עניינים ופרטים רבים מופיעים בכתובים אודות הצפוי בארץ ובעולם בתקופה הקרובה ובשנים הבאות .
אך למען הגילוי הנאות אציין שהתמונה אינה כ"כ ורודה כפי שאולי ושמא עולה מתוך דבריי בפורום כאילו ובפניי נגלו כל תעלומות . ממש לא .
ישנה תופעה די מתסכלת שאני נוהג לכנות "חורים שחורים" , מדובר על קטעי נבואה בעיקר בזוהר בה מתואר מאורע מסויים ולאחריו אירוע נוסף אך הקשר בין השניים לא ממש מוזכר .
או לחילופין - 'פתאום' פורצת הנבואה לשידור בעקבות "משהו" דרמטי שקרה ועליך כמפענח לגלות כיצד יתורגמו הדברים בשטח ומה יגרום לאותו משהו .
אני אומר לכם חברים , עם יד על הלב , מדובר בעבודה קשה. והשכר? אפילו לא שכר מינימום .
רוצים דוגמא ? בבקשה .
ישראל רועשת וגועשת , הנה אוטוטו איראן מגיעה ליכולת גרעינית ראשונה ואנה אנו באים .
מזה שנים שאני אומר וחוזר ואומר שהכתובת הרשומה על הפצצה היא ניו-יורק ולא ת"א .
אחמדי בעצמו אינו מודע לכך ! אך מה לעשות שכך גילו לנו רבותינו בגמ' .
וכאן הבן שואל - מה לכל הרוחות יגרום להנהגה האיראנית להחליט להקדיש את הפצצה הראשונה לארה"ב ולא לישראל שנואת נפשה ?
וזו רק דוגמא אחת של שאלה ללא מענה .
המתסכל בסיפור הוא שאין באמת את מי לשאול ואין עם מי להתייעץ בסוגיות האלה . כאשר מתעוררת ללומד שאלה כלשהי בש"ס או בפוסקים או בכל סוגייא לימודית אחרת בתורה ניגשים לת"ח לרבנים ולא חסר למי . אך בנושאים האלה ? סכנת אישפוז כפוי מרחפת מעל לראשו של החושף מידע כזה ברבים .
עוד דוגמא לשאלה - דיברתי רבות על נפילת ממשלתו של ביבי הצפויה מתישהו במהלך החודשים הבאים . מה יפיל אותה ?
לאלהים פתרונים .
נשלח ב-18/4/2010 15:35
מטבעם של דברים , שלל החדשות הזורמות ללא הרף למוחנו בנוסף למבול האירועים לאחרונה כאשר על כל אחד מהם יש לכל אחד מה לומר ולהגיב וכמספר האנשים כך מספר הדעות אני פונה אליכם בשאלה/בקשה פשוטה :
במידה וראיתם/קראתם/שמעתם איזשהי דעה או פרשנות או מה שלא יהיה ורציתם לדעת אם היא נכונה מבוססת ויש לה על מה לסמוך או שמא היא סתם עוד עורבא פרח של אחד מני רבות מדומיינים ההוזים בכוכבים ובאגו...
אתם מוזמנים להציג את שאלותיכם וספקותיכם כאן ונשתדל בע"ה להיות לעזר .
עקב המתיחות החדשה בגבול הצפון כאשר ברקע שוב נשמעים קולות על עימות הולך וקרב הריני לשוב ולהדגיש את שאמרנו כאן בשנה האחרונה .
עימות רחב וכולל עם סוריה ולבנון בהחלט צפוי אך לא השנה ב-2010 כי אם בערב שבועות תשע"א 2011 , בכך אין שום חידוש מבחינתכם ודעתי ידועה לכם מזמן .
הסיבה היחידה בגללה שללתי עימות רחב וכולל בצפון היא משום שאחד כזה מופיע ( להבנתי כמובן ) בתאריך האמור ואם גם עכשיו צפוי אחד כיצד יתכן שהוא לא יופיע על מכ"ם הכתובים הממילא עוסקים בנושא ? זאת ועוד , הרי בסיבוב הבא כל הצדדים הולכים על כל הקופה , אז מה יישאר לשנה הבאה ? או ליתר דיוק מה יישאר מהם לשנה הבא ?
אלה הסיבות לשיטתי העקבית והוותיקה .
אלא מה , בקרוב צפויה הסלמה ביטחונית חמורה וימים קשים מה שכיניתי באשכול אחר "על דם ישראל שנשפך" וכל הזמן שאלתי מי יהיו מקור הצרות ? הפלסטינים ? אולי אל-קעידה ? לא יודע וקשה לדעת .
מה שכן הדברים כתובים בצורה ברורה וחד-משמעית ללא אפשרות לפרשנות מגוונת ורחבה התלויה בדעתו של המפרש .
מה שהבאת פה בפורום אני מכיר, אך לא מה שהבאת בפורום הקודם. אם זה זמין מבחינתך, אשמח אם תביא את המקור או הפניה אליו בפורום הזה.
נשלח ב-15/12/2009 15:39
זה באמת חדש לך ? הרי הפעם הראשונה שדיברתי על המלחמה הזאת היתה לפני שבועות תשס"ח עוד בפורום הקודם , שם הבאתי את המקור מהזוהר והסברתי כמיטב הבנתי . למעט טעות התיזמון לא השתנה כמעט כלום מאז , אז חשבתי בטעות שזה יקרה בתשס"ח אך לאחר בדק-בית רציני שערכתי תיקנתי את הבאג ומאז זה עומד על תשע"א .
המידע על המלחמה הזאת מתחלק לשני מישורים , בפתח אשכול זה תיארתי את כל הידוע לי בשלב זה במישור החומרי הצבאי המדיני הפשוט . ישנו גם המישור הרוחני באירועים שיקרו מאחורי הקלעים וקשורים במשה רבנו המשיח והאבות הקדושים . הכל כאן בעוה"ז הגשמי ולא באיזשהו מימד רוחני נעלם אך עדיין מוקדם להיכנס לסיפור הזה משום שטרם בשלו התנאים ועדיין לא קרו אירועים רבים אחרים להם אני ממתין .
דבר בעיתו מה טוב ועוד חזון למועד אי"ה .
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/12/2009 15:40:56
נשלח ב-15/12/2009 14:01
המייחל, אתה יכול להסביר את הנושא של התקפת פתע בחג השבועות דווקא? מקור, הסבר על המתקפה עצמה, וכו'
נשלח ב-10/12/2009 10:40
תגובה אנןושית פשוטה. . . .
יא חביבי !! יא חלאוולאוו !!
העסק מתחמם - ולא בקטן
והאסלמה לובשת צורה, פנים, פרטים ושמות
אבא שבשמים מתחיל לדבר איתנו צפוף . . . .כנראה עד עכשיו כשדיבר יפה - לא הבנו
איי אבא אבא - רחמים !!!
נשלח ב-10/12/2009 09:31
המיייחל כתב:
כידוע לכם , את המלחמה הגדולה מול איראן סוריה חיזבאללה וחמאס אני שומר לשבועות תשע"א .
ואילו מאידך אני טוען שתקיפה ישראלית באיראן תתבצע ככל הנראה עוד השנה בתש"ע , לכאורה סתירה יש כאן .
למה סתירה ? פשוט מאוד , משום שאיראן הרי ללא ספק תגיב על מהלך כזה ותגיב קשה , ועם זה יש לי בעיה , כי הרי אני כל הזמן מצהיר שאני צופה הסלמה ביטחונית קשה אך לא משהו בהיקף של מלחמה . הרי שהדברים לא מסתדרים .
שר ההגנה האיראני הגנרל אחמד ואחידי נמצא בדמשק לתאם את הפעולות עם סוריה, חיזבאללה, והפלסטינים, במלחמה עם ישראל
במקביל, מוסרים המקורות המודיעיניים של תיקדבקה כי ביום ג' (8.12) בלילה הגיעה לדמשק בחשאי משלחת של ראשי חיזבאללה בראשותו של מנהיג חיזבאללה חסן נסראללה, כדי לדון עם המשלחת האיראנית בהכנות לפעולה צבאית משותפת נגד ישראל. בפגישה השתתפו גם קצינים איראניים בכירים. ואחידי ואנשיו נפגשו גם ביום ד' עם מנהיגי החמס והג'יהאד האיסלמי. בפגישות אלה העלו את האיראנים את האפשרות כי גם חיזבאללה וגם הארגונים הפלסטינים יחלו בימים הקרובים לחמם את גבולותיהם עם ישראל, במטרה להסב את דעת הקהל העולמית מנושא התוכניות הצבאיות הגרעיניות האיראניות והסוריות.
יתכן ומתחילים לראות התבהרות של ענני הספק שריחפו מעלינו עד היום. . . ימים יגידו .
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/12/2009 09:31:26
נשלח ב-22/11/2009 21:42
הזכרתי באחת ההודעות ששני מלכים משני קצוות הקשת צפויים לקבל את השילטון בתש"ע . אולי טיפה אחרי .
בקדושה - מב"י שיקבל את השילטון על עם ישראל לנהל את מלחמותיו .
בטומאה - ארמילוס הרשע הוא מקיין שיקבל את השילטון על רומי הרשעה , ארה"ב .
שני מנהיגים אלו מכוונים זה כנגד זה כאילו היו זיווג משמיים , ואם על שני המנהיגים האחרונים ביבי ואובמה שג"כ נכנסו לתפקידם בסמיכות ושעליהם אמרו שלא יכל כל אחד לקבל מישהו "מתאים יותר" . . . הרי שהצמד הזה הוא בסה"כ דוגמא קטנה וחיוורת בזעיר אנפין ממש לצמד חמד האמיתי שיבוא אחריהם הלא הם מב"י וארמילוס .
גם עלייתם של אלה אמורה להיות סמוכה זו לזו , כך יוצא לי מהכתובים .
התאריך הסופי והמדוייק עדיין בגדר נעלם לצערי .
נשלח ב-19/11/2009 09:09
מצפהלמשיח
ה' יברך אותך , העלת חיוך גדול פניי ! אוכל למשוך בכמה חוטים ולסדר לך ג'וב טוב... תסריטאית בכירה באולפן סרטים גדול בהוליווד , התסכימי ?
נשלח ב-19/11/2009 08:53
תגובה אנושית פשוטה
בשבילי אלה הם ריגעי הקסם ש"אין עוד מילבדו" עומד וקורה מול עניינו
זה כמו שלפני 9 שנים, מיד אחרי פיגוע התאומים והמלחמה בעירק ואפגניסטן, היה מישהו אומר שהנשיא הבא
של ארה"ב מוסלמי שישתחווה לפני ראשי העולם הערבי - תרתי משמע ! !
היה מישהו שיאמין לו ??!?!
בילתי נתפס . .
התחושה היא שכל
הארועים פשוט לובשים עור וגידים מאחורי הקלעים ואנחנו באולם (עם הפופ קורן ומיץ הפטל . . . . .. . )שומעים את הרחשים וקולות של
ההכנות האחרונות ופשוט מחכים הסרט המציאותי הולך לעלות על כל דימיון
בילתי נתפס . .
עולם הפוך ראיתי ! - המציאות על כל מגבלותיה ואילוציה שמה בכיס הקטן את הדימיון הפרוע
אתם שמעתם פעם דבר כזה ?!?
תוקן על ידי - danmash - 19/11/2009 08:55:00
נשלח ב-18/11/2009 22:03
יש לי רעיון
גם להרגשתי תקיפה באיראן תתבצע עוד השנה, איראן אמנם תרצה להגיב אך לא תוכל
ולכך כמה אפשרויות:
1.התקיפה תהיה כל כך טראומטית שיקח להם זמן להתאושש ולכן המלחמה איתם תהיה כעבור שנה ויותר
2.הקב"ה יסדר להם רעידת אדמה
3.שפעת החזירים תתפשט שם למימדי ענק
4.תתבלבל דעתם ויערכו מלחמה מול ארה"ב
רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום
שנזכה לבשורות טובות וניסים גלויים
חודש טוב
נשלח ב-18/11/2009 21:09
אשתף אתכם בספיקות המנקרים בליבי . אולי יחוננחם ה' ותגהו מזור לנפשי .
כידוע לכם , את המלחמה הגדולה מול איראן סוריה חיזבאללה וחמאס אני שומר לשבועות תשע"א .
ואילו מאידך אני טוען שתקיפה ישראלית באיראן תתבצע ככל הנראה עוד השנה בתש"ע , לכאורה סתירה יש כאן .
למה סתירה ? פשוט מאוד , משום שאיראן הרי ללא ספק תגיב על מהלך כזה ותגיב קשה , ועם זה יש לי בעיה , כי הרי אני כל הזמן מצהיר שאני צופה הסלמה ביטחונית קשה אך לא משהו בהיקף של מלחמה . הרי שהדברים לא מסתדרים .
נקודה נוספת . הימים הקשים הצפויים בעקבות ההסלמה הבטחונית מתוארים בזוהר במילים קשות מאוד . לסבר את האוזן עד כמה קשות ?
השכינה הק' נמצאת איתנו ומשתדלת להגן עלינו עד כמה שהיא רק יכולה , תלוי במאזן הזכויות/חובות . מאז חורבן בית שני בו יצאה השכינה לגלות עימנו היא נמצאת במצב שמכונה בזוהר ( פתח אליהו ) "דאיהי ישנה בגלותא" כלומר השכינה כביכול ישנה . כאמא השוכבת ליד תינוקה .
אותו קטע בזוהר על הימים האלו אומר שהצרות יהיו כ"כ קשות והמצב כ"כ לחוץ שעם ישראל יעורר את השכינה מתרדמתה והיא תתחיל ליילל עלינו ( עימו אנכי בצרה ) . אירוע חסר תקדים מאז ימי בית שני !
ואז יתחיל בלאגן בעולם , ( מלחמה באיזור הדרום הרחוק , מלחמה במזרח הרחוק וכו' ) .
האם יש בכוחם של מהומות פלסטיניות , קשות ככל שיהיו , לעורר זעקה כ"כ גדולה בעם ??
הרבה זמן שלא מצאתי יישוב לפלונטר הזה . ירחם ה' .
נשלח ב-20/10/2009 21:18
עכשיו אנשי גרילה אירנים יפוצצו בניין בניו יורק ואז אמריקה תצא למלחמת מצוה...