בית פורומים חרדים חיפה

ר' עמרם בר מוחא ז"ל מרח' מיכאל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/10/2009 09:23 לינק ישיר 
ר' עמרם בר מוחא ז"ל מרח' מיכאל

בן 50 ואב לעשרה ילדים, ת.נ.צ.ב.ה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2011 00:41 לינק ישיר 

מי אתה בכלל מאד מסקרן אותי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2011 00:32 לינק ישיר 

אני מכיר אותו יותר טוב מכולם ואני הייתי בדירה מבין הראשונים ואני יודע ב-100 אחוז שהוא נפטר מדום לב שיפסיקו לקשקש שטויות במוח כל החרדים החפרנים למינהם אין לכם טיפת בושה להגיד כל מיני שמועות הזויות ומופרחות לי יש את הדוח הרפואי של הרופא שקבע את מותו ואני בעצמי ראיתי את הגופה לא היה שם סימן של חניקה לא היה חבל באמבטיה ואין שם אפילו משהו שיכול היה לקשור אותו לחבל וחוץ מזה הוא לא נפטר באמטיה זה היה בפרזדור נכנסתי ביחד עם הפורץ לדירה ככה שראינו אותו ראשונים הוא היה מונח בפרזדור בלי שום סימן אז כל אלא ששמעו שמועות שיסתו את הפה המלוכלך שלהם ויחפשו לעשות נייס על מישהו אחר ולא על נפטר שהיה צדיק גדול ,שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו זה לא אני אומר זה החפץ חיים ומי שהוציא דיבה רעה אני מאחל שמתי שילך מהעולם יפיצו עליו בדיוק אותם שמועות ,שנמע רק בשרות טובות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2009 09:30 לינק ישיר 

רבותי א להסתמך רק על שמועות יש צדדים לפרשה ויכול להיות עוד כמה יתברר אחרת מהשמועות....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2009 02:13 לינק ישיר 

רציתי לשאול ,מישהו יודע מתי השלושים ?והיכן יהיה ההספד? כי רוצים לבוא אנשים ולנחם את המשפחה .אגב אני ראיתי מודעות עם התמונה שלו שהוא השאיר 8 יתומים כניראה מתחת לגיל 18 או שעוד לא התחתנו וכניראה המשפחה מתביישת שהוא התאבד ולכן כתוב במודעות שהוא "נפטר באופן פתאומי מדום לב "אגב בתמונה רואים שהוא ניראה לא טוב וחוץ מיזה יש לנו בשכונה החרדית ברחוב מיכאל ומיסביב  המון חרדים אמידים ובעלי כסף והרבה ,למה הם לא עזרו למשפחה אולי הוא לא היה מתאבד .זה לצערי מאד מצער ,אנשים שהם עשירים שידאגו גם לעניים ולא רק לעצמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2009 15:05 לינק ישיר 

דרך אגב שמו לא עמרם אלא עמרב שמעון . יש לו אח בשם עמרם שגר בדרום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2009 00:38 לינק ישיר 

רציתי להגיד שאני הכרתי אותו,הוא היה מתפלל בחגים  אצל האשכנזים בבית הכנסת הגדול למעלה ולאחרונה ראיתי אותו ביום כיפור אחרי תפילת כל נידרי מתפלל ביחידות ליד ארון הקודש הוא לקח את הסטנד וממש בכה ושפך את ליבו לפני הקב"ה כניראה הוא היה בדיכאון עקב חובות או משהו כזה ןלפי מה שידוע לי הוא לא היה חולה או ניפטר ממחלה או דום לב זה לא נכון שמעתי ממקור מוסמך שהוא התאבד בתליה באמבטיה ,זה מאד עצוב ומצער חבל שהמשפחה לא שמו לב שהוא בדיכאון יכול להיות שעם היה מקבל טיפול אולי הוא היה יוצא מיזה חבל עליו היה אדם טוב יהי זכרו ברוך ת.נ.צ.ב.ה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2009 00:04 לינק ישיר 

האם מישהו יודע ממה ניפטר ? יש כל מיני שמועות .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2009 17:51 לינק ישיר 

הנפטר הוא בנו של רבה של נשר זצ"ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2009 13:37 לינק ישיר 

השם ישמור!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2009 11:29 לינק ישיר 

האם הוא קשור להרב  בר מוחא ז"ל שהיה רב העיר נשר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2009 10:14 לינק ישיר 

לא מאמין  למשמע אזני ? על פטירתו של רבי עמרם בר מוכא הכרתי אותו אדם מאד חברותי ,ת.נ.צ.ב.ה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים חיפה > ר' עמרם בר מוחא ז"ל מרח' מיכאל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext