אם מישהו יוכל לעזור לי ולברר מתי ואיפה אפשר לראות ולקבל מעצתו של הצדיק הנסתר רבי גבריאל נאזדרגאשווילי
שהיה החברותא של בבא סאלי עוד כשבבא סאלי היה גר ביבנה, ואומרים שרואה נסתרות בעיניים.
שמעתי עליו מופתים גדולים וקיבל הרבה מבבא סאלי כל מיני סגולות, כמו למשל למרוח ריבת משמש מט"ו בשבט על העין, נגד עין הרע, תודה מראש וחתימה טובה!!!!!!
אשמח לקבל וזכות גדולה לכול עם ישראל לדעת עוד פרטים על הצדיק.
נשלח ב-14/10/2009 17:45
חבורת ספרדים אדיוטים
נשלח ב-6/10/2009 16:06
רבותי מתקרב הושענא רבה!!!!!
איפה יוכל עם ישראל לקבל את ההושענות החבוטות של חכם גבריאל השנה????????????????????
דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חד חלק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נשלח ב-30/9/2009 13:59
מכתב גלוי לרבי צמח היקר!!!!!!!!!!!!!!!!!
רבנו למה נכנסת לריב בין בוכרי לגרוזיני ובכלל למה כל הזמן העדות? מה אנחנו אשכנזים שאוכלים אחד את השני? בעיקר? לא חארם? יום אחרי כיפור או יומיים?
וואלה ישתבח שמו לעד ,בעיקר!!!!!!!! נתן לנו את המחילה, לא ניקח אותה הלאה להתאחד כל הספרדים? ואולי החכם הצדיק רבי גבריאל יתגלה במהרה ועוד בהושענא רבה נזכה לקבל מהערבות החבוטות שלו, שידועה סגולתן לפקידת עקרות וזיווג נכון, והשתבחות הפיריון בעזרתו יתברך שמו, בעיקר!!!!!!!!!!
נשלח ב-24/9/2009 00:41
מחילה רבי חציליוף היקר אני דיברתי על גרוזיני שהיה צדיק נסתר ובלי להיכנס לריב עדות לא התכוונתי לבוכרי עם כל הכבוד לבוכרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני עצמי כידוע לא גרוזיני ולא בוכרי אלא מרוקאי שמשקיף מהצס ורק מתענין בענין הצדיקים
נשלח ב-23/9/2009 21:36
מחילה מרבי צמח כנפו...
אבל אני לא ברור לי למי אתה מתכוון כי אולי אתה מתכוון לצדיק הנסתר הבוכרי רבי ירחמיאל גבריאל נאזדראגיוף זצ"ל
שהיה מעכו אבל נפטר כבר לפני עשרים ושבע שנה וקבור בעכו, והרבה מהעדה עולים לקברו בי"ג תשרי.
זכר צדיק לברכה!!!!
נשלח ב-20/9/2009 22:07
רבותי לא תאמינו!!!!!
שמעתי שהצדיק הנסתר מעכו חכם גבריאל מוזדרגאשווילי התפלל במירון בראש השנה והרבה זכו להתברך ממנו, מי שהיה במירון ויכול להוסיף על הענין, אשמח וזכות הרבים בידו בעזרת השם. בנתיים שנה מתוקה וחתימה טובה לכולם.
נשלח ב-17/9/2009 19:14
חשוב לי להדגיש שאני אשכנזי!!!!!
ועד אז לא האמנתי בברכות של צדיקים ספרדים, ומאז אני מתפלל כמו ספרדי ונוהג את כל מנהגי הספרדים.
לפני ארבע שנים הצדיק נעלם ולא יודעים איפה הוא, אמרו פעם שראו אותו בקבר רבי יהונתן בן עוזיאל ארבעים יום, ופעם סובב שבעים פעם את קבר חוני המעגל בחצור, אבל מאז נעלמו עקבותיו
היה לו משמש רבי עובדיה זאגורי, מענין מה איתו!!!!!!
נשלח ב-17/9/2009 19:12
קיבלתי ממנו ברכה לפני חמש שנים ועזרה!!!!!
היינו חשוכי בנים ואמר למרוח ערק על הבטן שלי ושל האישה ונפקדנו בשני בנים זכרים!!!!!
נשלח ב-17/9/2009 00:21
שמו של הצדיק הנסתר ידוע משנים!!!!!!
אני מתפלא שלא ידוע לכם עד היום שמו של הצדיק חכם גבריאל שלום מוזדראגאשווילי השם ישמרהו ויחיהו, למד בישיבת שער השמים למקובלים יחד עם מו"ר זקני המנוח רבי עזרא נענע זצוק"ל ורק אחר כך עבר ליבנה שם היה עם בבא סאלי כמו שכתב ידידי רבי צמח.
באמת בשנים האחרונות נעלם ואין יודעים איפה הוא, כנראה בעכו או נהריה.
אגב, החלבן ורבי בניהו שמואלי מתלמידיו המובהקים!!!!!!!
נשלח ב-16/9/2009 18:58
אשריך מזכה הרבים הרב ליינר!!!!!!
זיכית את עם ישראל כולו לדעת מסגולות הצדיק רבי גבריאל, מאז שכתבתי כאן שמחפשים אחריו קיבלתי איזה אלף פניות מאנשים שנושעו ממנו ישועה ורחמים.
הלוואי שנזכה גם אנחנו עוד לפני ראש השנה לקבל ברכה מהצדיק הנסתר הנ"ל
צדיק!!!!! עם ישראל זקוק לך תתגלה בבקשה!!!!!!
נשלח ב-16/9/2009 13:38
זה בדוק ומנוסה שהריבות של טו בשבט מריחתם על העינים סגולה נגד עיין הרע
שמעתי גם על סגולה לפריון מהרב למרוח ערק על הבטן בליל הטבילה ובזה יועיל הדבר והוא בדוק ומנוסה והוא פלאי פלאים אפשר למרוחו על כל הגוף
נשלח ב-16/9/2009 13:32
רבי גבריאל נצפה לאחרונה בביתו של רבי דוד מנהריה מספרים על קשר הדוק עם הרב
ולפני כן נצפה הרב בצרי כשהוא מגיע לביתו של הצדיק בעכו אבל הצדיק אבד ואין איש שם על לב
רבותי להתעוררר מידית אומרים שרבי בנייהו קם מלא קומתו מפניו גם החלבן בקשר הדוק עם רבי גבריאל הצדיק בלעדיו לא נסתדר