בית פורומים בית שמש

איום בפניה לבג"ץ ובלאגן בעירייה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/10/2009 13:32 לינק ישיר 

אין לי שום טענה למה הוא לא עומד לידי, ההיפך הוא הנכון אני טוען שהוא דואג לאינטרסים של אנשי המזרחי והחילוני. אין לי בעיה עם זה שהוא נציג שלהם אני טענתי את זה מלכתחילה. הבעיה שלי שהוא מציג את זה כאילו הוא חרדי.

אני לא משמיץ אותו, ס"ה אני מפרסם את הפעולות שהוא עושה. אתה באמת לא רוצה שאנשים יידעו כמה הוא עובד למענם? לילות שלמים הוא שרף על נושא הבג"ץ מה רע בלעזור לו לפרסם את עצמו במדיה החשובה הזאת?

בנוגע לטענתך שהוא לא עוזר לדרי בית שמש, אני לא מבין מי עוזר לאנשים בארנונה? מי עוזר בחינוך? מי עוזר בנקיון? לא אנשי ג'? אייזנרייך הוא לא ג'? גרינברג הוא לא ג'? וכו' 

מה רע בכך שהרב מונטג עוזר לכל הציבור החרדי? אסור לו לעשות מה שביקשו ממנו פטרוני ג' כהגרי"ש אלישיב והגראי"ל שטיינמן שליט"א? אלו הם רבנינו והם ציוו עליו להתעסק בזה. אתם רוצה שגם מונטג לא יישמע לרבנים? מה יהיה ההבדל בין "טוב" לבין "ג"!

תקלטו אצלינו יש רבנים ואצל המזרחי אין, אין משהו ביניים!!

אנשי טוב, אולי תואילו לגלות לנו מי הם הרבנים שלכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2009 14:33 לינק ישיר 

מקוה

האם פטרוני דגל גדולי התורה ביקשו ממונטג לשקר לחילונים
לחתום על שליש שליש ובסוף להוציא מכרזים המאפשרים לחרדים לעשות צחוק מהם
היש מצווה כזו המטרה מקדשת את האמצעים?
כנראה רק במוח הקודח שלך

תענה פעם אחת על השאלה הזו

נ.ב. לילות שלמים פרידמן לא יכול לשרוף על זה גם בדמיונות הפוריים שלך שהרי פרידמן עובד בלילה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2009 15:33 לינק ישיר 

בא נשמע, מה אתה מציע לעמוד עם מקלות וכלבים שכל חרדי המתקרב אל האזור שיוגדר לחילונים יחטוף מכות? חילקו את רמב"ש לשלושה חלקים, זה שיש כאלה הרוצים מטעם עצמם לזכות במכרזים מה אפשר לעשות למנוע זאת מהם?

יש לי הצעה שהחילוני ואנשי טוב ינסו לזכות במכרזים אצל הציבור החרדי. אני פייר איתך עד הסוף. מי מונע זאת מהחילוני? אתה יודע מה הבעיה? הבעיה היא שאין חילוני אחד שמעוניין לגור ברמב"ש ג' לצערך ולצער זמר הבית מר אלי פרידמן.

וסתאם בהערת דרך אגב [בלי קשר לכל הנושא ואני מדגיש בלי קשר כלומר שזה לא הסיפור כאן] בגמרא כתוב שבכדי להשיג דברים מסויימים אפשר גם לעבוד על אנשים כדוגמת המעשה של הגט שיכולה האשה לומר לבעל שאם יגרש אותה תתן לו המון ממון ואחרי הגירושין יכולה היא לומר לבעל שהיא עבדה עליו. מי אמר לך שזה אסורבמקרה כמו זה? שאלת רב?

אנשי טוב, אולי תואילו לגלות לנו מי הם הרבנים שלכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2009 15:44 לינק ישיר 

מקוה צלול כמו בערב יו"כ  והנייעס משהו מיוחד היום.
מותר לשקר! האמת רק אצלו! אתה מוציא שם רע על אלי וחוזר כ... על קיאו.
תבין חמודי מותר לחשוב אחרת ממך ועדיין להיות יהודי כשר והגון.
נכון זה סותר לגמרי את מה שגדלת עליו ופימפמו לך כל החיים אבל זו האמת.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > איום בפניה לבג"ץ ובלאגן בעירייה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.