| נשלח ב-15/11/2009 13:42 |
|
| |
שטויות, תוך כמה שבועות יארגנו לו תואר ראשון מאוניברסיטת ברלינגטון...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2009 14:51 |
|
| |
מדובר בנפילה של אתר קוגל, שניזון מסיפורי קרן אור.
לפי מה שידוע לי, רוזנצויג לא הודח ולא יודח וימשיך להיות דובר העירייה.
בסך הכל מדובר במלחמה על גובה המשכורת ודירוג הבכירים של רוזנצויג. בעיה ידועה של כל חרדי שחוסמים את דרכם ע"י דרישה לתואר אקדמאי.
בכל מקרה, לפי מה שידוע לי, רוזנצויג ממשיך בתפקידו כרגיל, והעניינים הפרוצדורליים יסתדרו בצורה כזו או אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2009 15:15 |
|
| |
אכן,
אין שום אפשרות למנוע ממנו להיות הדובר הוא זכה במכרז כדין ואין שום חוק הקובע שהדובר צריך להיות בעל תואר אקדמאי
|
|
| נשלח ב-15/11/2009 15:24 |
|
| |
ואת זה אומר עו"ד מקוה נייעס...
|
|
| נשלח ב-15/11/2009 16:10 |
|
| |
יועץ משפטי נשמע יותר טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2009 17:24 |
|
| |
| מקוה_נייעס כתב: |  | אכן,
אין שום אפשרות למנוע ממנו להיות הדובר הוא זכה במכרז כדין ואין שום חוק הקובע שהדובר צריך להיות בעל תואר אקדמאי
לדעת רבים מפה, את זה אומר לא העו"ד מקוה-נייעס, אלא המתחרה של רוזנצוויג במכרז המדובר.. ולשיטתם, אם הוא אומר מה נאמר אנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2009 20:54 |
|
| |
עוד יחשבו שיש לי קשר לקיצוני הזה, מגודל הפיאות והזקן, חרדי לא מהשפויים, אדם שמסוגל בטח לזרוק אבנים וטיטולים על כל דבר ירוק שזז, משוגע לדברי האנשים הזקנים שבדור, אדם שלא מסוגל לקלוט שהחרדי השפוי הוא אדם שמקשיב לאנשים בעלי צבע חאקי, שמנהיגיו אלו אנשים שיודעים להקליק מהר על לוח הקלידים ולהזיע מרוב צרחות לתוך מקרפון (לא שהצרחות לא יפות- גילוי נאות, בצעירותי אהבתי אותו מאוד), איש שלא מבין שמה שמעניין בעלון תורני זהו הקישקע של שבוע שעבר עם תקווה לסיבוב משובח יותר בשבוע הקרוב, שדעת התורה שלו אינו דעת התורה של אנשים בני 30-40, בקיצור- חרדי לא שפוי.
אז כדי שלא יחשבו שיש לי קשר או מכיר את האיש המפורט לעיל, הרי אני להודיע, אני לא מכיר ולא יודע מיהו מקוה נייעס! וזה גם לא הניק השני שלי..
בשונה מאחרים פה, אני לא עוסק בניחושים וספקולציות מיהו הדמות והאיש מאחורי הניק, כי הלא זהו חלקו של הוירטואליות והאנונמיות.. אחרת איך אפשר לכתוב?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2009 08:52 |
|
| |
מה באמת הניק השני שלך?
|
|
| נשלח ב-16/11/2009 11:14 |
|
| |
| מקוה_נייעס כתב: |  |
אין שום אפשרות למנוע ממנו להיות הדובר הוא זכה במכרז כדין ואין שום חוק הקובע שהדובר צריך להיות בעל תואר אקדמאי |
|
מר מקוה ידידי המלומד,
החוק היבש ידוע לי, יחד עם זאת קביעתך משוללת יסוד,
אם קראת בעיון את לשון החוק, מינוי בכירים גם אם זה במכרז צריך לעמוד במבחן הסבירות, כמו כל החלטה מנהלית אחרת, לכן גם עם מינוי דובר לא דורש בפועל תואר אקדמי,ועומד בתנאי "החוק היבש", עדיין יידרש ראש הרשות להסביר מדוע הוא חושב כי אדם ללא תואר אקדמי רלוונטי מתאים לתפקיד דובר.
לעצם העניין אני מסכים איתך כי מינויו של מר רוזנצוייג על פניו עומד "במבחן הסבירות", אפילו שאין לו תואר אקדמ, ניתן להציג את ניסיונו בעורך המקומות "חדש", יחד עם זאת אני לא אתפלא אם מאן דהוא ממשרד הפנים לא יראה את זה כך ויחשוב שעם כל הכבוד למקומון "חדש", זה עדיין לא מכשיר את עורכו להיות דובר רשות.
החתימה שלי לא קשורה לעניין, אך כאמור אני מחוייב לכללי מנהל תקין הקובעים בין השאר, כי על כל חתימה של מר מקוה תופיע חתימה של מר מחשבות...
|
|
| נשלח ב-16/11/2009 21:20 |
|
| |
תגיד את האמת, כמה קשה היה לך לחשוב על התשובה הזאת, לאחר שצחקת עליי שהצגתי את החוק היבש וכתבתי שאין צורך בתואר אקדמאי? בגלל שיש לי הרגשה שמישהו מרגיש כאן לא נעים וזה לא אני!
|
|
| נשלח ב-16/11/2009 23:22 |
|
| |
למה הורידו את הכתבה מאתר קוגל?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2009 02:23 |
|
| |
הכתבה
חשיפה: משרד הפנים מסרב לאשר את מינויו של דובר עיריית בית שמש קרוב לשנה אחרי שנכנס לתפקידו, הודיע ישראל שפיצר, הממונה על כוח האדם ברשויות המקומית כי אינו מאשר את תפקידו של מתי רוזנצוויג לדובר העירייה | משרד הפנים: אין לו את הכישורים המתאימים | רוזנצוויג עצמו ממשיך בעבודתו כרגיל 13:00 , מאיר שטרן (מקומי) פורסם 15/11/2009 קרוב לשנה, מאז נבחר ר' משה אבוטבול לראשות עיריית בית שמש, מכהן מתי רונצוויג כדובר עיריית בית שמש. אלא שכעת מתברר כי העסקתו נודע כי מנהל אגף כוח אדם ושכר ברשיות המקומיות במשרד הפנים, ישראל שפיצר, לא מאשר את המכרז לתפקיד. koogle- עומדת בספק. ל הנימוק: רוזנצוויג אינו מתאים לתפקיד והמנהל דחה את בקשת הערייה לאשר את המכרז. מיד לאחר הבחירות, כאשר ראש העיר, משה אבוטבול, החליט לבחור כרוזנצוויג כמועמדו לתפקיד, ניגש רוזנצוויג למכרז כפי שכללי משרד הפנים דורשים. מאז נכנס לתפקידו עברה ההכרעה בעניין המכרז למשרד הפנים, שם המשיך הממונה על כוח האדם ברשויות המקומיות, ישראל שפיצר, לטעון כי לעיריית בית שמש אין לקבל שום עובד, כולל העובד הבכיר רוזנצוייג. הוא נימק את הדרישה בהיעדר כישורים מתאימים, בשל היעדר תעודה אקדמית. רוזנצוויג, איש תקשורת ותיק, הקים את עיתון "חדש בבית שמש" ואת עיתון "עולם החסידות" ועמד בראשם במשך שנים, ונחשב לאיש תקשורת מוערך בתקשורת החרדית ועל כן סירוב משרד הפנים לתפקיד אינו ברור. בתוך כך, דובר עיריית בית שמש, מתי רוזנצוויג, גיבש בשבועות האחרונים את תקציב אגף הדוברות לשנת 2010 והוא מתכוון להציג אותה בעוד כשבוע הקרוב בכנס מנהלי אגפים בקיבוץ חפץ חיים.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2009 12:40 |
|
| |
אולי זה הזמן לנצל את הפסילה ולמנות דובר מוכשר שיש לו כישורים להיות דובר לטובת העיר וראש העיר? תחשוב על זה מוישה.
|
|
|
|
|