בית פורומים הנה ימים באים

כבד את אביך ואת אימך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/11/2009 07:27 לינק ישיר 
כבד את אביך ואת אימך

"קברניטי המדינה" שבחלו בעולם היהודי היה להם עדיין קצת דרך ארץ ומוסר שקיבלו מהוריהם לפני שפרקו עול
ובנו פה מדינה שתהיה חופשית מדת ללא שורשים
לילדים שבאו בשבילם הכל מותר לך תסביר להם למה לא לעבור לאמריקה או להתבולל אם אין משמעות לידות מה זה משנה.
ואת תוצאות החינוך אנו רואים יום יום מקרי אלימות שהיו זכורים מאמריקה הגיעו לפה יחד עם כל היבואים השליליים
ואת התכונות היהודים כמו עזרה לזולת ותמיכה איש ברעהו החליפו הרצון להתעשר על חשבון האחר ואגואיזם
או כמו שהיפי נפש אומרים נאורות מול פרימיטיביות

שני צעירים החליטו "לחנך" את הוריהם ולהפליא בהם מכות. משטרת אשדוד התערבה בשני המקרים ועצרה את הילדים לחקירה. באחד המקרים האב אושפז בבית החולים ובמקרה השני הותקפה האימה בת ה-77.

ביום שני בסביבות  הצהריים, הוזעקה המשטרה לדירה ברובע ו' בעקבות הודעה על אלימות במשפחה . שוטרי הסיור, נגב מישל ורבקה ברגר ,שהגיעו למקום , מצאו את בעל הדירה בן 68  כשהוא מדמם  וחבול קשות בראשו  ובכל חלקי גופו- הוא פונה באמבולנס לבית חולים קפלן. מעדותו בבית חולים עולה ,כי בשעות הצהריים הוא העיר לבנו בן 32, מדוע הוא לא אוכל את האוכל שאימו מבשלת לו  ואז, בנו הסובל מסכיזופרניה , ניכנס לאמוק לקח כיסא והחל להטיח אותו בראשו ובגופו  וגרם לו לחתכים בראש , בידיו וברגליו וכן איים כי בפעם הבאה הוא ישתמש בגרזן נגדו ונגד בני משפחתו.

השוטרים עצרו את הבן, שהואשם באיומים בתקיפת אביו ובפציעתו הוא הודה בפני החוקר רס"מ מאיר בשארי וטען: "אני משתמש בתרופות נגד מחלה נפשית, אבא שלי קילל אותי ואמר לי כלב , העליב אותי בצורה חמורה, ראיתי שחור בעיניים, סחרחורת  ויותר אני לא זוכר יותר מה עשיתי, אני לא אומר שאבא שלי משקר" . המשטרה לקחה את  החשוד לטיפול רפואי בבית חולים  ולאחר מכן עקב מסוכנותו לשלום הציבור בכלל ולבני משפחתו בפרט, הוא ניכלא ויובא לשיפוט מהיר.

בן שיכור תקף את אימו כי לא מצא את הפלפון הנייד שלו

באותו יום שני, סמוך לשעה שמונה בערב, שוב מוזעקים השוטרים לדירה ושוב ברובע ו', בעקבות הודעה על אלימות במשפחה .לשוטר הסיור אליהו שמואל שהגיע למקום ,סיפרה אישה בת 77 ,כי  שעה קלה קודם לכן הגיע בנה בן 47 לבית, כשהוא שתוי ובידו בקבוק  קוניאק. הוא המשיך לגמוע ממנו עד שרוקן אותו , הלך לחדרו  שכב  על המיטה וכעבור מספר דקות קם והחל לצעוק  ולחפש את הפלפון הנייד שלו.

עקב השכרות הוא נתקל בטלוויזיה בסלון, הפילה ארצה והיא נשברה. אח"כ, תפס את אימו  תקף אותה, אחותו נזעקה  לעזרת אימה וגם אותה ניסה לתקוף. לדברי האם ובתה , הוא נוהג להשתכר ולנהוג באלימות כלפי  כל בני המשפחה. בנה נעצר לחקירה באשמת תקיפה וטען בחקירתו ,בפני רס"מ ראובן דהרי, אמר: "שתיתי שלושה בקבוקי בירה וקוניאק , לא זוכר יותר ,הייתי שיכור  לא זרקתי את טלוויזיה היא נפלה". הוא ניכלא להמשך חקירה ויובא לשיפוט מהיר.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2009 01:55 לינק ישיר 

הכתבות שהבאתם ממש מזעזעות אוי לעיניים שכך ראו

מצוות כיבוד אב ואם היא מצווה שמאוד קשה לקיים אותה

אבל שם האשכול לא תואם לנאמר בו

כאן מדובר על אכול את אביך ואת אמך ואת חבריך

חחחח..חחח..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 12:45 לינק ישיר 

בס"ד

מ. ז. ע. ז. ע.

ונאמר:

רבי פנחס בן יאיר אומר, משחרב בית המקדש, בושו חברים ובני חורין, וחפו ראשם, ונדלדלו אנשי מעשה, וגברו בעלי זרוע ובעלי לשון, ואין דורש ואין מבקש, ואין שואל, על מי לנו להשען, על אבינו שבשמים.

בעקבות משיחא חצפא יסגא, ויקר יאמיר .

הגפן תתן פריה והיין ביקר , והמלכות תהפך למינות, ואין תוכחה.

בית ועד יהיה לזנות, והגליל יחרב, והגבלן ישום, ואנשי הגבול יסובבו מעיר לעיר ולא יחוננו, וחכמת סופרים תסרח, ויראי חטא ימאסו, והאמת תהא נעדרת.

נערים פני זקנים ילבינו, זקנים יעמדו מפני קטנים.

(מיכה ז) בן מנבל אב, בת קמה באמה, כלה בחמתה, אוייבי איש אנשי ביתו.

פני הדור כפני הכלב, הבן אינו מתביש מאביו.

ועל מי יש לנו להשען, על אבינו שבשמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2009 21:31 לינק ישיר 

אולי כדאי לשנות את השם של האשכול לכבד של אביך ושל אימך?..........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2009 13:10 לינק ישיר 

לא כיבוד הורים..... כיבוד חברים.....

זוועה!!! ב"ה שאוכלים כשר....!!!

רוסיה: רצחו אדם ומכרו הגופה לחנות קבבים

מאת: מערכת וואלה! חדשות
יום שבת, 14 בנובמבר 2009, 20:57

שלושה חסרי בית חשודים כי רצחו גבר בן 25, ביתרו את גופתו, אכלו ממנה ולאחר מכן מכרו את שאריות בשרו לקיוסק מקומי המתמחה בהכנת קבבים

משטרת רוסיה עצרה אתמול (שבת) שלושה חסרי בית החשודים שאכלו גבר בן 25 אותו הם רצחו, ואף מכרו את בשרו לחנות מקומית המתמחה בהכנת קבבים.

החשדות לגבי השלושה עלו לאחר שחלקי גופה מבותרת נמצאו ליד תחנת אוטובוס בפרברי העיר פרם, כ-1,000 ק"מ מזרחית למוסקבה. שלושה חסרי, שהינם בעלי עבר פלילי, נעצרו בחשד שרצחו בעזרת סכינים ופטיש את הגבר בן ה- 25 לפני שביתרו את גופתו במטרה לאוכלה.

"לאחר ביצוע הרצח, הגופה בותרה למספר חלקים: חלק אחד נאכל, וחלק אחר נמכר לקיוסק שמוכר קבבים ופשטידות", כך סיפרו אתמול חוקרי התובע הכללי במדינה. כרגע, טרם ברור אם חלקים מהבשר נמכרו ללקוחות.

רצח את אימו והכין ממנה מרק ופסטה

רק לפני שלושה ימים קיבל בית המשפט ברוסיה באופן חלקי את טענותיו של סרגיי גברילוב, שרצח את אימו ולאחר מכן ביתר את גופתה והשתמש בה להכנת מאכלים. גברילוב טען בבית המשפט שהסיבה למעשיו היא כי היה רעב. "לא אהבתי את הבשר, הוא היה שמן מדי". אמר לחוקריו לאחר הרצח.

גברילוב, המכור להימורים ושתייה, רצח את האם לאחר שסירבה לתת לו מכספי הפנסיה שלה. הוא היכה אותה בראשה בעזרת לבנה וחנק אותה למוות באמצעות כבל חשמלי. רק לאחר שבועיים בהם שמר את גופתה במרפסת ביתו, נוכח גברילוב לדעת כי כספו אזל, והוא החל לחתוך ממנה נתחים לצורך מאכל.

בית המשפט בדרום רוסיה קיבל באופן חלקי את טענותיו של גברילוב, מובטל בן 27. בית המשפט קבע כי לא השחית במזיד את גופת אימו, אבל הרשיע אותו ברצח וגזר עליו 14 שנות מאסר. העונש קל יותר מהמקובל ברוסיה, מכיוון שהשופט התחשב בווידויו של גברילוב והאמין לטענתו כי הרעב הוא שהניע אותו לבצע את המעשה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/11/2009 22:04 לינק ישיר 

רק כדי לא לחרוג מהנושא העיקרי...

א נאמר בתורה (שמות כ, יב): ''כבד את אביך ואת אמך''. והיא מצות עשה מן התורה לכבד את אביו ואת אמו. וצריך ליזהר מאד בכבוד אביו ואמו ובמוראם, ששקל הכתוב אותם ככבוד המקום ומוראו. ואמרו חכמים שלשה שותפים יש לו לאדם, הקדוש ברוך הוא, אביו ואמו, בזמן שאדם מכבד את אביו ואת אמו, אומר הקדוש ברוך הוא מעלה אני עליהם כאילו דרתי ביניהם וכבדוני. ולכן חיוב גדול על כל אחד לקבוע שיעור בהלכות אלה ולהיות בקי בהם, לגודל חומרת המצוה. [ובפרט תלמידים צעירים צריכים ללמוד הלכות אלה קודם צאתם לחופשת ''בין הזמנים'']. [ילקוט יוסף על הלכות כיבוד אב ואם מהדורת תשס''א, פרק א' ס''א]

רק כדי לא לחרוג מהנושא הפחות עיקרי....

ילד קניבל מבחין בקבוצת דתיים ושואל: "אמא, מה זה?"
אמא: "אוכל כשר..."

אמא ובנה קניבלים הולכים ברחוב... פתאום הם רואים קבצן בתוך פח הזבל...
הילד שואל את אימו: " אמא, מה זה?"
עונה לו אימו: " JUNK FOOD".

ילד קניבל אומר לאמא שלו: "אמא, אני לא אוהב את סבא".
אז האמא עונה לו: "אז תאכל רק את הצ'יפס"...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/11/2009 06:32 לינק ישיר 

היה שבט קניבלים שהגיעו לניו יורק
התקבלו לעבודה בחברת הייטק אמרו להם המעסיקים תקבלו פה את התנאים הכי טובים שיש
משכורת אוכל הבראה רק תבטיחו לנו שלא תאכלו בני אדם הקניבלים הסכימו
אחרי חצי שנה המנכל מכנס אותם מציין אותם  לשבח את עבודתם ושואל
לא שאני רומז למשהו אבל האם ראיתם את המנקה?
הם עונים שלא אחרי שהמנכל יצא ראש השבט צעק אמרתי לכם לא לדעת במנקה תראו מה זה אכלנו מנהלים לפני 3 חודשים אף אחד לא שם לב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/11/2009 22:23 לינק ישיר 

מטוס התרסק בקניבליה.
כל יושבי המטוס נתפסו ולאחר משפט קצר חוממו יחד בסיר משותף....
אחד מהשופטים התחיל לעבור בין המתבשלים ושאל לשמם.
"בשביל מה אתה צריך לדעת את שמי?" הקשה אחד המתבשלים.
"בשביל התפריט" נענה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2009 22:04 לינק ישיר 

ראש ממשלת צרפת הגיע לפגישה עם שבט קניבלים
ראש השבט קיבל את פניו ושאר האנשים את שאר גופו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/11/2009 21:56 לינק ישיר 

למה לא במקום הנכון?
"כי בשמחה- תצאון" רק בשמחה יוצאים מכל הדברים הדכאוניים....

ומה מחלקים בתור תפריט במסעדה של קניבלים???

ספר טלפונים.....

לא אני התחלתי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2009 14:25 לינק ישיר 

יוסף100 - זה מזכיר לי את הבדיחה הבאה:

מה עושה קניבל (או איך מתמודד...) שבן משפחתו (לצורך העניין אימו...) נפטר?

1) חוטף שוק (כמו שכתבת...)
2) אוכל את הלב...
3) לוקח את הרגליים והולך...

איך אני תמיד נגררת להומור מסוג זה... לא במקום הנכון...!
זהו סוג של התמודדות עם כתבות מסוג זה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/11/2009 08:34 לינק ישיר 

לזה קוראים: "חטף שוק"....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2009 23:32 לינק ישיר 

סוג של כיבוד הורים כזה - לא ראיתם!!!

רבונו של עולם!!! עד איפה??? עד מתי???

מנת היום לקניבל הרעב: הרגל של אמא

מאת: מערכת וואלה! חדשות
יום רביעי, 11 בנובמבר 2009, 22:14

אם כבר רוצחים, עדיף שתהיה סיבה מתקבלת על הדעת. בית משפט רוסי הקל בעונשו של אדם שרצח ואכל את אמו, לאחר שהשופט האמין לטענות הבן כי ביצע את המעשים בגלל רעב

"לא אהבתי את הבשר, הוא היה שמן מדי". כך אמר סרגיי גברילוב לחוקריו, לאחר שרצח את אמו. גברילוב השתמש בחלקים מגופת אמו כדי להכין מרק ופסטה מהם ניזון במשך שבועות. לטענתו, הוא ביצע את המעשים מפני שהיה רעב.

בית המשפט בדרום רוסיה קיבל באופן חלקי את טענותיו של גברילוב, מובטל בן 27. בית המשפט קבע כי לא השחית במזיד את גופת אימו, אבל הרשיע אותו ברצח וגזר עליו 14 שנות מאסר. העונש קל יותר מהמקובל ברוסיה, מכיוון שהשופט התחשב בווידויו של גברילוב והאמין לטענתו כי הרעב הוא שהניע אותו לבצע את המעשה.

גברילוב, המכור להימורים ושתייה, רצח את האם לאחר שסירבה לתת לו מכספי הפנסיה שלה. הוא היכה אותה בראשה בעזרת לבנה וחנק אותה למוות באמצעות כבל חשמלי. רק לאחר שבועיים בהם שמר את גופתה במרפסת ביתו, נוכח גברילוב לדעת כי כספו אזל, והוא החל לחתוך ממנה נתחים לצורך מאכל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > כבד את אביך ואת אימך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext