בית פורומים בית שמש

טומבאק אדם עלוב ופאטטי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/10/2009 12:56 לינק ישיר 
טומבאק אדם עלוב ופאטטי

שמישהו יעביר לו בשמי שרשמתי את זה והוא יכול ללכת לבכות שוב לרב גולדשטיין או לבוס שלי,
ומצטרפים אליו עוד כמה מוגי לב שמנסים להפוך את ישועת דוד למשכנות טומבאק והורסים לרוב הקהילה הנפלאה שם...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2009 13:31 לינק ישיר 

ולנו נשאר לחתום אחריך על כל מילה ולהוסיף עןד כמה שמות מהאנשים ההזויים שם ביזור, חמאסטן זה כאן.
מי שסובל זה אנחנו תושבי השכונה... הרוב הדומם (מפחד)
עם בחירתו של אבוטבול וכו' רק התעצמה ההזיה.... לא יאומן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2009 14:57 לינק ישיר 

מה קרה הפעם...?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2009 16:56 לינק ישיר 

מי שצריך לדעת יודע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2009 16:57 לינק ישיר 

אז הבאת את זה כאן רק למי שצריך לדעת וכבר יודע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2009 21:02 לינק ישיר 

בס"ד

תודה לך טומבאק

לא פעם חולפות בראשי מחשבות על חשיבות הקמתה של תנועת טוב,

מצד אחד יש לנו נציג, נציג שנכנס למרות כל השקרים וההשמצות מצד אברכים יראי שמיים לובשי פראקים בחול המועד  שמותר להם הכל כל עוד הם בלבוש המתאים ומקורבים לחצר הנכונה,

מצד שני יש לנו נציג אז מה? מי אמר שכ"כ חשוב שיהיה לנו נציג?

אבל כשאני רואה אדם כמו טומבאק שלא מצליח להירדם בלילה בגלל הנציג באופוזיציה של תנועת טוב, אני מבין שזה טוב

כאשר אני רואה איך הוא חופר וחופר לרבנים, לעסקנים ולמי שרק אפשר נגד כל דבר שנודף ממנו איזה קשר הקלוש ביותר לתנועת טוב, אני מבין כמה היה חשוב להקים את התנועה.

כאשר בלי בושה הוא מסוגל לנסות ולפגוע במטה לחמם של בעלי משפחות בשכונה רק בגלל שהצביעו טוב מתחזקת בעיני החשיבות של תנועת טוב לבית שמש.

כאשר הוא ושכמותו מסוגלים לאיים על אישי ציבור בעיר, שלא ישתתפו באירוע תורני שלא נושא שום תוכן או אופי כל שהוא הקשור לתנועה זו או אחרת, אלא בס"ה מקבל תרומה מינורית מתנועת טוב כמו שמקבלים מהעירייה, ואילולא ההתעקשות שלו לעורר מהומה על לא מהומה איש לא היה שם את ליבו לעניין התרומה מעבר לאזכור בפרסומים בסמוך לפרסום של העירייה, אני יודע שתנועת טוב זה לא רשות אלא חובה.

אז תודה לך טומבאק על העידוד להמשיך ולדאוג שתנועת טוב תמשיך לפעול ולעשות ולעזור לכלל.

ירוחם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2009 00:59 לינק ישיר 

או,סוף סוף מישהו מדבר לעניין......
בלבעת,ממש תודה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2009 01:43 לינק ישיר 

אני עדיין מתפלא שתומכי טוב (אולי על פי רוב) תמכו באבוטבול לראש העיר. מה באמת חשבתם הוא יהיה אחרי הבחירות? לא נעול בכיס של דגל והקיצונים יותר?
ודרך אגב איפה השני ספרי תורה...?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2009 03:51 לינק ישיר 

בלבעת כתב חלק אחד של הסיפור
הנה עוד פרק בסידרה

אחד מנציגי הציבור דאג שישלח מכתב  לכל אותם בתי כנסת אשר רצו לקבל תמיכה גם מהעיריה וגם מטוב

המכתב היה מאת היועץ המשפטי

במכתב נאמר כי העיריה אינה יכולה לתמוך באירוע פוליטי

עו"ד של תנועת טוב השיב במכתב מנומק כי על פי החוק אין מדובר באירוע פוליטי ומנה כמה תקדימים משפטיים לנושא כי הדבר מותר על פי החוק.

אך עדין יש אנשים שאוהבים לשחק איתנו בקטנות
כך שלא רק טומבק וחבורתו בענין אלא גם אנשים ה'נחשבים'  להגונים יותר

בנוסף להנ"ל הוכרחו אנשי ישועות דוד להסיר את המודעות עם החסות של טוב בלחצם של אנשי חצר משכנות יעקב

אותם אנשים גם דואגים כי לא יזכר שם טוב בשום מדיה חרדית.

וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2009 07:36 לינק ישיר 

במקום שתתעסק אם הזכירו את השם שלך או לא תתעסק במהות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2009 09:33 לינק ישיר 

טובלביתשמש כתב:

בלבעת כתב חלק אחד של הסיפור
הנה עוד פרק בסידרה

אחד מנציגי הציבור דאג שישלח מכתב  לכל אותם בתי כנסת אשר רצו לקבל תמיכה גם מהעיריה וגם מטוב

המכתב היה מאת היועץ המשפטי

במכתב נאמר כי העיריה אינה יכולה לתמוך באירוע פוליטי

עו"ד של תנועת טוב השיב במכתב מנומק כי על פי החוק אין מדובר באירוע פוליטי ומנה כמה תקדימים משפטיים לנושא כי הדבר מותר על פי החוק.

אך עדין יש אנשים שאוהבים לשחק איתנו בקטנות
כך שלא רק טומבק וחבורתו בענין אלא גם אנשים ה'נחשבים'  להגונים יותר

בנוסף להנ"ל הוכרחו אנשי ישועות דוד להסיר את המודעות עם החסות של טוב בלחצם של אנשי חצר משכנות יעקב

אותם אנשים גם דואגים כי לא יזכר שם טוב בשום מדיה חרדית.

וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ.

הנה אנחנו "אחרי החגים" והביצה שלנו גועשת....

בלבעת ידידי,
לא הבנתי מה נזעקת על טומבק? האם רשעותו חדשה בעינך? האם רמתו המוסרית הקלוקלת חדשה בעינך? מצער שישנם אנשים ועוד יותר מצער שישנם רבנים שהולכים פתי אחרי אותו רשע.

אלי ידידי,
אני משער שאנשי הציבור שאליהם אתה מכוון, אתה מתייחס לשמוליק גרינברג (את זה אני מבין משיחה עם שמוליק).
ובכן, עם כל הכבוד שאני רוחש ליועץ המשפטי של תנועת טוב (ואני רוחש לו גם כבוד וגם חיבה אישית) עדיין  נציג ציבור שמכהן בעירייה מחוייב ליועץ המשפטי של העירייה ולא ליועץ המשפטי של תנועת טוב, כך שלא הייתי נטפל לאותו איש ציבור.
כדאי למתוח קו ברור בין נציגי הציבור של דגל, שעם כל המחלוקת הפוליטת שיש לי איתם, הם אינם מגיעים לקצה קצהו של הרשעות והשחיתות של טומבק וחבר מריעיו, הם טועים טעות חמורה בכך שהם משתפים איתם (עם טומבק וחבר מריעיו) פעולה, אבל זהו טבעה של מחלקת פוליטית.
בקשר להחרמת תנועת טוב במדיה החרדית, הרי שהתרעתי על כך מזמן, הגיע הזמן לפתוח עיתון חדש שייצג את דעת היהדות החרדית השפויה, שיחולק ביינתים בערים ביתר ובית שמש, אין שום סיכוי לקבל איזה שהוא סיקור הוגן מה"עיתונות" הקיימת.

תנועת טוב מייצגת את החרדים השפויים ונלחמת בקנאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2009 10:51 לינק ישיר 

שמעתי שהיה גם מכתב מגבאי ישועת דוד לרב גולדשטיין. מי יודע מה תוכנו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2009 19:03 לינק ישיר 

פינקלשטיין אתה בטוח שכתבת לאדם הנכון? כי בעיתון חדש ובמודעות רחוב ובפלאקטים בבתי כנסת לא ראיתי כ"כ הרבה פעמים את שמו של אלי פרידמן...
מחשבות, אכן בד"כ חבר מועצה צריך להישמע להוראות היעה"מ לעירייה שנמצא שם בשביל לדאוג לפעילות תקינה וחוקית של העירייה וחבריה,
אולם במקרה שחבר המועצה מרגיש שהיעה"מ שוגה בהחלטתו ואולי אף מונה משיקולים נוספים כמו במקרה שלנו, זכותו ואף חובתו לקבל יעוץ מהיעה"מ של מפלגתו אם יש אפשרות כזו.
במקרה המדובר (בבית אברהם) פורסם כי האירוע בחסות חן חרדי ובחסות תנועת טוב, היעה"מ של העירייה ראה לנכון להודיע כי זה לא חוקי כיוון שלטענתו זה נקרא אירוע הנושא אופי פוליטי, אולם אני הבהרתי כי האירוע לא פוליטי בדיוק כמו שהוא לא עירוני אלא אירוע שמאורגן ע"י הקהילה לכלל התושבים והוא אירוע תרבותי תורני נטו,
סגן ראש העיר הבהיר כי כל עוד דברי לא מגובים ע"י יוע"מ שיביא חוו"ד משפטית נגדית הוא מחוייב לקבל את פסיקת היועה"מ לעירייה, ואכן בשלב זה ערבנו את היעה"מ של התנועה ששלח חוו"ד שאכן מותר לעירייה לממן אירוע שממומן גם בשיתןף תנועה פוליטית במקרה שהאירוע אינו נושא שום סממן פוליטי.
אולם אני עושה הבדלה בין סיפור היעה"מ שזה תפקידו וחובתו לעמוד בשער לבין התערבות ונסיון לכפות דעה של פנאטים קיצוניים בשכונה שלצערי גם מצליחים למצוא בקהילות מסוימות מספר אנשים מלוקקים וחסרי חוט שדרה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2009 20:10 לינק ישיר 

1. גם אני מבצע הבחנה ברורה בין שמוליק לבין טומבק וחבר מרעיו, שמה שמוליך אותם הוא בוז ושנאה לכל מי ששונה מהם.
2. אל עף ההבחנה יש לי ביקורת ומחלוקת גדולה עם שמוליק, בכך שהוא כנציג ציבור לא רק שלא נלחם באותם קיצונים אלא אף משתף פעולה איתם, גם אם לא תמיד במישרין הרי שבעקיפין.
3. לעצם המקרה, אני חושב ששמוליק הוא אדם פוליטי ומטרתו היא להצר ולהקטין את פועלה של תנועת טוב, ואם נפלה לידו חוות דעת של היועץ המשפטי של העירייה שמסייעת לו הרי שזכותו לשמוע לה. אני לא חושב שנציג ציבור אחר, אלא אם הוא צדיק כגדול עסקני הציבור (משה רבינו עיין נציב על הפסוק מה ה' אלוקיך דורש מעמך), היה נוהג אחרת.
4. לא כך הדברים לגבי ההשתקה של כל מה שנוגע לתנועת טוב במדיה החרדית, כאן זה פסול ונוגד את כללי המשחק, אבל על כן הצעתי לפתוח עיתון מתחרה.

תנועת טוב מייצגת את החרדים השפויים ונלחמת בקנאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2009 12:56 לינק ישיר 

אלי,

תקים עמותה שתתן חסות לאירועים שלך.

בדיוק כמו ששמוליק גרינברג דואג לידע את הציבור על תרומתו לחברה ע"י תליית שלטי חסות "חן חרדי" תחת כל עץ רענן

ואל תתדאג העלות תיהיה אפסית, כמו כסות העיניים של ב"חסות תנועת טוב"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2009 17:13 לינק ישיר 

לא יודע אם אני רואה או לא אבל כל הזמן הוא מתלונן איפה שאתה רואה אותו הוא מתלונן ותמיד התלונות הם שלא מספרים לכם מה עשיתי האמן לי כל פעם שאני רואה אותו אני עובר את הכביש דיי כבר תעשה ותפסיק להתבכיין.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > טומבאק אדם עלוב ופאטטי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext