החלטתי לשים סוף לעצלות שמנעה ממני עד כה לערוך אשכול המרכז את כל המידע העיקרי והתחזיות אודות הצפוי בארץ ובעולם בעתיד הקרוב .
קוראינו הקבועים מכירים את הדברים מזה חודשים רבים.
אשכול זה מוגש כשירות חינם דווקא למבקרים המזדמנים לפורום וחפצים להתרשם ממרכולתו ולקבל תמונת מצב עדכנית בלי הרבה דיבורים מיותרים , אך דא עקא שהמידע הרב הקיים בו מפוזר היטב באשכולות רבים, בערך כמו מתקני הגרעין באיראן .
עשיתי מאמץ לסדר את האירועים עפ"י סדר זמני התרחשותם למרות שלא קל הדבר כלל בגלל חלקי הפאזל שעדיין חסרים בנקודת הזמן הזו ועתידים להתבהר בחודשים הקרובים אני מקווה .
נצא לדרך וה' יהיה בעזרנו ויסיר מדרכנו כל מכשול ונזכה לכוון תמיד לאמת לא בזכותי כי אם בזכות הקוראים הי"ו .
האירועים הצפויים בארץ ובעולם בשנת תש"ע
התדרדרות בטחונית בארץ , בעיקר באיזור הדרום , לא מן הנמנע שנראה גם את "ערביי ישראל" מצטרפים לחגיגה בפיגועים כאלה ואחרים , לגבי גבול הצפון - אינני שולל התחממות מסויימת אך עימות כולל ורחב לא מופיע בכדור הבדולח שלי . לא השנה לפחות .
ניסוי גרעיני גלוי של צ. קוריאה , כהקדמה למלחמה שתהיה עימה מספר שבועות לאחר מכן .
בסתיו - חורף הקרוב שפעת החזירים מגיעה לשיא ומקומות רבים מושמים בהסגר עקב התפרצות קטלנית של השפעת . בעיקר בעולם ופחות בארץ .
התגלות ראשונה של המשיח בארץ , צפויה באיזור הגליל ככל הנראה בטבריה .
בין הניסוי הגרעיני לתחילת הלחימה במזרח פריצתם של עימותים מזויינים ( או החרפתם של הקיימים כבר ) במספר איזורים בעולם , כמו אפגניסטן פקיסטן קווקז כמו"כ פיגועי טרור בעולם ובעיקר התחלתה של התדרדרות בטחונית באיזור סיני ים סוף וכל האיזור ההוא .
[ לאחר מכן תחילתה של המלחמה במ. הרחוק, את תיאורה ופרטיה המדוייקים נביא כאשר יחלו האירועים ]
המשיח צפוי להיות גלוי החל מהניסוי הגרעיני הקוראיני ועד לסיומה של אותה מלחמה, ולאחר מכן להעלם .
בסיומה של אותה מלחמה ככל הנראה ע"י הטלת פצצה גרעינית אמריקנית על קוריאה בורחים גורמים צ. קוריאנים לאיזור סיני-מצרים וכוחות אמריקנים רודפים אחריהם והמלחמה גולשת לאיזור , הניזוקה העיקרית מאותה מלחמה צפויה להיות מצרים אך גם ישראל אמורה לספוג מכות מידי הצבא האמריקני .
תוך כדי תחילת האירועים בדרום נפילת הממשלה ומצב של אין מלך בישראל .
המנהיג הבא שיבוא אחרי ביבי הוא מב"י וה"אני מאמין" שלי אומר לי שמדובר בשרון שיקום ממיטת חוליו ויקבל את השילטון בדרך כלשהי .
לאחר סיומה של המלחמה בסיני מגיע זמנו של אובמה ליפול בעקבות התנקשות בחייו , דבר שיביא לעלייתו של מקיין אשר למיטב הבנתי הוא ארמילוס והוא גוג הסופי והאחרון .
באיזשהו שלב מגיע זמנה של התקיפה הישראלית באיראן שלא תצליח למונע ממנה להשיג את הפצצה הנכספת . קשה להצביע על נקודת זמן מוגדרת לאירוע זה .
הדברים אינם חדשים אלא מפוזרים כאן באשכולות השונים מזה חודשים רבים . אלה האירועים הבולטים והמרכזיים הצפויים במהלך השנה הקרובה למיטב הבנתי את מכלול המקורות בנביאים ובכתובי חז"ל בזוה"ק ובמדרשים השונים .
תוקן על ידי המיייחל ב- 12/09/2009 21:37:09
נשלח ב-25/11/2010 18:28
אומר לכם תאמת אחיי ורעיי...
דחיית האירועים מ-2010 ל-2011 מסתדרת לי טוב יותר עם סדר האירועים כפי שאני רואה בכתובים.
אודה ולא אכחד כי בשנה שנתיים אחרונות כשעוד האמנתי והכרזתי שהכל יתחיל ב-2010 חלק מסויים של הפאזל לא הסתדר לי עם אירועי 2012, לא כאן המקום לפרט מה ואיך משום שמדובר בחשבונות השמורים עימי אך בשורה התחתונה תמיד היה לי איזשהו חור שחור בלתי פתיר בפאזל שתמיד עמלתי להרכיב. אך כאשר אני דוחה את תחילתם של האירועים בשנה ל-2011 החור השחור נעלם והכל מסתדר מאליו. ובא לציון גואל ממש! תרתי משמע.
נמצא א"כ: הסלמה בטחונית כאן בארץ כנראה אירועים בצפון, תחילתו של עימות במפרץ הפרסי מול איראן כולל מעורבותה של ארה"ב, המלחמה במז' הרחוק מול צ' קוריאה כולל ההתגלות הראשונה של המשיח, חיסולו של אובמה לאחר המלחמה במזרח, ועוד כמה דברים שפירטתי בעבר. כל אלה אמורים להתחיל בחודשים הבאים לתוך 2011 . נכון לעכשיו זה העידכון הכי חדש והכי מעודכן שאני יכול לתת .
תוקן על ידי המיייחל ב- 25/11/2010 18:29:54
נשלח ב-21/10/2010 09:32
אנשים מתרגשים יותר מדי מהדחייה של שנה נוספת באירועים עליה הכרזתי לא מכבר..
טעות טעות טעות!
הרגש היחיד שזה אמור לעורר זה א-כ-ז-ב-ה . זהו.
אכזבה על-כך שהגלות עם כל הקושי שבה, הקושי הכללי והקושי הפרטי של כל אחד נמשכת שנה נוספת.
לגבי סדר האירועים עצמו אין לכם מה לדאוג, הכל ילך כמתוכנן. למה? כי כך כתוב וכך זה יהיה.
הרי חישבו לרגע, האם קרה משהו שמפריך את כל מה שאמרתי עד עכשיו? לא נראה לי. תיארתי אירועים, נקבתי במדינות המעורבות, תיחמתי את המאורעות בגבולות זמן מאוד מוגדרים. האם משהו מכל זה הופרך? ממש לא. האם בינתיים קרו אירועים אחרים עליהם לא דיברתי ושחמקו ממכ"ם האירועים שלי? גם לא. אז אם כן מה כן קרה? כלום! בינתיים שקט ורגוע. אז מה יש! מה קרה? אז בינתיים זה מתעכב קצת, אבל בסוף זה יגיע ויגיע בגדול! וכשזה יגיע איתו יגיע גם ציר הזמן החדש בו נוכל לחשב הכל מחדש ולאפס את לוח המחוונים כמו שצריך.
בקיצור - הכל בשליטה (של בורא עולם כמובן) ואין מה לדאוג מהבחינה הזאת.
נשלח ב-17/10/2010 20:14
ברוך מחייה המתים!
דוד.. מה זה אומר לגבי אריאל שרון?? מבחינתך הוא צריך כבר להתחיל להראות סימני התאוששות, או שנאלץ לחכות?
נשלח ב-17/10/2010 19:36
אמת ידידי
האמת לעולם לא ראיתי מגלהעתידות או צופה בכתובים שאומר טעיתי על תאריך מוטעה , אלא תמיד טוענים על איחור האירועים
מעניין.
נשלח ב-17/10/2010 16:27
לאור "דחיית הארועים" יש לי הרגשה שהחיזוי שלהם מחליש את המאמינים יותר מאשר מחזק.. תמים תהיה עם ה' אלוקיך !.. צריך להמשיך להאמין שהגאולה יכולה להגיע עוד רגע קט.. , רק הקב"ה מחליט מתי.. וכל התחזיות שווא ידברו.. נאמין, נמתין, נתפלל ובעזרת ה' נחזה בשוב ה' לציון ברינה..
נשלח ב-14/10/2010 10:44
האמת שאני כן תהיתי ביני לבין עצמי למה לא נפתח אשכול לשנה החדשה, אבל חשבתי שזה בגלל שהמאורעות יידחו ואין עדיין משהו חדש.
נשלח ב-13/10/2010 20:50
אם חשבתםשיש לי כח לבקש מכם ושוב לחזור ולבקש מכם לגלות קצת יותר איכפתיות ולא להסתפק ב"אני דואג להתעדכן בפורום" כמו שכמה ניקים ענו לי בפרטי אלא להגיב קצת קצת יותר, ולא רק בסמוך לבקשה אלא באופן קבוע ושוטף .. אז חשבתם.
השאלה שהייתם צריכים לשאול את עצמכם היא: מדוע לא פתחתי לכבוד השנה החדשה אשכול חדש ובו "מבזק חדשות אירועי תשע"א". היתה לי כוונה לפתוח אשכול כזה. שמו אגב היה אמור להיות: תשע"א מי יודע? תשע"א אני יודע!"
יודעים למה לא עשיתי זאת?
בגלל שכבר במהלך חודש אלול התחילו להתקבל אצלי הסימנים שהאירועים לא נדחו לתשע"א כפי שחשבתי אלא לתשע"ב. ולא מדובר על 'תאריך' בלבד כמו שאולי ניתן להבין אלא על משתנה קריטי שמשנה את כל הגורמים במשוואה מרובת הפרטים הזאת של חיזוי האירועים מראש היקפם ועוצמתם, והצבתם על ציר זמן מסודר ומדוייק.
רק להמחיש לכם כמה משמעותי הוא השינוי הזה, לא מאמין שאוכל לפרוס את ההסבר בכתב אלא אם אעשה זאת זה יהיה רק בקלטת אודיו חדשה. ואתם כבר אמורים לדעת שכשאני פונה לקלטת זה אומר שיש לי הרבה מה לומר.
הבינו דבר אחד, המצב הוא לא כזה שהגענו סמוך לשבועות וראינו שלא קורה שום דבר ואז נאלצתי בעל כרחי לומר שהכל נדחה בשנה. זה לא המצב! אני מבין זאת 10 חודשים לפני חודש סיון! הנושא רחב יותר ומורכב יותר. רק אחרי שתשמעו את ההסבר תבינו.
אך כאן אני חוזר לדברי הפתיחה, ואני אומר זאת בצער - אני לא רואה שיש בשביל מי להשקיע. וגם אם תתחילו עכשיו להגיב זה לא ממש ישנה את תמונת המצב. בדיוק כמו שבעל המבטיח לאשתו להשתפר מהיום והלאה כשזו מאיימת לעזוב את הבית עקב התנהגותו לא מעיד על שינוי רציני ואמיתי מצידו..וד"ל.
אז מה כן אני רוצה?
דבר אחד די ברור לי למען האמת. תקופת צינון. לפחות כלשהי. לפחות עד שהאירועים בשטח יתחילו להעיד על נכונות דבריי, גם אם חלים עיכובים בהתגשמותם.
יש לי עוד דברים וחידושים יפים בנושאים אחרים לומר, אבל כיון שהלב של הפורום זה חיזוי אירועי העתיד ואם שם נשמעות חריקות אז כבר אין הרבה טעם להשקיע בכיוונים אחרים.
בשורה התחתונה
ההפסד כולו שלכם. גם אם לא נעים לומר זאת ולשמוע זאת.
תוקן על ידי המיייחל ב- 13/10/2010 20:51:27
נשלח ב-1/9/2010 17:22
מעניין שבדיוק הבוקר עברתי על האשכול, במיוחד רציתי להזכר מה נכתב לפני שנה, וגם אני חשבתי שהמאורעות תקועים ולא מתקדמים בדיוק בקצב שנכתב למעלה. אבל גם אני מקווה שבקרוב המאורעות להתגלגל לכיוון הגאולה הקרובה. גם אני אאחל שנה טובה לחברי הפורום ולכל עם ישראל.
נשלח ב-1/9/2010 16:00
הנה חלפה עברה לה שנה
בדיוק בזמן הזה אשתקד, בערב ר"ה תש"ע, נפתח האשכול ע"מ לתת תחזית קצרה ומתומצתת לאירועי השנה. עד ניסן תש"ע היינו עדיין בתחום "מוצאי שביעית" ולכן קיוונו האמנו שהכל ילך כמתוכנן כמופיע במקורות . משחלפה לה העונה ולא קרו הדברים לא נותר לנו לא להמתין להתגשמותם של האירועים ורק לאחר מכן לנסות ולפענח מחדש את ציר הזמן עליו הם מתרחשים.
ביני לבין עצמי חשבתי, הרי ברור לי מעל לכל ספק שבא יבואו האירועים גם אם יתמהמהו. אז מדוע באמת הסטייה הזאת של שנה-שנתיים ממפת הזמנים ששירטטו לנו חז"ל?
תשובה לזה אין לי אבל תקדים דומה דווקא כן מצאתי: ידועה הגמ' במגילה האומרת שהסיבה למסיבת אחשוורוש היתה שלאחר שהוא חישב (כמו רבים וטובים לפניו) את 70 שנות גלות בבל שלאחריהם היו אמורים היהודים להגאל ולשוב ארצה ומשלא קרה כן הבין שאין להם יותר תקנה והם יישארו בגלות לעד או אז החליט לעשות מסיבה ולהוציא את כלי המקדש ולחלל אותם במשתהו כמתריס ואומר "הנה הגאולה שלכם!"
כולם ידעו והכירו את נבואת ירמיהו שבתום 70 שנות גלות בבל ישובו ארצה מהגולה רק לא ידעו מתי התחילה הספירה דבר שכאמור גרם לרבים וטובים לטעות בחישוב הקץ. וזה היה הנעלם במשוואה.
גם כאן אנו רואים דבר דומה, חז"ל שירטטו לנו מפת דרכים וזמנים די ברורה למען האמת, ועם כל זאת ולמרות זאת שמול עינינו מתגשמות להן הנבואות השונות אחת לאחת עדיין קיים נעלם מסויים שהוא בעיקר גורם הזמן המסרב ללכת יד ביד עם סדר הזמנים המוכר והקונבנציונאלי.
אך אל ייאוש...
עם כל זאת אני אופיטמי בכל הקשור לעתיד ומאמין שלאחר שיתחילו בקרוב האירועים לרוץ ייעלם במידה רבה אותו נעלם ויפנה את מקומו לידיעה חזקה ברורה ומוצקה של כל הצפוי לעבור אותנו בכל שלב ושלב מהחודשים והשנים הבאות.
אני מאוד מקווה ומאמין שבקרוב לאחר תחילת האירועים אוכל לחשוף בפניכם טפח נוסף של "מאחורי הקלעים" כיצד קוראים ומפענחים את הכתובים בעיקר בזוהר אודות ציר זמני האירועים .
שנה טובה ומתוקה לכולם ותודה שטסתם בפורום שלנו...
תוקן על ידי המיייחל ב- 01/09/2010 16:05:59
נשלח ב-1/8/2010 23:13
מדוע זה יש קול דממה דקה מהצהריים?????
נשלח ב-3/6/2010 12:26
הריני עומד נפעם נדהם ובעיקר מחייך משמחה בימים הקשים שעוברים עלינו עת אומות העולם חושפות את שיניהן המשוננות כלפינו ומסכת רשעותן הולכת וגוברת מדי יום ביומו אי אפשר שלא לראות את השגחתו הגדולה של הבורא יתברך שמו
כל העולם נגדנו? בורא עולם איתנו !!!!!!
יום לאחר משט המוות לעזה מה מודיעים לנו?
שיש מצב לנפט!!!!!!! אתם שומעים? נפט! גאוות בני ישמעאל, והנשק היחיד שלהם מול בני עשיו