהם התכוונו לזנות ולא לע''ז, שהע''ז רק היתה תנאי וטענו כלפיו מדוע אינו מונע את הריגתם.
מה עשה זמרי? תפס את כזבי בת צור בשערה והכניסה לתוך המחנה במטרה לעבור עמה עבירה.
מה רצה להראות בכך? אם עיקר הענין הוא הע''ז, ניתן למנוע זאת.
כיצד? ע''י שנביא את בנות מואב לתוך המחנה.
לכן המה בוכים וקוראים את שמע. מי קרא את שמע? זמרי בן סלוא ואנשי שבטו, שרצו להראות שהענין היה זנות ולא ע''ז.
אך פנחס, חלק על זמרי. הוא אמר כי בכך שמנעת את הע''ז, לא פטרת את בעית הזנות והלך והרגו.
זמרי, כשעשה מה שעשה, חשב שמגיע לו שכר על כך. הלא הוא מנע ע''ז מישראל!
ולכן היו השבטים מבזים את פנחס ואומרים כי הוא הרג את זמרי, מפני שאבי אמו של פנחס היה מגדל עגלים לע''ז וממילא אצלו ע''ז אינו ענין חמור והוא אינו רואה חשיבות רבה למנוע ע''ז. אבל, כמובן, האמת היא שלמנוע ע''ז זהו ענין חשוב. לכן בא הכתוב ויחסו אחר אהרן, להשמיענו שבאמת צדק כשהרג גם עבור הזנות.
השאלה שלי היא אחת בלבד! כשאתה כותב את התגובה שלך אתה מחייך או צוחק?
צניעות................ עלאק חחחחחחחחחחחח
דתי לאומי וצניעות חחחחחחחחחחחחחחחחחח
איפה לימדו אותך על יסודות הצניעות בתנועת בני עקיבא? בצבא? איפה?
נשלח ב-1/9/2009 15:38
דל הוא צודק!
ממתי כובע זה צנוע? שלא לדבר על מטפחת?
רק אנחנו החרדים יודעים מה זה צניעות אני ממליץ לך ללמוד קצת על צניעות משלטי החוצות במרכז המסחרי ברמב"ש א שם תקבל פירוט מדוייק על גוף האישה, ומה גורם לגבר החרדי לפנטזיות מיניות.
אם לא הצלחת עדיין ללמוד צניעות מהי אני ממליץ לך לעיין בכתובות הגרפיטי, אותם אנחנו מקפידים לרסס תחת כל עץ רענן בנוסח "צמוד זה זנות" על מנת שילדינו ידעו מה זה צניעות.
ואם גם זה לא עוזר אני ממליץ לך לעיין בכמה פעשקוילים שהפרסמו בשכונתינו בשנים האחרונות.
מה חשבת? צניעות................ בתנועת בני עקיבא? עלאק חחחחחחחחחחחח
נשלח ב-1/9/2009 17:11
שאני כותב את התגובות אני כמעט בוכה
נשלח ב-1/9/2009 18:28
אני חייב לומר לך שעכשיו גם אני צוחק!
נשלח ב-1/9/2009 19:36
דל ומקוה ידידי, שוב לא הבנתי מה כתבתם, כנראה אני נעשה סנילי.
בכל מקרה היה שוה להכניס עוד תגובה רק בשביל החתימה שלי, לפעמים נדמה לי שזה מה שמקוה עושה...
כנראה לעסקנים מבית המדרש של יתד כמו שכננו היקר ב"ק
התורה היא כחומר ביד היוצר ברצונו מאריך וברצונו מקצר .
נשלח ב-25/9/2009 17:16
"טוב" נלחמת? אנשי השלום ואהבת לרעך כמוך, 'נלחמת', עדיין לא התחנכת מספיק שנים במוסדות טוב.
חרדים שפויים זה מזכיר את הדמגוגיה החילונית על השפוים והנאורים לעומת החשוכים והבערים, לא?!