המיסטיקן הזהיר: ה-17 באוקטובר הוא תאריך גורלי למדינה
יום חמישי כ''ז בתשרי תש''ע 00:29 15.10.09
*******> function makeRemote(url){ remote = window.open(url,'remotewin','width=450,height=300,scrollbars=1'); remote.location.href = url; if (remote.opener == null) remote.opener = window; }
המיסטיקן הזהיר: ה-17 באוקטובר הוא תאריך גורלי למדינה
ערכתי לאחרונה בתאריך 15.10.09 בשעה 00:40 בברכה, תשבץ
לזכותו ייאמר שהוא דייק לגבי התאריך 12.7.2006...
מדובר ב-2 כתבות בנות 2 עמ' כל אחת, התחזית הרלוונטית בתמונה הרביעית והאחרונה
תוקן על ידי המשקיף ב- 15/10/2009 8:04:49
נשלח ב-18/10/2009 02:34
RUTHAVN מחקתי לך את ההודעה פעם הבאה זה חסימה!
צורי, עוד פעם שאתה משתף פעולה עם המסיונר הידוע אתה תקבל חסימה, אל תשחק איתי.
נשלח ב-17/10/2009 21:18
ruthavn - זהו אתר מסוכן, לא אמין, שמטרתו להפחיד את עם ישראל!
להתרחק כמו מאש!
ואני עוד עדינה בלשוני!
נשלח ב-17/10/2009 20:16
גם בבני ברק: הפגנות נגד חילולי שבת
חברת 'פלאפון' פתחה בשעות אחר הצהריים של יום השבת, את משרדיה הראשיים ברחוב בן גוריון בבני ברק וקבוצה גדולה של חרדים יצאה להפגין נגד חילולי השבת של החברה
אש פרצה בשבת בבוקר בדירה ברחוב נורדאו בעיר. כוחות ההצלה מצאו גופות של סבא וסבתא, זוג הורים וילדיהם: תינוק בן ארבעה חודשים וילדה בת 3. "הילדים היו במיטות, עליהם סימני דקירות והיה ברור שלא מתו מהאש", סיפר כבאי. מפקד המחוז: הדלת היתה נעולה.
אך לצערנו...אין זה אומר שדבריו לא יכולים להתגשם, למרות מקורם
הלא טהור...
נשלח ב-15/10/2009 22:54
קיטוב- אמת ויציב שזה גם תאירך עברי, אבל מי שמשתמש בתאריך לועזי כדי "לנבא" עתידות- ודאי שאין כוחו מהקדושה אלא מהס"א....
נשלח ב-15/10/2009 22:23
פרידום:
לא משמע מדברי הרמב"ם ז"ל שצריך "לקחת בפרופורציה" שום דבר...
יוסף100:
הוא משתמש בתאריך לועזי כמנהג ימינו...אבל אל לך לשכוח שה17 באוקטובר
הוא גם תאריך עברי מקביל ללועזי.
נשלח ב-15/10/2009 22:06
לדעתי:
א. המסטיקן הזה קשקשן- אם הוא משתמש בתאריך לועזי, אין מצב שהוא קשור לקדושה...
ב. אין לנו זמן עד התאריך הנקוב אנחנו רוצים משיח ע-כ-ש-י-ו !!!!!!!!!!!!!!
"היום- אם בקולו תשמעו"
נשלח ב-15/10/2009 21:25
freedom004 - אמן ואמן! אני לא מבינה גדולה בתהליכי הגאולה, חשבתי/ציפיתי... שהכל יתרחש כהרף עין.... בדרך ניסית... הלוואי....
נשלח ב-15/10/2009 19:23
yehuda26, מה שהרמב"ם עשה זה לגרום לאנשים לקחת בפרופורציות "ידענות רוחנית" וליישר אותם לכיוון המציאותי כמו שעשה גם בנושא של ביאת המשיח "אע"פ שיתמהמה.." ליישר אנשים שנמצאים בגלות ולהזכיר להם את סדרי העדיפויות.
כל מי שחושב שאין בחוכמות האלו כלום טועה ולו מהסיבה הפשוטה ביותר שאם אין בדבר מסויים אמת בכלל, הוא לא שורד ובטח שלא אלפי שנים, תרבויות ואנשים.
לקחת תאריכים כפשוטם זה טיפשי ומצד שני זה לא אומר שזו שטות מוחלטת - עובדה מדעית? כנראה שלא. אנקדוטה, למה לא?
ruth77,
ממה שאני יודע, יקח זמן מהרגע שהמשיח יגיע ועד לשלטון המוחלט שלו ככה ש-2012 זה תאריך מאוד קרוב.. (והלוואי שכולנו נזכה בפרק זמן קצר כזה לשוב בתשובה שלימה ומוחלטת)
נשלח ב-15/10/2009 18:17
אמנם הרמב"ם ז"ל שלל מכל וכל עניינים כמו אסטרולוגיה ושאר
ידענות "רוחנית" מהגויים כלשונו:
"כל המאמין בדברים האלו וכיוצא בהן ומחשב בלבו שהן אמת ודבר חכמה אבל התורה אסרתן – אינן אלא מן הסכלים ומחסרי הדעת ובכלל הנשים והקטנים שאין דעתן שלימה"
אבל הוא כמעט בדעת יחיד בעניין זה, ונראה בניגוד לדעת הגמרא...
מכל מקום יש משקל לדברים הללו...והם אמיתיים עפ"י רוב מוחלט של
גדולי ישראל בכל הדורות.
שנזכה לאקשן בקרוב...
נשלח ב-15/10/2009 17:29
מיואש? חס וחלילה...חס ושלום!!
אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח ואע"פ שיתמהמה עם כל זה אחכה לו בכל יום שבא.
מה קצת מרגיז זה שכל יום חדשים לבקרים באים אנשים עם תאריכים וזמנים ותקופות...הן לטוב והן למוטב ותמיד אבל תמיד כלום....נוטינג....נאדה!!
לדעתי העניה זה לא טוב לאנשים כי ח"ו ייאוש כן יכול לתקוף אותם. אם כי אולי הקב"ה מכוין כך על מנת שיתקיים "שלושה באים בהיסח הדעת..." (מכירים את המשל על ההוא שקרא "זאב, זאב"?)
על כל פנים לעצם הכתבה, אני מוכרח לומר שליל א דר"ח חשוון אכן יהיה ב-17 לאוקט'...וכבר רבים דיברו על חודש זה כחודש פוטנציאלי ל"משהו גדול" (עיין שוב בפתיחת דבריי)
נשלח ב-15/10/2009 17:27
yehuda26 - צודק... ולא צודק...
יש לפעמים תאריכים שבאמת מסוגלים לגאולה...(ואני לא מדברת על המיסטיקן...) למה דברים מתרחשים או לא... לאלוקים פתרונים...
אנחנו, עם ישראל המיוסר... מחפש קורטוב של מידע מעודד... זה נותן לפעמים תקווה...
כולנו באותה הסירה.. וכולנו מצפים לישועה וגאולה, אז אפילו דבר קטן שקצת מרמז על הסוף ... מקפיץ!!!
שיהיו בשורות טובות...
גם אם יהיה או לא יהיה... יהיה טוב! :)
נשלח ב-15/10/2009 16:55
לא אתה פשוט מיואש זה קורה אני לא מאשים אותך עבר עליך הרבה....
נשלח ב-15/10/2009 16:49
מדוע יש לי הרגשה שנבוא לכאן ב-18 לאוקטובר וב-19 לאוקטובר ובעוד ימים רבים באוקטובר ושום דבר עדיין לא קרה? המקטני אמנה אנכי?
פשוט נמאס מכל נוקבי התאריכים למיניהם שפשוט חד וחלק לא מתקיימים!!!