בית פורומים שידוכי חרדים

שידוכים ממבט אחר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/11/2009 01:43 לינק ישיר 
שידוכים ממבט אחר

די לנדנד, לא רוצה אותך יותר.
פעם יכולתי לדמיין אותנו יחד.. היום אני נהנית מלדמיין אותך לבד---

צריך להמציא כללים חדשים למשחק היחסים הזה. הכל דופק, רק שיש פיקשוש קל, חוסר התאמה בזמנים.
זה כבר באמת מתחיל להיות מגוחך כל הקטע הזה. בדיוק שאת רוצה הוא לא יהיה שם יותר. כאילו יש איזה אינסטינקט שמורה לו היא רוצה אותך-ברח.
מה יש לכם עם הקטע הזה גברים, בוא נדבר על זה שניה. נו באמת, זה לא שהיא נהיית אדם אחר כשהיא לא רוצה אתכם, היא אפילו לא נהיית יפה יותר, אז באמת, מה הקטע?!
לא חבל? למה לא נחמד לכם יותר לאהוב אותה כשגם היא מרגישה אותו דבר?
'לא שמה עליך' עושה לכם את זה מדי. אני אפילו לא יכולה להגיד לכם תתבגרו, כי הדפוס ההתנהגותי הבעייתי הזה רק מחמיר עם השנים.
אז טוב שיש לנו את עולם השידוכים. את תמיד תשבי מול בחור שהמטרה העיקרית בינכם זהה- להתחתן.
תחשבו איזה חיסכון עצום באנרגיה זה, משהו עצום. אין כל משמעות למשחקים. בדיוק להפך, אם תשחקי אותה קשה זה לא ישמש לטובתך כי קשה אולי זה נחמד.. אבל לא טוב לנישואים. ושלא נדבר על תפקיד השדכנים שגם הוא משחק לטובתך,
את אפילו לא צריכה לשבור תראש במחשבות למה הוא לא מתקשר אליי? או מה הוא חשב עליי? הם יגידו לך הכל, לא יחסכו ממך כלום..  בנות פורום יקרות, תעריכו.
לעומת זה אתם גברים, די נדפקתם. אתגר הכיבוש נלקח מכם. בפגישות אתה לא נמדד בטיבו של כושר הציד שלך.
להפך, אם תשתמש בו זה עלול להרתיע אותה קצת.. ואתה הרי לא רוצה את זה? היא עלולה להסיק שאתה שטלתן ורכושני, כי ככה אמא לימדה אותה לזהות תכונות אצל גבר. לשים לב על הפרטים הכי קטנים. היא לא הסבירה לה את עניין הכיבוש קודם, אז אין טעם שתשתמש בו.
אתם צריכים להיות נחמדים ורגישים כאלה.. כל מה שאתם ממש לא.
אני במקומכם הייתי מגישה נגדו תלונה, לזה שהמציא את רעיון השידוכים הזה. הוא חשב רק על צד אחד בכל הסיפור,
כנראה אהב נשים, או אולי פגע בהם מדי והרגיש צורך לכפר.
אז נשים יקרות, נשאר לנו רק להנות מכל העסק. לעשות את מה שאנחנו אלופות בו, להתלבש, להתאפר, לעשות כאילו את מקשיבה לו, להגיד שלא אכפת לך אם הוא יעבוד חצי יום, לחייך שנראה לך שזה היה אמור להצחיק- ונגמר הסיפור.

תוקן על ידי רוחלה2 ב- 05/11/2009 1:45:06

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2009 09:35 לינק ישיר 

מממ..
אז לא כדאי מידי להקצין כשבא לך לשכנע במשהו..
נסי שקר לבן :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/11/2009 09:29 לינק ישיר 

אופק מותק, את צודקת לגמרי. זה היה בשביל לתת עוד מבט על כל הדבר הזה.. ברור שזה לא כזה מדוייק... מוקצן אובר..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2009 08:35 לינק ישיר 

גם בשידוכים, נשארו לנו קצת קצת משחקים.

אם זה לא היה, הייתי אומרת שמי שהמציא את המתכונת הזו, לא אוהב נשים ושונא גברים, אלא שונא את שניהם.

רוחלה, היית מתה לשחק את הקשה להשגה... זה כן עושה לאישה טוב.
לא יודעת מי צריך משחקים יותר, גבר או אישה, לא בטוחה, אבל יש לי תחושה חזקה מאוד, ואני לא רוצה להיכנס לפרטי פרטים ודוגמאות (....) 
אבל מי שרוצה לשחק זה דווקא אנחנו, הבנות.

נ.ב. גברים הם נחמדים ורגישים בהחלט, לפחות כשהם עם נשים :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/11/2009 02:28 לינק ישיר 

יפה! אנ'לא יכול להגיד שזה לא נכ....  
אבל תגידי במי את מנסה לנקום?
--------
בעצם לכי ללמוד עוד קצת על גברים..... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/11/2009 02:13 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/11/2009 02:03 לינק ישיר 

בלי להתנפל עליי... ברור שזה לא כל הסיפור...
אבל תודו שיש בזה משהו...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שידוכים ממבט אחר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext