בית פורומים חבלי משיח

השבוע הייתי בשומרון ומצאתי שם אנשים נפלאים!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/9/2009 19:52 לינק ישיר 
השבוע הייתי בשומרון ומצאתי שם אנשים נפלאים!!

בזכות שתי צדיקות שהזמינו אותי לשם לדרוש על עניני משיח הגעתי והתפעלתי מהמקום ומהאנשים
כזו שאיפה לתורה ומשיח הרבה זמן לא ראיתי ביחוד הנשים הצדיקות שמצדיקות את המוניטין הכתוב במדרש בזכות נשים צדיקות נגאלנו ובזכותן ניגאל שוב
אחת מהצדיקות היא מנהלת הפורום הנפלא הזה!!!!!!
שרק ההכרות איתה היה שווה את כל הנסיעה לשם
תמסרי דש לכולם שם ובעזרת ה' נפגש שוב
נ.ב.
דרך אגב יש הקלטה של הדרשה ובהזדמנו אני יעלה אותה לכאן
תודה רבה
ל3 הברית

(ברשותך מחקתי את שם הישוב הספציפי.. מטעמים מובנים. סליחה. צברית)

תוקן על ידי 3ברית ב- 10/09/2009 0:36:17

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2009 00:20 לינק ישיר 
תודה רבה צדיקה

אני אשמח מאוד להגיע שוב לכבוד ה' יתברך והיהודים האצילים שגרים שם
חיזקו ואמצו כי האור בקצה המנהרה כבר עוטף אותנו
והגאולה החלה ומה שנשאר לנו זה לצפות רק לגילויו של משיח לפני בוא היום הגדול והנורא ושתה גאולה ברחמי רחמים
אנסו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2009 20:38 לינק ישיר 

ערב טוב עוזי

האמת שהעליתי אשכול ידיעה על המסע הארוך שעשית מאזור ירושלים ליו"ש לדרוש בענייני משיח, אבל היו לי התלבטויות רבות כיוון שלא ביקשתי את רשותך להעלות את האשכול, מחקתי אותו, אחר כך כשחיפשתי בפאנל המחיקות - לא מצאתי... פשוט נעלם.

אז אחזור על מה שכתבתי שם, היתה לי זכות גדולה מאד להקשיב לדרשה שלך וגם להכיר אותך מקרוב, ועד היום אני מקבלת פידבקים על הדרשה הזאת כמה היתה חשובה והכרחית לישוב, שמרגיש "דחוי" על ידי אחים יהודים שמקשים עורף ורואים בנו נטע זר בישראל.

הקהילה בפניה דרשת היא קהילה מדהימה, מיוחדת, ובוודאי שמת לב כמה שמחו לראות אותך ולא נתנו לך לעזוב את המקום, נתת להם זווית הסתכלות נוספת ומיוחדת, ובוודאי חיזקת את אמונתם וההסתכלות בפנימיותם.

ישר כח גדול. אשמח לראות אותך כאן שוב.

תוקן על ידי 3ברית ב- 10/09/2009 0:36:49

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חבלי משיח > השבוע הייתי בשומרון ומצאתי שם אנשים נפלאים!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext