בית פורומים בית שמש

מנהלי פרויקט "רוכשי הרמה קורת גג " אצל ר' חיים קנייבסקי שליט"א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/11/2009 02:20 לינק ישיר 

ממתי מעניין אותך מה חושב הגר"ח על מזרוחניקים?

הייתי מצביע עם החילונים אבל חששתי לתועלת התנועה -דעת תוירה של תנועת "טוב"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2009 12:13 לינק ישיר 

מקוה,
שאלו אותך שאלה פשוטה, נציגי הציבור החרדי (קרי: מונטג ושו"ת) חתמו על הסכם עם הדת"ל  והחילונים על בניה של שליש שליש שליש.
השאלה הפשוטה היא האם כשבאו לקבל את ברכתו של הגר"ח קנייבסקי סיפרו לו שעמותות חרדיות מתמודדות גם על השטחים שיועדו לציבור הדת"ל והחילוני?
האם נציגי הציבור החרדי (קרי: מונטג ושו"ת) שחתמו על ההסכם של שליש שליש שליש התייעצו לפני החתימה עם גדולי התורה?
אם כן האם אין חילול ה' כשעכשיו מפירים את ההסכם שהם חתמו בשם אותם גדולי תורה? 
ובבקשה אל תספר לי על מכרז פתוח וכו', מכתב אחד שחתום ע"י גדולי הדור היה מונע מאותם עמותות להתמודד על שטחים לא להם.
עכשיו, בוא תנסה להיות ישר (שוב אני יודע שזה לא קל...) ותענה לשאלות בלי התחכמויות, ובלי חתימות מטופשות.

תנועת טוב מייצגת את החרדים השפויים ונלחמת בקנאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2009 14:25 לינק ישיר 

גדולי הדור מעולם לאורך כל ההסיטוריה מעולםםםםםםםםםםםם לא כתבו מכתב שלא לקנות דירות באזור מסויים. איך אפשר לאסור על מישהו לקנות דירות??????

ההתחייבות בעת החתימה היתה אך ורק שלא ימכר לעמותות חרדיות ותו לא!!!

הבעיה שלך ושל החילונים היא שאין אף חילוני שמוכן לקנות במקום שיתכן חשש רחוק שאיזה חרדי יקנה שם!!!!!!! אבל נח לך ולחברים שלך החילוניים להתמם ולהציג שזה הבעיה שהחרדים לא עמדו בהסכם!!!

[לא משנה מה תענה אבל תעשה לי טובה בפעם הזו תקרא את תגובתי חמישים פעמים לפני שאתה מגיב אין לי כח להסביר לך שוב ושוב]

הייתי מצביע עם החילונים אבל חששתי לתועלת התנועה -דעת תוירה של תנועת "טוב"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2009 15:37 לינק ישיר 

בוא נשאל יותר פשוט, האם למיטב ידיעתך העמותות שמשתייכות לדגל התורה נותנות הצעות רק לשטחים שאמורים להיות שייכים לחרדים?

תוקן על ידי machshavot ב- 08/11/2009 15:37:05

תנועת טוב מייצגת את החרדים השפויים ונלחמת בקנאים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > מנהלי פרויקט "רוכשי הרמה קורת גג " אצל ר' חיים קנייבסקי שליט"א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext