איפה ראשי ש"ס כאשר ילדינו נחטפים מה הם בדיוק עושים בנידון?
בס"ד יום ד יג אלול התשס"ט
מדוע הם שותקים על הפשעים שמבצע משרד ה"רווחה"
תשובה ברורה: "בית מרגלית" ורשת החינוך של "אל המעין" משתפת פעולה עם משרד ה"רווחה" החוטף את ילדינו
והם השותפים לפשע של "חטיפת ילדים" ושר הרווחה לשעבר שלמה בניזרי שנכנס לכלא אתמול במקום לסייע למשפחות
שנחטפו ילדיהם פשוט שלח להם ארבעה מאבטחים תזכור את טוב מר שלמה בניזרי יום הדין הגיע ואת הכתובת על הקיר
והמכתב ששלחתי לך ולא התייחסת אליהם כלל תזכור את זה טוב ותעשה חשבון נפש למה באה לך הצרה הזאת ?
כאשר היית שר והתגאית על המשרה של "שר הרווחה" והיה בסמכותך לבטל את מה שעשו העובדות סוציאליות הפושעות בילדינו בחרת פשוט להתעלם ולצפצף עלינו בוש והכלם לך שלמה בניזרי ואתה עוד נקרא "רב" בישראל שלא עוזר בכלל
למי שבחר בו ואח"כ אתם אומרים "עלילות שוא" תזכור הקב"ה לא עביד דינא בלא דינא !
תוקן על ידי shay98 ב- 02/09/2009 7:19:30
נשלח ב-25/11/2009 21:02
בס"ד אור ליום ה ט כסלו התש"ע
מתגלה הפרצוף האמיתי של אלו הצבועים הבאים באיצטילא תורנית ועליהם נאמר "לא כל הרוצה ליטול את השם יבוא ויטול" וכבר צווח רבנו אברהם בן הרמב"ם זצ"ל בספר המספיק לעובדי ה' שמי שחושב להתפרנס מצדקה מחלל שם שמים כדברי אביו הרמב"ם זצ"ל ובקשר לזה שצריכים להיות עשרה בטלנים זה חייב לבוא בהסכמת הציבור "ויקבלו הציבור עליהם לדאוג לפרנסתם" עש"ה בנספחים עמ' 302 הוצאת פלדהיים והאיך ייתכן שאנשי ש"ס יקבעו לציבור מה לעשות ?
ויצביעו בעד לייקר את המים ומס בצורת לפגוע בשכבות החלשות וזאת בשעה שמרצ הצביעה נגד !!!
תוקן על ידי shay98 ב- 25/11/2009 21:03:58
נשלח ב-10/9/2009 07:18
בס"ד יום ה כא אלול התשס"ט
יישר כח רק אבקש לא להכניס תמונות לא צנועות לפורום !!
נשלח ב-10/9/2009 04:58
הבוגד המנוול שמעון פרסקי שר''י שידיו מגואלות בדם יהודי רב הי''ד:
כל הפרטים עליו: מומלץ ללחוץ על גירסת הדפסה למעלה ולקרוא את הכל:
בס"ד יום ד כ אלול התשס"ט
מה יש להבין כי טוב נאמר במפורש בתורה "כי השחד יעור עיני חכמים ויסלף דברי צדיקים"
אין מה להבין זה גזירת הכתוב ועיין בדברי בעל החזו"א זצ"ל באמונה ובטחון פרק ג ודו"ק ודי למבין
נשלח ב-9/9/2009 15:41
איך יכול רב בישראל לחבק ולנשק את השרץ שמעון פרס שר"י??? אני לא מבין את זה...
נשלח ב-9/9/2009 15:10
בס"ד יום ד כ אלול התשס"ט
העבודה זרה של ראשי ש"ס ידועה כבר ברבות השנים והם עדין מכחישים פמליא של מעלה וטוענים לרדיפה "עדתית" בושה וחרפה הראש לצ שנתן הכשר ל"אוסלו" חייב לתת את הדין על מעשיו
בס"ד
אור ליום ב יח אלול התשס"ט
אני מכיר טוב מאד את ראשי ש"ס בעבר הייתי יו"ר מטה ש"ס בנתניה ,אז די לכתוב לי הודעות על רמה אישית רק חילול השם יצא מהם ומבית מדרשם והכל בהכשר בד"ץ בית יוסף ,מחניפים לרשעים כדוגמת שמעון פרס שר"י אוי לרשע ואוי לשכנו ר"ת אלו"ל תאמר לי מי החברים שלך אומר לך מי אתה זה גם ברוחני השוואת הצורה ברוחני הרי נאמר לא לחינם הלך הזרזיר אצל העורב שנאמר "כל מין למינו ישכון" ודי למבין
נשלח ב-2/9/2009 23:10
הנה הם...
באהבת ישראל נביא את הגואל...???
נשלח ב-2/9/2009 11:28
עם כל הכבוד אין מה לצפות משס ,
אתה לא מצביע להם ולא חלק מהם ותוקף אותם ואת מנהיגם יום וליל ,
מה לך כי תלין , תבקש עזרה מאותם אלו שאתה תומך בהם
נשלח ב-2/9/2009 08:39
בס"ד יום ד יג אלול התשס"ט
הצביעות של ש"ס שריך סוררים אינה יודעת גבולות על שר סורר כמו שלמה בניזרי הם יודעים למחות ולצעוק יום שואה בושה למדינת ישראל איפה אתם שחוטפים את ילדינו בואו עכשיו להפגנה מול משרד ה"רווחה" בואו נראה אתכם מוחים על פשעי הרווחה עובדות סוציאליות ופקידות סעד
בברכה ובכבוד רב מטה המאבק לצדק חברתי