בית פורומים הנה ימים באים

ארה"ב מתפוררת ואנטישמיות מתרבה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/11/2009 13:53 לינק ישיר 
ארה"ב מתפוררת ואנטישמיות מתרבה

סימנים ראשונים להתפוררות ארה''ב?  

כמה מדינות בארה"ב כגון ושינגטון, אריזונה, מונטנה, מישיגן, מיזורי, אוקלהומה, הוואי, ניו המפשייר מצעו פירצה בחוקה שמאפשרת להם לצאת מהממשל הפדרלי ולנהל את עצמן באופן עצמאי.
כמה דברים יכולים להביא למצב הזה ירידה במוסר מקומות עבודה כלכלה
כבר היום ממשל של אובמה עומד בפני משבר ראשון בתוך ארה"ב
בחצי שנה הקרובה בגלל משבר המשכנתאות צריכים לפנות מבתיהם 60 מליון
אנשים זה 60 מיליון הומלסים שלדברי הפנטגון יכולים ליות לבעיה רצינית ביותר מאז מלחמת אזרחים

לדברי ה FBI - 25% של נערות מתחת לגיל 12 שנים עוברות אונס
38% של בנות בגיל 13 מקימות יחסי מין לא מרצונן
כ -25% של גברים אמריקאים הם הומוסקסואלים.
סממן נוסף של המשבר הפסיכולוגי הפנימי של האמריקאים הוא מספר ההתאבדויות בקרב ותיקי מלחמת וייטנאם.
בוייטנאם נהרגו בסביבות 58000 אנשי צבא ארה"ב ואחרי המלחמה ממקרי התאבדות מתו 120000 ותיקי מלחמה
נתונים על התאבדויות אצל יוצאי מלחמות מפרץ הראשונה השניה ואפגניסטן עוד
לא פורסמו

http://www.jonasclark.com/blog/breaking-news/nine-states-draft-bills-regarding-state-sovereignty

דאגה בארה''ב: אנטישמיות מקיר לקיר  

על כמה בתי-כנסת בפלטבוש שבני יורק ובמיאמי רוססו צלבי קרס. משטרת ניו-יורק פעלה במהירות ועצרה חשוד במעשה.
ב. ניסני ט"ו חשון התש"ע 09:49 02.11.09

בארה"ב רוססו ביומיים האחרונים צלבי קרס וכתובות נאצה במספר בתי כנסת ברובע פלטבוש שבני יורק ובמיאמי. צלבי קרס רוססו על בתים רבים ושני בתי כנסת בשכונת פלטבוש, תודות לעבודת הבילוש חרוצה ומהירה של משטרת ניו יורק, נעצר חשוד.

צלבי קרס צוירו על מספר בתים באזור רחוב 18 מזרח לכל הדרך משדרה I עד השדרה M, ובנוסף, חוללו שני בתי כנסת, אחד מהם, ווסל ב-18 מזרח, ועוד בית כנסת באותו הרחוב.

לאחר חקירה אינטנסיבית, המשטרה עצרה נער מקומי, והאשימה אותו "פשעי שנאה והטרדות מחמירות". במקביל מסרה משטרת מיאמי על ציור צלבי קרס ליד המרכז ללימודי היהדות באוניברסיטת מיאמי. מפקד המשטרה הבטיח לנהל חקירה אינטנסיבית בתקווה לעלות על עקבות המציירים.

מקור: http://www.*********/article.php?id=19027

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2009 09:06 לינק ישיר 

צלב קרס וכתובת נאצה במסעדה כשרה בדאלס  

משטרת דאלס שבארצות הברית מוטרדת מהעלייה בהיקף התקריות האנטישמיות שם. אתמול שוב קמו הבאים למסעדה הכשרה בעיר ומצאו את הכתובות שהותירו האנטישמים
ב. ניסני

המסעדה הכשרה בדאלס וצלב הקרס שרוסס עליה

צלב קרס וכתובת נאצה כנגד היהודים רוססו בכניסה למסעדה כשרה בצפון העיר דאלס שבטקסס, ארצות הברית.

משטרת דאלס שבארצות הברית מוטרדת מאוד מהעלייה שנרשמה באחרונה בהיקף התקריות האנטישמיות שם.

אתמול שוב קמו הבאים למסעדה הכשרה בעיר ומצאו את הכתובות שהותירו עליהם האנטישמים.

מפקד משטרת העיר הבטיח חקירה אינטנסיבית, אלא שאת ההבטחות האלו כבר מכירים יהודי העיר מהתקריות האנטישמיות הקודמות ועד כה לא נעצר איש.

מקור: http://www.*********/article.php?id=19090

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/11/2009 01:25 לינק ישיר 

מצטרפת לברכות להתפוררותה של ארה"ב ושל כל מדינות שונאינו!

הדבר היחיד שמכאיב לי, אבל ממש מכאיב לי!!! אלו היהודים שנמצאים שם!!!
אני לא מבינה אותם! באמת שלא!!! איך אפשר להשאר בין כל השונאים האלו? זה מפחיד אותי מאוד! דברים דומים לאלו היו לפני התקופה הנוראית בגרמניה...

באחת ההרצאות האחרונות בחו"ל של הרב אמנון יצחק  - הוא דיבר הרבה על החשיבות לעלות לארץ, עורר, עודד, שיכנע... אך לא להאמין - הקהל שם היה ממש רדום!!! כואב הלב!

בשיחה שהיתה לי לפני החגים עם מכרה של המשפחה שנמצאת בארה"ב מספר שנים טובות עם עסק משגשג  - פרט לברכות ולאיחולים - הייתי חייבת לזרוק מילה על המצב שם והחשיבות לבא לפה...  וקיבלתי ממנה את המשפט הישראלי הידוע... "יהיה פ'סדר..." "זה לא בדיוק ככה.."

אני אישית, ממש לא מבינה!!!

כל מה שנותר זה להתפלל לקב"ה שיפתח ליבם ויעורר אותם לשוב לארץ - לפני שיהיה מאוחר מידי!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/11/2009 19:49 לינק ישיר 

יש כבר איזה אחד שאומר כל חודש שאמריקה תטבע בים

אולי סוף סוף הנבואה שלו תתגשם

נמאס כבר שהוא כל הזמן מזיז את התאריך

חחח...

מורדכי חזק וברוך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2009 15:12 לינק ישיר 

בס"ד

שנזכה כולנו לראות אותה מתפוררת, מתפלגת, נקרעת, נשסעת,