אבקש מהמנהל לנטרל הודעות עקומות של "הימין"!!
דעתי הינה דעת תורה נקייה ללא משוא פנים ואינטרס (גם אני נרגן וכועס כעת, על הר' יצחק ברנד מעמנואל שקרה להצביע למיסטר ביבי, ולזה שמור מאמר נפרד שאין כאן מקום להאריך, (האמת יוכיח שהשמאל דואג לסוציאלי יותר מהימין,והימין של היום הוא קליפה של שמאל בסוד הופכיות הצורה)
לעניות דעתי יש להפסיק עם מסע של כל מיני גורמי ימין בפורום.
שמטים את הפורום לכיוונים לא מדוייקים.
רבין נרצח, ולא משנה ע"י מי, הרצח הזה נעשה.
וכמובן שאין שום היתר לעשות דברים כאלו.
ורבינו בעל הסולם ביאר שמלכות ישראל לא תתפשט ע"י כוח הזרוע, כפי שחושבים הכסילים.
ותבינו שאכן הייתה בעייה באותו הזמן, אולם כבר אנו יודעים,שהסיבה העיקרית אחרי שסרו מה' ולא לומדים פנמיות התורה נשמת התורה.
ועיננו רואות שכמעט 90% ממתישבי יהודה ושומרון ועזה באים ע"מ לחיות במקומות הללו בזול, כי קשה להם לחיות בתוך המרכז, וכד'.
ונכון שזו בעיה אבל במקום להפנות את האצבע כלפי עצמם, הם מפנים אותה כלפי הערבים ובשם ארצינו הק' כעלי תאנה לערוותם, וגוש קטיף יוכיח, אחרי שהממשלה הרסה את כל "מפעל ההתיישבות" אנו מבינים שכך הוא דבר ה', לאמר , לא באתם לשבת בארץ כדי להנות ולהתענג ממטעמיה, אלא כדי לחיות בדביקות אחרי ה', ולא להעתיק את הדוגמאות של הציבור החילוני ולהיות מתיפייף בעיניו, שהציבור הדתי לאומי מתייפייף (=מנסה למצוא חן)בעיני החילוני , לומר שגם הוא מתלבש באופנה ומעתיק סממני החילוני בשם ארצינו הק' ו"החופשיות" (גם החרדי כזה-ולזה יש מאמר נפרד,כי החרדי מסתיר זאת בלבוש של טהרה,אבל בעצם יש בזה מ"ש חז"ל על החזיר שמתריס טלפיו כלפי שמיא לומר טהור אני,היינו מראה כלפי חוץ סימני טהרה,ובעצם יש לו חצי סימן וחצי אמת זהו שקר גדול) וכדומה מהשקצים. אין לי הכח להאריך גודל החורבן אשר שם , ובקיצור אמר ששמה מקנן עמלק. ולכן צריך למסור הנפש בלימוד פנימיות התורה שגילה עיר וקדיש רבינו בעל הסולם הרב אשלג. מיד עכשיו טרם יהיה מאוחר.
תוקן על ידי shay98 ב- 04/11/2009 19:55:35
 |
|
|