| נשלח ב-25/10/2009 21:05 |
|
| |
אז מה צפוי לנו מחר בסיור הקבלנים?
כרזות על מכוניות הקוראות לבוא ולהפגין. קבלני קולות המתסיסים את הצביור בעיר הותיקה. ציבור דתל"י שלא בדיוק מבין מה קורה אבל יודע שכולם עובדים על כולם.
ובתווך מעל 200 קבלנים ומנהלי עמותות שכבר רכשו את ספר המכרזים, והרבה ציפיות והתארגנויות.
אז מי יודע מה יהיה מחר בכינוס וסיור הקבלנים?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2009 22:21 |
|
| |
דבר אחד בטוח,
הדלי"ם עושים את עבודתינו נאמנה!
גם צרחות של שלמה ושל ג'קי אדרי לא יעזרו.
אם היה דל"י אחד שחשב אולי לקנות איזה וילה פינתית להשקעה ארוכת טווח לקרוב חרדי מארה"ב. גם את זה הם כבר הרסו!!! אין דל"י אחד שרוצה בכלל לקנות שם!!!!
אם היה להם טיפ טיפה סכל הם היו צריכים לבקש מכרז באזור לגמרי אחר מהחרדים וכך לפחות היה להם סיכוי, אבל ללכת ראש בקיר נגד כזה כח ענק של קונים פונטנציילים, עם שר שיכון חרדי ראש עיר חרדי יו"ר תיכנון ובניה חרדי, איך בכלל חשב ג'קי אדרי שהוא ינצח?
מי זה המשוגע שמייעץ לו?
אפי' את הפארק בסוף נחל מיכה הכביש בו הוא מתגורר הוא לא הצליח למנוע, אז אלפי אלפי קונים חרדיים עם כוחות שוק חזקים מאי פעם הוא יצליח למנוע? גם אם הוא יגיש מליון בגצי"ם הוא לא ינצח אלפי חרדים שכבר עומדים בתור מי ישלם לקבלן הכי יקר או גנב.
אבל כשאין סכל, אין מה לעשות.
|
|
| נשלח ב-25/10/2009 22:49 |
|
| |
מקוה, עצתי לג'קי, וכבר אמרתי לו בעבר, שילך לגולובנציץ, ישלם את המחירים שהם רוצים, והרי ציבור של ג'קי מוכן לשלם מחירים כאלה, ויקבל שכונה לתפארת..
הבעיה בעייתית הרבה יותר, כי אין גב! אין קונים! מפחידים אותם.. כולם בורחים לבוכמן או נשארים באוהלים בהתנחלויות העיקר לא להידרס ע"י חרדי קיצוני שרק יודע לצעוק ולזרוק אבנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2009 12:59 |
|
| |
מקווה, עם רמת אנטיליגנציה כפי שהנך משדר וסגנון הכתיבה הקשוח הייתי מצפה גם לכתיבה תמה ללא שגיאות כתיב.
שכל ולא סכל
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2009 14:18 |
|
| |
| דת_ניק כתב: |  | מקווה, עם רמת אנטיליגנציה כפי שהנך משדר וסגנון הכתיבה הקשוח הייתי מצפה גם לכתיבה תמה ללא שגיאות כתיב.
שכל ולא סכל |
|
ועל זה נאמר "טעות פרוידיאנית"...
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2009 16:28 |
|
| |
מבט איפה התמונות?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2009 22:10 |
|
| |
יש לי כמה דפים שכתבתי יש כאן מישהו שמוכן לעבור ולבדוק לי את הטעויות שלי? סוף סוף מצאתם עבודה? בראבו!!!
|
|
|