בית פורומים הנה ימים באים

סיפור על ההפצצה בכור בעיראק!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/9/2009 10:02 לינק ישיר 
סיפור על ההפצצה בכור בעיראק!

בס"ד

תקראו סיפור שיפתח את הלב לפני כניסת שבת!

בזמן ראש ממשלת בגין ז"ל
אז היה תכנון בסיווג ביטחוני כמובן ,להפציץ את הכור בעיראק.עכשיו רק הממשלה ידעו,המוסד,השב"כ וכו..מי ידע כזה דבר?
אז היה את האדמור מלולבין היה צדיק גדול מאוד הוא שלח את השמש שלו ,ואמר לו הצדיק לשמש לך לראש הממשלה ותגיד לו שזב בסדר אבל הם חייבים לעשות את זה היום ואין להם ממה לחשוש והכל יהיה בסדר.
השמש שואל את הצדיק ,תגיד אבל איך אני ייכנס ?
אומר לו האדמור מלולבין אל תדאג תלך ואתה תכנס..

אותו שמש הלך באמת לראש הממשלה ,נכנס,אומר בקבלה שלום אני חייב בבקשה לפגוש את הראש הממשלה דחוף!באמת אחרי כמה זמן נכנס אותו שמש ואומר לו לראש הממשלה,הרב אמר שהכל יהיה בסדר אבל אתם חייבים לצאת הלילה.
בגין ז"ל אומר לו ,איך אתה יודע תגיד לי?השמש עונה לו -מה אני יודע?אני לא יודע כלום אבל האדמור התעקש שאמסור לך את זה
בגין אומר לו מי אמר לך את זה,אותו שמש אומר לו הרב שלי,בגין נוסע עם 4 מכוניות לאדמור מלולבין.

בגין אומר לרב שיחה אמיתית!! איך אתה יודע הרי שמרנו את זה בסוד גדול מאוד,עונה לו הצדיק ,אנחנו יודעים הכל!
אומר לו הצדיק לבגין לכו ותפגיזו בשמיים אתכם והכל יסתדר אין לכם מה לדאוג. ותפגיזו היום בערב !
בגין נשק לו את היד וייצא מהחדר,אותו אדמור הצדיק אמר לשמש תדליק את הרדיו וכל שעה תבוא תעדכן אותי מה קורה..

כל הלילה השמש מחכה ,מחכה,מחכה,פתאום שומע בחדשות צה"ל הפגיז את הכור ..
השמש צועק לרב ,כבוד הרב כבוד הרב,הם הפגיזו את הקור והכל בסדר,באותו רגע שהאדמור מלולבין שמע את הבשורה ,התעלף במקום!
לאחרי כמה ימים ביקר אותו בגין בבית חולים,משותק חצי גוף,לא יכול לזוז.אומר לו האדמור מלולבין משפט שאני לא אשכח אותו בחיים!
"חצי גוף נתתי בשבילכם,וחצי הגוף השני שלי השארתי לעם ישראל"..

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2009 17:06 לינק ישיר 

אילן ז"ל לא זכה - הוא קיבל את התפקיד כי הוא תכנן את המבצע לפרטיו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2009 15:03 לינק ישיר 

המלך חוסיין היה בשייט באותו לילה שהמטוסים יצאו לעירק הוא העביר דיווח בקשר לעיראק
 אותו קצין שקיבל את ההודעה לא העביר אותה היה בעיות במכשירי הקשר מיותר להגיד שרצחו אותו אחרי ההתקפה

ההתקפה הייתה בנויה על מספר נקודות בכור 5 אם אני לא טועה שכל אחת תלויה בשנייה מיותר לציין שכל פגעו בול.
האמריקאים היו בהלם שהמטוסים חזרו ללא שום תקלה זה מאוד נדיר
לפי התכנון של צהל העמיסו כמות טילים שלפי היצרן המטוסים לא יעמדו בזה
מפקד חיל האוויר ויצמן ששמע על התכניות צרח מה השתגעתם אתם שולחים את כל הטייסים למות זה בלתי אפשרי להגיע לשם על חזרה אני לא חושב בכלל המטוסים לא יעמדו במרחק.
3 שנים לפני סיום הכור קדאפי הכריז שיש הפתעה שתשנה את האיזון במזרח התיכון
ישראל נכנסה לכוננות וגילתה את הכור שצרפת בונה לעיראק ישראל פנתה לארה"ב שתספק לה מטוס f15 שיכול להתאים למשימה ארה"ב סירבה משום שיש הזמנה לשהאה באיראן
עד אז לא היה מטוס שהתאים למשימה זו f15 היחיד שהתאים ואז קרה דבר מדהים מספר חודשים לפני מועד סיום הכור נפל השלטון באיראן ארה"ב נתקעה עם המטוסים והציעה אותם לישראל.

תוקן על ידי noamzaig ב- 04/09/2009 15:01:01

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2009 14:37 לינק ישיר 

אין לאנשים מושג כמה ניסים היו בס"ד בעת הפעולה עצמה, וכמה הקרבה מצד הטייסים היתה שם.

אנשים רבו מי יהיה אחרון במבנה ההפצצה (הוא בעל הסיכויים הגבוהים להיות מיורט) בסוף אילן רמון 'זכה' בטיעון שהוא רווק וכל השאר נשואים\בעלי משפחות.

אחד הטייסים היותר מבוגרים טעה בביצוע התמרון של הטלת הפצצות והוריד אותן על מבנה סמוך לכור ששם בדיעבד היו כל תוכניות הההפעלה וההקמה של הכור. [לעירקים לא היה מושג איך ידענו את זה וחשבו שמדובר בעוד הברקה של המוסד]

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > סיפור על ההפצצה בכור בעיראק!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext