בית פורומים שידוכי חרדים

יעוץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/9/2009 15:52 לינק ישיר 
יעוץ

רציתי עצה מה לעשות לגביי קשר שהיה לי לפני איזה חודש. או יותר נכון התחלה של קשר, יצאתי לפגישה ראשונה,
 והיה יחסית טוב. 
אז נפגשתי עם השדכן, הוא אמר לי שאולי ההשקפות שלנו לא אותו הדבר למה היא חרדית ואני שואף לכיוון... והיא יודעת את זה
ויום למחרת הפגישה נפגשתי שוב עם השדכן ושאלתי אותו האם להתקשר אליה והוא אמר לי שלא ולראות מה קורה אם היא תיצור קשר איתו.. או כל דבר אחר.
ולא נראה לי שהיה משהו..
אבל אני מרגיש במצב לא נעים שבטח היא חושבת שלא אכפת לי מה היא חושבת או שאני חושב עלייה. וחשוב לי אולי לומר לה שהיה יחסית פגישה טובה או לפחות להתנצל על זה שלו התקשרתי ולהסביר לה... ואני לא יודע מה לעשות כי מצד אחד השדכן מכיר אותי ואותה והוא אמר לי לא להתקשר אליה..
והוא רוצה להכיר לי עכשיו מישהי אחרת..

מה עלי לעשות, אשמח לעצות מכם...
ועוד שאלה האם מקובל במגזר החרדי להכיר משהו שמתחזק או יותר נכון בדרך של להיות חרדי. (וגם בקטע של לבוש אבל זה תהליך לאט לאט..)
ותודה רבה..!

תוקן על ידי חנושנוש ב- 14/09/2009 16:10:35

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2009 00:06 לינק ישיר 

היו לה את הכלים לצור איתך קשר.
כך שאם היא לא עשתה את זה עד עכשיו....... כנראה שהיא לא בקטע

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/9/2009 23:54 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
 היכולת איפוק של בחורה נמשך לרוב לא יותר מיומיים.

לא מסכימה בעליל

כל מקרה לגופה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2009 23:44 לינק ישיר 

רוחלה2 כתב:
 היכולת איפוק של בחורה נמשך לרוב לא יותר מיומיים.

לא מסכימה בעליל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2009 22:18 לינק ישיר 

אם הייתה בעניין היא היא מוצאת אלף ואחד סיבות ליצור איתך קשר ישירות או דרך השדכן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2009 18:48 לינק ישיר 

אם היא הייתה בעניין אז היא הייתה בטוח יוצרת קשר עם השדכן, או איתך. היכולת איפוק של בחורה נמשך לרוב לא יותר מיומיים. עכשיו, אם היא  לא  יצרה קשר סימן שהיא לא רוצה. אבל, ליתר בטיחון צור איתה קשר (אסמס במקרה כזה יכול לעזור) בלי שהשדכן ידע, ואז מקסימום תצטרך להתמודד עם דחייה, אבל לפחות תהיה בטוח, ותוכל להמשיך בלב שלם לבחורה הבאה. 

ע"פ השאלה הנוספת שלך ניתן להבין שאתה ממש לא מבין בעניין השידוכים. רוב הסיכויים שהשדכן צודק, ואין קטע להתקשר. אבל בשביל הלב שלך, וגם רק בגלל שאתה עדיין בתחילת הדרך ולא מבין הרבה בתחום, צור קשר. רק ככה לומדים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > יעוץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext