בית פורומים בית שמש

אבוטבול אומר לא לטוב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/9/2009 11:10 לינק ישיר 

אני דוקא חושב שאין לטוב אינטרסט לשבת במועצה הדתית.  במועצה מתקיים הויכוח התמידי על פיקוח המקוואות.
המפד"ל רואה את הרב ספקטור כמרא דאתרא ומתנגד באופן נחרץ לשום פיקוח חיצוני.   מאידך ג' (על כל גווניה, כמדומני) רואה את הרב ספקטור בתור חותמת גומי ודורש "רב על" לפקח.
בתוך הרבנים של מצביעי טוב, יש דיעות לכאן ולכאן.  
הרב שפירא והרב יעבץ רואים את הרב ספקטור כבר סמכא לכל דבר, לעומת זאת הרב מלינוביץ תומך בפיקוח חיצוני.  
בקיצור כיון שהנושא הזה מאוד רגיש ועומד לפצל את בוחריו, אל לטוב להיכנס לעובי הסוגיא בכלל. 
ד"א אין לי מושג מה דעת ש"ס בנושא זה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2009 18:56 לינק ישיר 

למה תמיד הבדיחות הטובות בעשי"ת,

בתוך הרבנים של מצביעי טוב יש דיעות לכאן ולכאן

חחחחחח

ואיזה מחלוקת אוהו הרב שפירא והרב יעבץ נגד הרב מלינוביץ? כשיעבץ יגיע קרוב לציפורן הקטנה בגדלותו של הרב מלינוביץ אז גם אני אצביע טוב.
רק לשם כך שתבין שזה מצחיק הרב מלינוביץ כשהיה בגיל של יעבץ היה כבר אב"ד בי"ד חשוב מהחשובים בארה"ב.
ובכלל להחשיב אותו כרב של טוב זה כמו להחשיב הגרש"ז אוירבך זצ"ל לרב של המפד"ל

אנשי טוב, אולי תואילו לגלות לנו מי הם הרבנים שלכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2009 21:30 לינק ישיר 

א. כתבתי בפירוש "הרבנים של מצביעי טוב" כדי לא להיגרר לדיון האהוב עליך כל כך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2009 10:52 לינק ישיר 

מקוה-זה טוב עד כמה אתה מעריך את הרב מלינוביץ ואת דעותיו, ואני מקוה שגם תעריך אותם גם כשהם נגד הקו המקובל בציבור שלך. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2009 01:50 לינק ישיר 

אנשי טוב אלופים בדמגוגיה  זולה.
בואו חשבון, מתוך 19 נציגי עיריה יש להם נציג אחד בלבד, כלומר כ-5 אחוז מתוך מצביעי העיר.
נציגי המעוה"ד הם 8 איך בדיוק מגיע להם נציג שם? ז"א שגם אליבא דשיטתם אין להם טענה של ממש. אלא מאי שוב הם מצאו מקום להנחיל את הידיעה החשובה שיש מפלגה נורא נורא חשובה ששמה טוב, ואויה לא מפרגנים להם, וכאן המקום לבכות כיצד זה מבזים את אנשי אהבת חינם וישראל, מוצי מוצי..........

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > אבוטבול אומר לא לטוב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.