| נשלח ב-29/9/2009 17:00 |
|
| |
איך גליתם
איך גליתם שאתם סובלים מהמתיקות הזאת
מהסכרת
גמר חתימה טובה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 12:05 |
|
| |
רשלנות רפואית קרלסנס
| LUPA1315 כתב: |  | | שלום, קראתי קצת את מה שנכתב ואני חיי לציין שעושה רושם כי מדובר על רשלנות רפואית כי עצם העובדה שהרופא לא שם לב לבדיקות נתן טיפול לא נכון, זה רשלנות רפואית. אני מציע שתיכנס אבל לאתר www.carelessness.co.il , אתר מעולה שיסביר לך מה לעשות, כיצד להתנהג ולהגיש תלונה על רשלנות רפואית. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 12:05 |
|
| |
דיני חברות
| LUPA1315 כתב: |  | | שלום, קראתי קצת את מה שנכתב ואני חיי לציין שעושה רושם כי מדובר על רשלנות רפואית כי עצם העובדה שהרופא לא שם לב לבדיקות נתן טיפול לא נכון, זה רשלנות רפואית. אני מציע שתיכנס אבל לאתר www.carelessness.co.il , אתר מעולה שיסביר לך מה לעשות, כיצד להתנהג ולהגיש תלונה על רשלנות רפואית. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 12:04 |
|
| |
רשלנות רפואית קרלסנס
שלום, קראתי קצת את מה שנכתב ואני חיי לציין שעושה רושם כי מדובר על רשלנות רפואית כי עצם העובדה שהרופא לא שם לב לבדיקות נתן טיפול לא נכון, זה רשלנות רפואית. אני מציע שתיכנס אבל לאתר www.carelessness.co.il , אתר מעולה שיסביר לך מה לעשות, כיצד להתנהג ולהגיש תלונה על רשלנות רפואית.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2010 00:29 |
|
| |
בדיקת סוכר בצום שתיית גלוקוז ובדיקות נוספות לאחר שעה שעתיים ושלוש
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2010 23:40 |
|
| |
אם משהוא יכול להסביר מה זה העמסת סוכר
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2010 22:05 |
|
| |
חן חן לך.
אצלי דווקא זה היה שאחד הריונות אז גרתי בחו"ל והעמסת סוכר אינה בדיקה שגרתית שם..
בשבוע 34 עשיתי בדיקת דם שגרתית ואמרו שהסוכר שלי קצתגבוה, ועשיתי אז העמסת סוכר בשבוע 35..
תוצאות קיבלתי בשבוע 36 רק,ואז התחלתי לשמור על דיאטה ולבדוק סוכר, רצו להתחיל אותי באינסולין בשבוע 39 אבל התנגדתי ובשבוע 40 ילדתי תינוקת שמנה וחמודה ששקלה 4.120 ק"ג - להפתעת כולם ולמזלי הרב. היו לה נפילות סוכר ב3 ימים הראשונים אחרי הלידה אך ב"ה אח"כ הכל התאזן - גם לה וגם לי.
בהריון הבא - כבר הייתי בארץ - ובהעמסת סוכר הרגילה שיצא לי 233, הרופא רצה שאעשה של ה3 שעות - אמרתי שאין טעם, יש לי את זה וחלאס, וב"ה הייתי מאוזנת רק עם דיאטה. והתינוק נולד 3.865 - וכידוע שאשה שסובלת מסכרת הריון אשר יש לה הערכת משקל של תינוק 4 ק"ג או יותר ישר נכנסת לחדר הניתוח..
ושנתיים אח"כ הסוכר נדבק. ולצערי די זלזלתי בהתחלה אבל בחצי שנה האחרון התחלתי באמת לקחת ת'ענינים לידיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2010 21:29 |
|
| |
אם יקרה ההקפצה בשבילך
תוקן על ידי ככר_כסף ב- 07/04/2010 21:34:11
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2009 12:09 |
|
| |
איבדתי את תחושת ההתמצאות המרחבית באמצע נהיגה ,
( כמעט שגרמתי לתאונה מזעזעת )
בהתחלה כשדיברתי עם הרופא בטלפון, הוא חשב שיש לי דלק אוזניים התיכונות אבל 4 שעות אחרי זה כשהוא בדק אותי ולא מצא כלום באזניים ,
הוא שלח אותי לאחות לבדיקת סוכר והיה לי 400 !
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2009 13:32 |
|
| |
ירידה חזקה במשקל
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2009 21:34 |
|
| |
כל מה שהכנסתי לפה הקאתי ,לקחו אותי לבית חולים ,עשו בדיקות וגילו (היה לי נס ענק באותו יום ,רחמים של ה' הטוב )
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2009 07:48 |
|
| |
נו, אני הייתי קצת יותר חכמה והלכתי יומיים אחרי לרופא, לא חיכיתי עד שמחת תורה.
בדר"כ לאחר צום עוליםה ערכי הסוכר לרמות גבוהות יותר מאשר לאחר אוכל, לכן הרבה מקרים אכן מתגלים לאחר ימי צום.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2009 01:46 |
|
| |
אני גיליתי את זה בדיוק בתקופה החגים (לפני מספר שנים).
זה התחיל מיום כיפור, הייתי בחור בריא בדרך כלל ואף פעם לא היתה לי בעיה בצומות עד לאותו יום כיפור, במהלך הצום סבלתי מיובש לא נורמלי שהגיע כמעט עד להתמוטטות מוחלטת, אבל כאמור הייתי בחור בריא עד לאותו זמן ופשוט לא העליתי בדעתי שיש לי איזו שהיא בעיה, תליתי את זה בצום והמשכתי הלאה.
בבמהשך התחילו להופיע התסמינים הנפוצים של יובש קיצוני, השתנה תכופה וטשטוש בראיה, ועדיין לא העליתי בדעתי שיש לי בעיה, למזלי הגעתי להורים שלי לשמחת תורה, ואחרי חצי שעה אבא שלי כבר קלט שמשהו לא תקין אצלי, הלכנו לעזר מציון ושם בדקו לי סוכר, התוצאה היתה מעל 400, מיד אחרי החג התחלתי טיפול רפואי (כדורים) וכיום ב"ה אני מאוזן לחלוטין.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2009 14:58 |
|
| |
ההתחלה הייתה שישבתי לדוגמא בסעודת שבת הייתי צריך לקום בגלל כאבי רגלים
עברתי הרבה בדיקות אז גילו סימנים של התחלה של סכרת
רק שהיתתי בישיבה אז התחיל ממש ואושפזתי בעין כרם דווקא אז הייתה שביתת הרופאים המפורסם
לאלה שזוכרים ולא לשחרר אותי הייתי לבד אז בארץ והאמא שלי בא כדי לחלץ אותי וגם לשלם לבית חולים
מאז אני לוקח אינסולין
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2009 18:27 |
|
| |
למזלי אני לא כל כך בעד שתיה מתוקה כמעט
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2009 01:41 |
|
| |
השאלה של פןתח האשכול היתה שאלה אישית ולא מדעית. איך כל אחד גילה שהוא סוכרתי. כל הסימטומים המנויים הם חריפים במיוחד בסוכרת סוג 1. נראה לי שהצד השוה אצל סוג 1 שהם עלו על הבעיה, גם אם עוד לא ידעו את שמה, ..... בשירותים! אין ספק שתחושת הצמא ומתן השתן הם הסימטומים הדומיננטיים. גם היום, לאחר מספר רב של שנים, תחושות הצמא של אז הם בלתי נשכחות, (במיוחד את זאת באמצע מבחן של כמה שעות בתנ"ך!). הנטיה הטבעית של צמא כזה, הוא לשתות מיצים ומשקאות מתוקים (כמה מים כבר אפשר!) וכמובן שהצמא גובר כך!
|
|
|
|
|