| נשלח ב-12/11/2009 07:08 |
|
| |
פרחי לונדון!
תראו את האוצר שמצאתי!
ראיתם פעם את פרחי לונדון בוידאו?
אז האמת היא שיש אותם באחד ממופעי ההאסק הראשונים, אבל כאן זה אפילו מעט קודם.
בשנת 1988, מיד לאחר נפילת מסך הברזל, יצאו יגאל צליק וה"פרחי לונדון" שלו לסיבוב הופעות בקהילות היהודיות ברחבי רוסיה. הם ריגשו אלפי אנשים רק למראה הילדים היהודים ההולכים בכיסוי ראש בריש גלי.. אחרי כל כך הרבה זמן שלא ראו זאת. מיד לאחר סיום המערכה התראיינו הפרחים לרשת הטלוויזיה הבריטית המפורסמת - ה-BBC. התוצאות לפניכם.
|
|
| נשלח ב-12/11/2009 15:34 |
|
| |
אין עליהם!!!!!
סורי לכל הקיימים, אבל אין כמו פרחי לונדון!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2009 23:01 |
|
| |
מדהים...........
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2009 15:26 |
|
| |
ברוקלינאי אתה ענק!!!!!!
אם יש משהו מדהים - זה בדיוק זה - !!!!!
אפשר להוריד את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2009 17:30 |
|
| |
למעשה הביאו את הוידאו הזה בכמה אתרים, אבל נדמה לי שבפעם הראשונה גיליתי את זה כאן:
http://www.thejewishmusicreview.com/
זה למען הקרדיט.
|
|
| נשלח ב-8/12/2009 14:09 |
|
| |
אחרי הסיור ברוסיה הם הקליטו על זה שיר, אם אני לא טועה, The forgoten princess, מהאלבום אנעים זמירות.
בדיוק עכשיו הכנתי לי שעון מעורר עם הביצוע שלהם ל"אודה לקל", כדי להתעורר עם מסר להמשך היום....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2009 13:50 |
|
| |
לא, אתה לא טועה, זה השיר. מה זה"אודה לקל"? מאיזה אלבום זה? אגב, אף אחד עדיין לא התנדב לענות לי האם ניתן להוריד את הקליפ.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2009 16:13 |
|
| |
אפשר להוריד את זה כמו שמורידים כל קליפ מיוטיוב. זה אומר עם תוכנת ה - realplayer.
יש עוד דרכים להוריד מיוטיוב, אבל אני לא בקיא בזה, תשאלי אנשים.
|
|
| נשלח ב-15/12/2009 10:00 |
|
| |
השיר "אודה לקל" נמצא באלבום "ונשא ברכה". יחד עם להיט מוכר יותר בשם "מקדש מלך"... מומלץ!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2009 21:52 |
|
| |
וואו! וואו! וואוו!!! איזו מציאה! ברוקלינאי תודה, הרבה זמן לא התרגשתי כל כך.  דרך אגב, כל מי שבאמת אוהב את פרחי מיאמי כדאי לו לקנות גם את האלבומים של לונדון למרות שהם לא רבים כל כך. (האחרון, ונשא ברכה, יצא ב-1997). דרך אגב אני לא יודע כמה אנשים יודעים אבל המקהלה עדיין חיה וקיימת (אבל לא מוציאה אלבומים). למרות, ששמעתי את צליק מתראיין לפני שנתיים לקול חי, והשמיע שירים חדשים שלו, אבל אני לא יודע איפה להשיג את האלבום. אם הוא בכלל יצא...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2009 22:20 |
|
| |
לבינתיים המקהלה קיימת בעיקר על תקן חוג למקהלה ופיתוח קול - והופעות לעיתים נדירות.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2009 22:27 |
|
| |
ד"א, ראיתי בגל פז לפני כמה זמן שיצא מארז עם כמה אלבומים שלהם. לגבי המחיר אין לי מושג, אבל מסתמא זה יוצא משתלם.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2009 22:42 |
|
| |
והמארז לא כולל את האלבום ה"חדש". עדיין האלבום הנ"ל נשאר תעלומה. מדובר באלבום שיש בו חידושים לשירים "מראה כהן" ו"למה ישבת" ויש שם עוד שיר אחד שמאוד אהבתי - "מקימי". למישו יש מושג????
|
|
|
|
|