בית פורומים חבלי משיח

חשבון מדהים עם ''עובדות'' שנתגלו שאולי הרבי הוא המשיח?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/10/2009 22:48 לינק ישיר 

http://www.myib.co.il/include/419.doc
תקראו בעיון זה לא דבר תורה או החזרה בתשובה אלא כמה עובדות ששוות עיון

וְהָיָה יוֹם אֶחָד הוּא יִוָּדַע לַ ה' לֹא יוֹם וְלֹא לָיְלָה וְהָיָה לְעֵת עֶרֶב יִהְיֶה אוֹר:

קוֹל הָרַעַם מס' 419 התש"ע

770 או 5770  אחד הסימנים המדהימיםםםם ביותר שראיתי עד היום!!!

מאז שאני חוזר בתשובה מזה  כ 12 שנים לא הפסדתי תפילת שחרית בשבת אף פעם!! למעט שתי פעמים שהייתי בהן חולה עם 40 מעלות בשפעת קשה!! ואני ממש מקפיד לא להפסיד את התפילה בשבת כמעט בכל מחיר. והנה בשבת האחרונה אני פוקח את העיניים ולפי מצב האור בחוץ אני מבין שמשהו לא תקין, קפצתי מהמיטה ושומו שמים השעה 09-00 !!! התפילה התחילה בשעה 07-30 כלומר הפסדתי תפילה!!! דבר שמבחינתי לא יכול להיות!! ואז נזכרתי שיש בית כנסת של חב"ד במרחק מה מהבית שלי ואם זיכרוני לא מטעה אותי אזי הם מתחילים להתפלל בשעה 10-00 בבוקר. מיד קמתי התלבשתי וטסתי לשם!!! ואכן ישתבח שמו הם עדיין לא החלו בתפילה, ולמה אני מספר לכם את זה בכלל? כי בסוף התפילה ניגש אלי יהודי יקר בשם אפרים יוליוס ומספר לי סיפור מדהים!!! (ואז הבנתי למה קמתי מאוחר, לדעתי רק כדי לשמוע את הדבר המדהים הזה ולהעביר אותו לכם)

770- 5770 הרבה שביעיות יש במספר הזה לא?

במדרש שיר השירים כתוב:  דומה דודי לצבי אמרה כנסת ישראל להקב"ה את אמר לן דיו דיו את דיאו דיאו לגבן תחלה, דומה דודי לצבי, מה צבי זה נראה וחוזר ונכסה נראה וחוזר ונכסה, כך גואל הראשון נראה ונכסה וחוזר ונראה, וכמה נכסה מהם, שיר השירים רבה (וילנא) פרשה ב ד"ה ג כלומר כמו שהצבי נעלם  וחוזר אומר לנו המדרש כך המשיח נראה ונעלם, נראה ונעלם. בסוף ספר דניאל על הפסוק אַשְׁרֵי הַמְחַכֶּה וְיַגִּיעַ לְיָמִים אֶלֶף שְׁלֹשׁ מֵאוֹת שְׁלֹשִׁים וַחֲמִשָּׁה: דניאל פרק יב מפרש רש"י: אשרי המחכה וגו' - ארבעים וחמש שנים נוספים על חשבון העליון שעתיד משיחנו להתכסות אחר שנגלה וישוב ויתגלה וכן מצינו במדרש רות וכן יסד ר' אליעזר הקליר (בסילוק יוצר פרשת החדש) ויתכסה מהם שבועיים ששה:

אנו רואים את העניין הזה של התגלות והתכסות שזור לאורך כל הדרך ומה משמעות העניין?

יש מדרש שמסביר שאחרי שהמשיח מכין את העולם למטה לקבלת המשיח ואז הוא נכסה ועולה למעלה כדי להכין את העולם לגאולה והרעיון הוא שכל יום המשיח מתקן שנה בבריאה ואז הוא יורד לגאול את עם ישראל,

עכשיו נתחיל:  אדם הראשון על פי החסידות זה ראשי תיבות של אדם דוד משיח שהם אותה נשמה!

מאדם הראשון ועד דוד המלך שנולד בשנת 2855 לספירה שלנו עברו 2855 שנים! אם נוסיף מלידת דוד המלך עוד 2855 שנה נקבל את השנה 5710 לספירה היהודית. שזה מקביל לשנת 1950 בשנה הלועזית ומה קרה בשנה זו? הרבי מליובביץ התמנה לנשיאות חב"ד.  ואם ניקח את שנת היתמנות דוד המלך למלך על כל ישראל שנת 2885 ונוסיף לכך עוד 2885 מה נקבל? שימו לב למספר הבא:

5770

ואנחנו באיזו שנה לספירה שלנו? נכון ה' תש"ע 5770 שנה. נו? אז מה? עכשיו תראו דבר עצום רואים את התמונה הזאת:

(התאריכים בתמונה הם לא

עבריים כי התוכנה לא יודעת

לחשב לפי התאריך העברי)

שימו לב כאן עשה הרב אפרים חשבון בתוכנת האקסל וספר את הימים מיום הסתלקות הרבי מליובביץ וספר 5770 יום והגיע לא יאומן ליום ט"ו ניסן התשע כלומר ליל הסדר בפסח שנת התשע. מה המשמעות של הדברים? האם הרבי הוא המשיח? תחליטו אתם.

כי בכל מקרה זה מדהים. וצרוף מקרים כזה של מספרים הוא מעל הטבע לכל הדעות ובכלל יש הרבה מקום להרחיב על עניין השנה כמו לדוגמא לא כל תאריך עברי שלנו יש לו משמעות של מספר כמו שנה

זו שנת "תש"ע שהוא בעצם המילה תשע = 9  ותשע על פי הקבלה זה מסמל את ספירת היסוד שהיא הספירה התשיעית וכל העניין של תיקון העולם הוא תיקון היסוד ודווקא בשנה הזאת תהה שנת תיקון היסוד שהוא סיבת הגלות ואם אנחנו מתקנים את היסוד ואז מתבטלת סיבת הגלות ואז יש לנו גאולה!!

ומה מסמל לעם ישראל את הגאולה השלמה אם לא חג הפסח?

וכששאלתי את הרב אפרים ומה עם זה שהרבי בעצם נפטר וישבו עליו שבעה? השיב לי כך: כאשר יש גוף עם נשמה זה נקרא דבר חי ואם יש גוף בלי נשמה זה נקרא גוף מת. כתוב במדרש כי: שלשה עשר הם שלא טעמו טעם מיתה, אלו הם חנוך, ואליעזר עבד אברהם, ומתושלח, וחירם מלך צור, ועבד מלך הכושי, ובתיה בת פרעה, וסרח בת אשר, ושלשה בני קרח, ואליהו ז"ל, ומשיח, ור' יהושע בן לוי. תשעה נכנסו בחיים לגן עדן חנוך, אליהו ז"ל, ומשיח, ואליעזר, ועבד מלך הכושי, וחירם מלך צור, ויעבץ בן בנו של ר' יהודה הנשיא, וסרח בת אשר, ובתיה בת פרעה, ויש אומרים הוצא חירם והכנס תחתיו ר' יהושע בן לוי:  ילקוט שמעוני יחזקאל רמז שסז כתוב שמשיח עולה לשמים חי ולכן קוראים למשיח חי גם אחרי שעלה לשמים אם כן מדוע יושבים עליו שבעה? אנו לומדים את הלכות שבעה מאלישע הנביא שכתוב: וַיְהִי הֵמָּה הֹלְכִים הָלוֹךְ וְדַבֵּר וְהִנֵּה רֶכֶב אֵשׁ וְסוּסֵי אֵשׁ וַיַּפְרִדוּ בֵּין שְׁנֵיהֶם וַיַּעַל אֵלִיָּהוּ בַּסְעָרָה הַשָּׁמָיִם: וֶאֱלִישָׁע רֹאֶה וְהוּא מְצַעֵק אָבִי אָבִי רֶכֶב יִשְׂרָאֵל וּפָרָשָׁיו וְלֹא רָאָהוּ עוֹד וַיַּחֲזֵק בִּבְגָדָיו וַיִּקְרָעֵם לִשְׁנַיִם קְרָעִים: מלכים ב פרק ב

אנו הרי יודעים שאליהו הנביא עלה חי לשמים אז מדוע עשה הנביא אלישע  קריעה? והספיד את רבו! וישב שבעה על אליהו הנביא ? זאת אומרת גם שאדם עולה חי הלכות האבלות חלים עליו. ועוד אם לא ראית חבר שלך שנה שלמה וכשאתה פוגש אותו. ההלכה אומרת שאתה צריך לברך "מחיה המתים"

ולכן אין מניעה שהרבי מליובביץ שאכן הכין את העולם לקראת ביאת משיח צדקינו  עלה לשמיים למשך 5770 יום לתקן את העולם הרוחני ויחזור בערב חג הגאולה הקרוב בפסח התשע ותהה לנו תשועה גדולה אמן.

גילוי נאות: אני כותב כבר שנים על עניין משיח. ומתרחק מאוד מלנקוב בשם משיח כמו שזרם מסוים בחב"ד עושה. ובייחוד שאני מקבל פניות רבות מקוראים ואני נשאל האם אתה מדבר על הרבי מליובביץ? ואני משיב כי אני מדבר על המשיח בכללות מבלי לנקוב בשם וכל מי שיתגלה כמשיח אני אלך אחריו ולא אכפת לי מאיזה זרם או עדה יהיה המשיח. אבל אם יתברר שזה הרבי מליובביץ אני אשמח מאוד ולי אין בעיה עם זה! ואת הדברים שהבאתי כאן הבאתי אותם בתור עובדה מדהימה!!! ואשמח מאוד לראות את התגלות הרבי

כמשיח!! ואיך שכחתי                         770 = בית משיח

יחי אדונינו מורנו ורבנו מלך המשיח לעולם ועד!!

בבִרְכַּת שבת שלום עוּזִי עֶזְרָא מִזְרָחִי כ"ר המצפה לגאולה שלמה עכשיו ממש  א.נ.ס.ו  ב.י.ל.א.ו י.י.ל.א.ו

להצלחת ולשמירת יוסף בן גרציה

יהודי קראת את המאמר, אנא אל תחזיר לגניזה. זכה יהודי אחר  ושים לו את המאמר בתיבת הדואר שלו כי לעולם לא נדע איזה שינוי יכול לעורר מאמר בלב אדם.

לִרְפוּאַת כָּל חוֹלֵי עַמּוֹ יִשֹרָאֵל. וּבִכְלָלָם: , קוֹרַל שִירָה  בַּת אִילָנִית רומיה בת נעמי   קָרִין בַּת אִילָנִית   לימור בת אסתר, חגית בת יהודית, שולמית בת מרים, מענדל יוסף יצחק בן סוזן, גרציה בת אלגרה,  ברוך בן לינדה חגי דוד בן אורה, דוד בן עישה, תהילה שרה בת אורה, מזלה בת איבון, יעקב בן גוטה, אברהם בן חנה, עומר בן שולה, לימור בת אסתר, בר בת שרה, אדרת בת יפה,  נוי בת ורד, אילנית בת זיווה, ,  מור בן מיכל, שירלי בת עליזה, הרב משה בן תרצה הלוי, שאול בן סימה, ויקי בת פרידה, מאירה בת ברכה, אילן אברהם שליש בן מזל, נהוראי יעקב ישראל בן עליזה, תומר יאיר בן אלגרה, רחמים ושמואל בני רחל,

וּלְזִוּוּג שֶׁל כָּל בְּנֵי וּבְּנוֹת יִשֹרָאֵל וּבִכְלָלָן: קוֹרַל שִירָה בַּת אִילָנִית,  קָרִין בַּת אִילָנִית תְּחִיָּה ליאל בַּת חָנָה, תהילה שרה בת אורה, מיכאל בן אסתר, הדס בת מיכל, שירלי בת מיכל, שמרית בת רֶיְימוֹנְד.  שמואל בן ויקטוריה. אוֹרִית בַּת אלגרה. שׁוּלָה בַּת גְּרַצְיָה, יוֹסֵף בֵּן יָפָה. אֵתִּי בַּת שוֹנטל. אֶסְתֵּר בַּת סִימָה,  דָּוִד בֵּן חָנָה, דּוֹרִית בַּת רוּת, שִׁמְעוֹן בֵּן אִיזָ'ה, דליה דלית בת. אסטריה  לְזֶרַע קוֹדֶש בָּר קְיימָא: תמר בת עליזה, בת שבע בת אורה, איריס מיכל בת פרלה. מאיה בטי בת עֲנָת בַּת חַוָּה. עִדֵּן וְכַרְמִית אלבכרי. וְיָעֵל בַּת חָנָה. דָנִי בֶּן חָמוֹ, לְזֶרַע בַּר קְיָמָא בֵּן זָכַר! אָמֵן! (סגולה בדוקה להריון קול הרעם מס' 221)  

לעִילּוּי נִשְׁמוֹת עַם יִשֹרָאֵל וּבִכְלָלָם: לעילוי נשמת: משה בורי בן זכריה, אסף בן רוזט. משה אילוז.  ושיר לאה בת ציונה. ליזו בת אולגה, עזיזה בת סוליקה. שרון רפאלי בת נורית, משה לוי בן רחל, אנג'ל בת פנחס ואנה, מריה בת יוסף נחמיה בן רחל ומשה חיים, מישל בן שימחה, יעקב בן אסתר, עוזי בן מסעודה, אורי בן שמריה. גדליה בן מאיר,יוסף רפאל חי בן פורטונה, אלעד בן חנה, נחום בן אסתר, חי אל בן אסתר, בנימין אלבז בן אסתר,יצחק איסק בן אפרים, אליהו בלוקה בן חנה., שֹמְחָה בַּת רָחֵל,  יוֹם טוֹב בֶּן פְּרִידָה, אהרון בן פרידה, זִיוָהּ בַּת דְּבוֹרָה וִיקְטוֹר בֵּן סוֹל, אֶסְּתֵר בַּת רָחֵל וִיזְמַן, לִינְדָה בַּת פְּרִידָה, מָּרֶק מָרְדְּכַי בֵּן מְנוּחָה, עֶזְרָא בֵּן חָנָה , בָּרוּךְ בֵּן פְּרִידָה הי"ד, ג'נט בת פרידה, בְּכוֹרָה בַּת שֹמְּחָה, פְרִידָה בַּת פָּרְחָה, סוֹלִי קסוּטוֹ בֵּן שֹמְחָה, מָרִי בַּת סוֹל,   וּלְכָל נִשְׁמוֹת בֵּית יִשֹרָאֵל שֶׁאֵין מִי שֶׁיַּזְכִּירֵן לְהַצְלָחַת משיח צִדקנוּ. ולְהתגלותו עכשיו ממש!!!!!! לְאַחְדוּת עַם יִשֹרָאֵל

שָבָּת נח תש"ע הוֹצָאָה לָאוֹר "חֶבְרַת הַבִּטּוּחַ מְזַכֵּי הָרַבִּים"  קוֹל הָרַעַם נָא  לְהָפִיץ בְּכָל מָקוֹם שֶׁאֶפְשָׁר!!!! וְתָבוֹאוּ עַל הַבְּרָכָה  נָא לִשְׁמֹר עַל קְדֻשַּׁת הַגִּלָּיוֹן

נִתַּן לְהוֹרִיד אֶת הֶעָלוֹן  מֵאֲתָר "שַׁעַר הַשָּׁמַיִם"   http://www.myib.co.il/kh.htm   הַמְּעוּנְיָנִים לְהָפִיץ אֶת הַדַּף יִתְקַשְּׁרוּ ל 054-3331077 עוּזִי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2009 02:02 לינק ישיר 
טוב זה כבר חלק מדניאל ונסיתי להסביר את זה באחד המאמרים שלי

אבל זה לא קשור לרבי
תודה רבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2009 01:07 לינק ישיר 

זה באמת מדהים, תודה רבה.
רק לא הבנתי את החשבון הראשון - 1335 שנים ועוד 45 שנה. מה זה אומר ומה הקשר עם הרבי מליובביץ. ומה זה שבועיים ששה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2009 23:31 לינק ישיר 

מעניין. תודה עוזי. באמת רואים בשנת התש"ע בחודשים אדר-ניסן הרבה אירועים:
1. נפילתו של נתניהו
2. מלחמה גדולה באזור.
3. הופעתה של דמות  (שקשורה לעבר, מרחקים, יהדות..) - הלוך ושוב - שמחזקת ומעלה את העם היהודי (אין לי דרך להסביר או לתאר את טיבה (מנהיג חדש, מנהיגות חדשה, תנועה, משיח ??? לא יודעת.

נחכה....

שיהיה לך שבוע טוב ומבורך.

תוקן על ידי 3ברית ב- 24/10/2009 23:36:05

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חבלי משיח > חשבון מדהים עם ''עובדות'' שנתגלו שאולי הרבי הוא המשיח?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext