בית פורומים הנה ימים באים

הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו !!! נא להיכנס..

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/9/2009 22:35 לינק ישיר 
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו !!! נא להיכנס..

פתחתי את הניק הזה עכשיו כדי לכתוב,
אני אחד שמשוטט כאן בפורום מדי פעם מתוך סקרנות. איני חרדי טיפוסי או דתי טיפוסי.
אני לא אדם רגיש ורוחני בד"כ, לרוב אני אדם די אדיש ולא אימפולסיבי או מתלהם.
עם זאת, כרגע אני נמצא במצב שאני לא יכול לשאת את הדברים בפנים וחייב לשתף אתכם..

בשעה האחרונה עמדתי בנסיון כ"כ קשה (בנושא הברית), כשהעיקר היה שהרגשתי בבירור! ללא טיפת ספק!! כמו השמש שזרחה ושקעה היום (אני לא משורר דגול), שרבונו של עולם הרים אותי מעל המכשול ועזר לי לעבור אותו בשלום ומתוך אהבה אליו נטו ללא שום צדדים אחרים! אני לא יודע למה זכיתי אבל זה העובדות.
הלב שלי צועק עכשיו: אבא שבשמים, כ"כ הרבה פעמים (כמעט 15 שנים) חטאתי עוויתי ופשעתי לפניך, וכ"כ הרבה פעמים אמרתי שאפסיק ולא הפסקתי, והיום זכיתי להרגיש מה זו תשובה מאהבה, הלב שלי בקושי יכול לשאת את זה, אם לא הייתי מחזיק את הדמעות בכוח בתוך העיניים הם מזמן היו שוטפות את המקלדת ומפריעות לי בכתיבה.
אני מרגיש אושר נשגב, התרוממות רוח, אור פנימי שמאיים לשרוף לי את החזה אני לא יכול להסביר ממש מה הכוונה משהו שאף פעם לא הרגשתי בכל החיים שלי (באזור ה- 30 שנה).

אני מרגיש צורך חזק מאוד להודות לרבונו של עולם ואני פשוט לא יכול להכיל את זה..
כל מי שיכול לקרוא את מזמור ק"נ בשמחה ולעזור לי אני מברך אותו,
שבזכות הנסיון שעברתי באהבה וברחמים, יזכה לכל מה שליבו חפץ בו .

הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ: הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ: הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:
הַלְלוּהוּ בְּתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעֻגָב: הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה: כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ:

אם למישהו יש רעיון איך ל'החזיר' לרבונו של עולם (אחד מממליוני מליונים כמובן..) מוזמן להגיב.

תודה לך הקב"ה!
תודה לכם אנשים יקרים!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2009 22:27 לינק ישיר 

לכל מי שהגיב תודה רבה ותדעו שהתגובות מחזקות ומעודדות.

רציתי לומר שמנסיון אישי שלי התרופה למצב בזמן הירוד שלנו היא תשובה מאהבה.
גם שמדובר בתהליך, הנסיון האישי שלי לימד אותי שרק העוצמה של תשובה כזאת מסוגל לנתק ולאחר מכן לטהר בזמן הבעייתי שלנו. (בתור אחד שעשה הרבה דברים במסגרת תשובה מיראה :צומות, צומות של יותר מיום אחד, תעניות דיבור, צדקה גדולה, שבירת מידות גאווה וכעס וכו' ).

אם אתם מכירים מישהו שנכשל בנושא מאיזה כיוון שהוא ומעונין להתייעץ מוזמן לפנות אלי בפרטי - אני קבלתי כ"כ הרבה מרבונו של עולם וזה המינימום שאני יכול לעשות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2009 15:33 לינק ישיר 

אני מקנא בעולם הבא שלך, זה דבר גדול מאוד כשמגיע לאדם נסיון והוא עומד בזה כמו שכתוב בכל ספרי המוסר, וכעת אני מציע לך סע לאומן!!! ושם תקבל את התיקון הגדול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2009 12:04 לינק ישיר 

אם היית יודע כמה טוב מחכה לך אם תתמיד בשמירת הברית וגם תחזור בתשובה, לא היה לך בכלל ניסיון.
לא די בכך שיש לשומר הברית שכר גדול, אלא ששמירת הברית מוציאה אותך ממצב שבו  אתה שפוט של התאוות באופן הבזוי שלהן,  כלומר שמירת הברית נותנת לך כבוד עצמי, אתה מקבל מוחין וצלילות ודעת,
אתה נעשה אדם באופן הראוי לשמו.
שתזכה לכל הטוב שמובטח לשומר הברית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2009 08:35 לינק ישיר 

אחי היקר- תמשיך לעלות ולהתעלות- במיוחד בחודש זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2009 07:09 לינק ישיר 

חזק וברוך חיזקת אותי

הברית זה נסיון מאוד קשה תראה כמה השם אוהב אותך ועוזר לך

כתוב בזוהר אומר רשבי יש עבירה שאני לא אוהב את העושים אותה והקב"ה שונא את העוברים

עליה זה פגם הברית כמה זה חמור ככה זה קשה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/9/2009 00:33 לינק ישיר 

תודה לכל מי שהגיב!

אני אחד שהחיים האירו לו פנים מכל הבחינות, והנושא הזה היה בעצם הדבר היחיד שאינו טוב בחיי עד היום.

אני שם את כל מה שיש לי - ויש לי, על השולחן - משפחה טובה, בריאות, עושר, כבוד הכל!!! רק כדי להמשיך להרגיש את נחת הרוח שאני מרגיש עכשיו.

רק עכשיו אני יכול לשער מה זה בעצם אושר רוחני שהוא בטח עוד הרבה יותר ממה שניתן להרגיש בגוף בשר ודם.

אני לא יודע איך מפיצים את ההודעה בעוד פורומים, אם אתה יודע תרגיש חופשי וחזק וברוך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2009 00:05 לינק ישיר 

עכשיו עשית את זה צדיק ההודעה הזו תפיץ אותה בכמה שיותר פורומים אחי אין לך מושג כמה שימחת אותי וכמה נתת לי כוח להמשיך בחיים אשריך זכית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2009 23:51 לינק ישיר 

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ ,כלל גדול מאהבה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2009 22:42 לינק ישיר 

להחזיר זה די פשוט - להחזיר מאהבה - ווואאאאה זה הישג אדיר.
איך נאמר - זה כל האדם את האלוקים ירא ומצוותיו שמור

מוכן?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו !!! נא להיכנס..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext