מידע זה קיבלתי כעת ביום רביעי הקרוב הולך להיות קרב גדול במועצה ישיבת מועצה תדון על הצעה לסדר לביטול הסכמי הפיתוח עם משרד השיכון השאלה הגדולה היא מה יעשו פרס בלעיש ופרידמן כידוע בישיבת המועצה השבוע כבר הפסיד ראש העיר למוטי כהן בנושא מינויו בועדות כאשר היו תשע לטובת מוטי ורק שמונה עם ראש העיר שניים נעדרו דרך אגב גם בתוך ש"ס שמתי לב כי אחד מן החבורה היה מרוצה מהתוצאה
כמו שאני מכיר את מקוה הוא בטח כבר יודע מה תהיה התוצאה
נשלח ב-30/10/2009 11:03
כמה שמדיזדה יהיה מרוצה מתוצאות כאלו, הוא אף פעם לא יצביע נגד ראש העיר. הוא ש"סניק ויודע את מקומו. אין לו את הכח למרוד בראש עיר מטעם ש"ס
רק חבל שלא רושמים את הדברים מיד בהוויתם. כנראה שאלו שיודעים נמנעים מלכתוב וסיבות רבות לכך..
נשלח ב-30/10/2009 12:41
דולה_ומשקה כתב:
כנראה שאלו שיודעים נמנעים מלכתוב וסיבות רבות לכך..
נשלח ב-30/10/2009 12:56
דולה ,
תן להם להשתשע, למה אתה הורס לכל המשמאילים את החגיגה?
נשלח ב-30/10/2009 13:07
מקוה, ישנם החושבים שאם לא כתוב בפורום כלום כנראה שהכל שקט.
שידעו שגם אם לא כתוב, ואולי דווקא אם לא כתוב, הכל סוער וגועש. וכמובן שאלי פרידמן עמוק בבוץ הלא מחמיא..
נשלח ב-30/10/2009 13:12
נראה לי שכבר לא יהיה לי צורך להתקיף אותו ולהראות מיהו, בקרוב כולם ידעו.
נשלח ב-30/10/2009 13:16
השאלה אם יהיו אנשים חכמים שיתבעו אותו לדין על כל הכסף ששילמו לרישומים והוצאות לריק.
נשלח ב-1/11/2009 10:23
דולה ומקוה, אני מבין שאתם בקיאים בכל הנעשה במסדרונות העירייה, אולי תחכימו גם אותנו?
מה אתם רוצים מפרידמן (חוץ מהעובדה שהוא מטוב, משומד, לא שומע לגדוילים וכו'), במה הוא נהג שלא כהוגן בכל הקשור לבנייה ברמב"ש ג'?
כפי הידוע לי הוא (אע"פ שהוא מהאופוזיציה) מחזיק בשיניים את ראש העיר מליפול, אני מנסה רק לדמיין מה היה קורה לו מר אבוטבול היה משאיר את ג' מחוץ לקואליציה, הרי הוא היה הופך למשומד והמצווה החשובה ביותר היתה להעיף אותו מראשות העירייה, ואילו מר פרידמן משום מה (אולי הוא נאויווי או אולי יש לו עוד שיקולים מלבד שיקולו האישי) מחזיק בקולו את הקואליציה המעורערת של ראש העיר.
נשלח ב-1/11/2009 14:19
אנחנו לא מדברים על ענינים פוליטיים, ולא אהיה הראשון שיפתח את הפה בנושא האמור, בשונה ממך והדומה לך שפתחו את הפה על מונטג ללכלך אותו קבל עם ועידה בנושאים שאין ראוי לדון בהם ברשות הרבים על לא עוול בכפו.
תוקן על ידי מקוה_נייעס ב- 01/11/2009 14:19:47
מתי יודיעו בתנועת "טוב" שהם מפרידים באופן רשמי את הדת מהתנועה?
נשלח ב-1/11/2009 14:30
מקוה, אתה מדבר איתי או אליי כי לבושתי לא הבנתי מילה וחצי מילה.
נשלח ב-1/11/2009 14:34
בכוונה כתבתי בקודים שלא יבינו אנשים שאינם מהוגנים
נשלח ב-1/11/2009 15:12
היכול להיות אנשים "שפתחו את הפה על מונטג ללכלך אותו קבל עם ועידה", וקרויים בפיך "מהוגנים"?
אתמהה...
נשלח ב-1/11/2009 15:18
מרוב החתימות הצעקניות פה לא רואים את התוכן.
נשלח ב-1/11/2009 15:21
אני מסכים איתך, ואני יודע שזה קצת קטנוני אבל "הוא התחיל", ומכיוון שהפורום משמש כבמה ציבורית, לא אוכל לתת למקוה להשתלט על המרחב הציבורי בסיסמאות נבובות פופוליסטיות ושיקריות.