היום מלאו לי 46 שנים ברוך ה' אחרי מחלת הסרטן עדיין ברוך ה' חי נושם ובוטח בה' שימלא ימי ושנותיי אז מגיע לי מזל טוב
אבל לא רק לי בראש חודש חשוון דהיינו ביום א הקרוב זה יהיה שנה מאז הקמת הפורום
וואו ואוו הרבה מים עברו בשנה הזו הרבה מאמרים ודיונים היו כאלה עמוקים ונוקבים היו קלילים יותר
עצם הקמת הפורום עלתה לאחר שלא נתנו לי להיתבטא בפורום מסויים שלא אומר את שמו שאין אני חפץ להשפילו
הימים הראשונים היו די קשים והרבה עבודה מאומצת כדי להעלות את הפורום לידיעת הציבור
לאחר מכן זכיתי להכיר את האיש בהא הידיעה שכיום בגללו הפורום פעיל כמובן שלא רק בגללו אבל האיש שמנהל בפועל את הפורום ומשקיע זמן ומרץ ללא ליאות
זה הניק היקר והחביב NOAMZAIG שלו אני חייב הרבה תודה וגם אתם
אני גם חייב להודות לעדנרן ורות שפועלים כאן ללא ליאות כל אחד בתחומו ומשקיעים ממרצם ומזמנם והם מנהלים ושותפים פעילים ותרומתם לפורום ניכרת היטב שבעזרת ה' הקב''ה ימלא כל מחסורכם וימלא משאלותיכם בגשמיות ורוחניות בזכות זיכוי הרבים שאתם עושים כאן בפורום
בין הניקים שהכי פעילים בזמן האחרון כי ישנים שכבר היו אין מה להודות כי הם כבר לא פה
אז אני מבקש לא להיפגע אני מודה לכולכם על פעילותכם בפורום
אבל אני חייב לציין לטובה את צמאלידע שהוא גם פעיל כאן ברוך ה'
KIITOOB ידידי למרות המחלוקות בינינו בדברים מסויימים עדיין נשארת ולא ברחת
קשה לי לזכור את כל הניקים הפעילים כאן יש רבים וטובים אבל הזכרתי את הקבועים שכמעט בכל יום מגיבים כאן
ידוע לי מכמה פרמטרים שמבקרים בפורום הזה קרוב ל 300 - 500 איש ביום כן מי שרוצה לבדוק זו מלאכה קצת קשה אבל אפשרית
זה לצלם את כל הדפים בפורום ולהשוות לאחר יום את ההבדלים במונה הצפיות
בדקתי את זה לפני כחצי שנה היום זה יכול להגיע ליותר
אז חברים בואו נמשיך ונחכה למשיח צדקנו מקווה שיגיע במהרה
מזל טוב מזל טוב
ועכשיו העוגות והשתייה עליכם להביא חחחחח
נשלח ב-15/10/2009 16:49
איפה אתה רציתי כבר לשכור שירותיו של חוקר פרטי לברר מה קורה איתך
נשלח ב-15/10/2009 16:06
מזל טוב ר' יעקב (: עד 180 בלי ארנונה ומיסים.
נשלח ב-14/10/2009 15:56
שכחתי להוסיף כמובן מזל טוב גם לנועם המקסים שמביא לנו הרבה דברים מענינים.
נשלח ב-14/10/2009 15:55
מזל טוב לך המשקיף. הרבה מברוק על הפעילות המאומצת שמניבה תוצאות וכמובן הרבה בריאות ואריכות ימים. אני אולי לא בין המגיבים הפעילים ביותר בפורום, אבל כל יום נכנסת וכל יום מתעדכנת. שתזכה לנהל את הפורום החיוני הזה עוד שנים רבות. ושוב מזל טוב!!!!!
נשלח ב-14/10/2009 13:49
וואו רות הפצצת חבל על הזמן אין מה לדבר
נועם הפתעת כו תשרי שנינו נולדנו וואו
תודה לכל המברכים
הלוואי ויתגשמו משאלות ליבנו ויתגלה מלכא משיחא במהרה בימינו אמן
נשלח ב-14/10/2009 06:46
דבר ראשון אני מאוד מופתע קודם כל השנה החלטתי לחגוג את יום הולדתי לפי התאריך העברי
וזה יוצא היום .
תודה על הערכתך אבל אני לא חושב שעשיתי משהו יוצא דופן
אני מאחל לך שלא תדע עוד ייסורים כמו המחלה ההיא שתבשר לנו בשורות טובות
ואולי תזמין אותנו לחתונה שלך ב"ה בקרוב
נשלח ב-13/10/2009 23:10
המשקיף! - בראש ובראשונה - ברוך רופא חולים! ברוך הוא וברוך שמו שהציל אותך!!! וישלח לך רפואה שלמה ברמ"ח איברך ושס"ה גידך!!! בתוך כלל חולי עמו ישראל!
הרבה מזל טוב לרגל יום הולדך! שהקב"ה ימלא כל משאלות לבך לטובה!
יישר כוח גדול על הפורום המעניין והמשגשג! אני אומנם חדשה, אך מרגישה ותיקה... :)
מראש אני מודיעה, אני לא אחראית אם האשכול יפול או יהפוך למיץ ענבים מכמות האנימציות שאני עומדת להנחית....
אני מרשה לעצמי להעניק לך את האנימציות בשם כל חברי הפורום....
בבקשה:
נשלח ב-13/10/2009 22:58
מברוק עליק...מברוק. תאריך ימים, ותזכה לאור האמת.
נשלח ב-13/10/2009 21:55
המשקיף יקירינו
עד 120.....
מינימום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נשלח ב-13/10/2009 21:42
וואאאאוווו - באמת עבר הרבה מאז ההתחלה בפורום ההוא... כמה הצטרפו וכמה דברים יפים נאמרו פה - באמת כמות מידע אדירה.
אני מאחל לכולם להמשיך ולפעול, לשתף את כולנו במידע המדהים שמביאים מכל קצוות הרשת.
משקיף ידידי - שיתן לך הקב"ה בריאות ואורך ימים וכך גם לכולכם.
אוהב את כולכם