שוב השתעשעתי מ"חדש"
ב"חדש" האחרון, מופיעות שתי כתבות של צבי שפר (פסבדונים כנראה - לפי שם משפחה לא הצלחתי לאתרו בין תושבי בית שמש במדריך הטלפון, אולי הוא שוכר או לא מקומי) על בני'ה בבית שמש ועל כתבה על השר אטיאס בעיתון TheMarker (המכונה משום מה דר-מרקר ולא דה-מרקר. כנראה הכותב רגיל לעיתונות גרמנית\אוסטרית או\ו מצלצל אליו כמו "דר שטורמר", לא יודע איך לעבור למקדלת אנגלית במעבד תמלילים שלו או חושש שקוראיו לא יבינו אותיות לועזיות . נו, שוין).
במקום עורך הייתי מסמיך את שתי הכתבות לדף אחד מפאת זהות הנושא המדובר בהן, ולאחר שקראתי את שתיהן, הבנתי למה הפרידו ביניהן:
מי שקורא את שתיהן, מבין, שבעצם טענות של "איש נדל"ן ותיק ששמו לא פורסם" (אני משער, שדה-מרקר יכול להרשות לעצמו להסתיר את מקורותיו ולהישאר רווחי) והתייפחות על כך שזהותו לא ידועה ואיך זה משליך על טיב הערכותיו (מסקרן אותי לדעת זהותו של אותו צבי שפר, לפי'ה גם כנראה אשנה את דעתי עליו ). הכרה בצדקת "איש הנדל"ן" בעצם מפריכה את טענת השר כי המכרז ברמב"ש ג' פתוח לכלל הציבור.
בין השאר אטיאס שואל: "איזה זוג חרדי צעיר יקנה דירת 120 מ"ר?" כנראה השר לא בקיא בהיסטורית רכישות ומכירות ברמה א' - כאשר חלק ניכר מהדירות נרכשו ע"י - לא תאמינו - אותם אברכים צעירים! (כמובן, בעזרתם של הוריהם הדואגים) ונמכרו אח"כ לתושבי חוץ במחירים שהאמירו.
כך שמקריאת 2 ההודעות הסכמתי עם "איש נדל"ן ותיק" ועל השר אטיאס לחפש אחרי הסברים יותר משכנעים...
 |
|
|