בית פורומים הנה ימים באים

מאמר מאת שי רזיאלי על תקשורת עויינת בקנדה - חשוב לפרסם‏

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/10/2009 07:06 לינק ישיר 

ערכתי לאחרונה בתאריך 19.10.09 בשעה 23:19 בברכה, פילוביץ שחף

שלום פילוביץ

מצורף קובץ
PDF
http://rotter.net/User_files/forum/4adcd7d171f06063.pdf

מאמר שלי על הכפשות נוראיות של מס' כלי תקשורת בקנדה שגורמים נזק אדיר לישראל ותושביה ללא תגובה כלל או ללא תגובה הולמת. אני עיתונאי מישראל המתגורר כעת בקנדה מסיבות אישיות ולא בגלל סיר הבשר - חרד מאד לפגיעה האנושה נגד ישראל והיהודים בקנדה שמסע ההכפשות הזה עלול לגרום.

המאמר פורסם אתמול 14 באוקטובר רק באתר של העיתונאי ואיש אומ"ץ אריה אבנרי. יש במאמר הצעות אופרטיביות למאבק בתופעה.
חשוב לי שהוא יפורסם על ידך ברוטר!

כדי שתדע עוד עלי ועל משפחתי - מצורף גם קישור לסרטון שהפקתי יחד עם ארגון נכי צה"ל על הבן שלי - לוחם ימ"מ שנפצע קשה מאד בקרב נגד מחבלים, נלחם במוות - חסר בכרה תקופה ממושכת וחזר לחיים - אמנם כנכה קשה אך חי ואף התחתן לאחרונה ומצפה לבן בכור.

את הקישור לסרטון צרפתי כדי שתבין מאיזה מקום אני פועל. הנה הקישור וכאמור המאמר מצורף באתשמנטס

--

Shai Razieli - Toronto, Canada
[email protected]

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/10/2009 14:15 לינק ישיר 

2000 שנות גלות יהרסו כל עם - וודאי אותנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2009 10:01 לינק ישיר 

לצערינו, רוב היהודיםשחייםבגלות מנסים לברוח רק כשיש ממש צרות. אוהבים את סיר הבשר יותר מאשר את ארץ ישראל. אמנים אני מכירה כאלה שמחזיקים כאן דירות, על כל צרה שלא תהיה (במאמר מוסגר זה אחד הסיבות לעליות המטורפות במחירי הדירות). נקווה רק שיספיקו להגיע בזמן לפני שתתרגש עליהם צרה אמיתית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2009 09:44 לינק ישיר 

הגיע הזמן שהיהודים כולם יחזרו לא"י וזהו!!!
עוד כמה הקב"ה צריך לרמוז? לא רואים מה קורה בעולם???

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > מאמר מאת שי רזיאלי על תקשורת עויינת בקנדה - חשוב לפרסם‏
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext