בית פורומים חרדים מתוקים

כמה סטריפים לבדיקה סוכר אתם מקבלים לחודש ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/11/2009 17:48 לינק ישיר 
כמה סטריפים לבדיקה סוכר אתם מקבלים לחודש ?

היום הייתי בקופת חולים כללית ואמרו לי שקופסה סטריפים של חמישים זה לשלוש חודשים אם זה נראה לכם צודק או אני יצטרך לקנות מכספי שעולה באיזור 130 או 140 ש"ח

חברים מה יש לעשות לשנות את הגזירה חוץ מלפנות להרב ליצמן או למבקר המדינה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2010 15:37 לינק ישיר 

יש לאחרונה קצת בלאגן בנושא, והם מערימים קשיים, לזה מי השילוח מתכוון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2010 09:15 לינק ישיר 

מי_השלוח כתב:
אני דווקא במכבי והם לא מוכנים לתת יותר מקופסה אחת לחודש, צריך אישור מיוחד מהרופא שיעביר את הבקשה לרופא מחוזי וכו' וכו'. אני לא יודע איך זה יגמר

לסטריפים אפשר לקבל מכתב מהרופאה לשנה שלימה וכל חודש אתה יכול לקבל סטריפין לפי מה שהרופאה כתב במכתב

אני מקבל היום שתי קופסאות בחודש ולי יש סוג 2

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2010 09:02 לינק ישיר 

מי_השלוח כתב:
אני דווקא במכבי והם לא מוכנים לתת יותר מקופסה אחת לחודש, צריך אישור מיוחד מהרופא שיעביר את הבקשה לרופא מחוזי וכו' וכו'. אני לא יודע איך זה יגמר

אל תדאג.
הרופא שלך צריך לשלוח מכתב לוועדת תרופות, ורצוי שתוסיף מכתב משלך, בו אתה מבהיר שאתה חייב לבדוק X פעמים ביום וכו'.  כדאי לבקש אישור ליותר קופסאות ממה שאתה צריך באמת, כדי לא להתקע בלי. תוסיף את כל הפרטים האישיים שלך כולל מס' סלולרי. זה מלחיץ אותם. ועוד דבר, אל תשאיר את זה לרופא אם יש בעיות. גש בעצמך עם המכתבים למזכירות הראשית ותראה איך הכל מסתדר. נחישות זה שם המשחק.

רוב הסיכויים שתקבל אישור לקופסאות נוספות תוך כמה ימים. הם אמורים להתקשר אליך ולאשר טלפונית, והאישור צריך להופיע במחשב של בית המרקחת. בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2010 08:51 לינק ישיר 

אני חושב זה תלוי בסוג של סוכרת . אם יש לך סוכרת מסוג 1  לפי דעתי חייבים לפחות 4 קופסות לחודש אני משתמש ב6 קופסאות לחודש !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2010 22:23 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2010 19:48 לינק ישיר 

אני מקבלת ארבע עד חמש קופסאות לחודש

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/11/2010 20:13 לינק ישיר 

אני מקבל שתי כופסאות בחודש

אם את גרה באיזור המרכז אני ממליץ לעבור למכבי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2010 14:58 לינק ישיר 

האם זה קיים בכללית ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2010 20:58 לינק ישיר 

חברים בקופת חולים מכבי אפשר לקבל אישור מהרופאה לשנה לסטריפים ומחטים ניגשים לבית מרקחת אם האישור ואז כל חודש באים אם הכרטיס ומקבלים ולא צריכים כל כמה חודשים לבקש אישורים מחדש מהרופאה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2009 13:19 לינק ישיר 

התשובה של קופת חולים כללית בלי וועדה של מחוז דן הם לא יכולים לאשר סטריפים יותר ממה שאני מקבל היום

זה אומר שהוועדה יאשר לי אני צריך ללכת לרופאה לקחת מכתב לשלוח אליהם למספר פקס וכל חודש יהיה לי איתם חגיגות מחדש לא אני
שלחתי אימייל למבקר המדינה
אחד העוזרים של סגן שר הרב ליצמן מטפלים בזה
ואחד הכתבים החזקים בציבור החרדי אם הלוגו של העיתון יבקש היום תגובה של קופת חולים כללית על הפרשיה

חברים אין מה לעשות זה לא נעים בדרך הזה אבל אין לי ברירה אחרת

תוקן על ידי דריידיל ב- 01/12/2009 13:20:43

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2009 10:24 לינק ישיר 

היום הדיאטנית אמרה לי להתחיל לבדוק מדי פעם כשעתיים אחרי האוכל אחרי שאני היום ב"ה מאוזן

והיום התחיל את המבק אם קופת חולים כללית לאשר לי מינימום 60 סטריפים לחודש אמרתי להם אם אני לא יקבל היום תשובה אז אני יפנה להרב ליצמן ולמבקר המדינה

שלחתי להם אימייל לכתובת דן כללית ב23 לחודש שעבר עד היום לא קיבלתי תשובה אז היום דיברתי איתם קשה והם אומרו לי שהיום יהיה תשובה

חברים המשך יבוא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2009 12:24 לינק ישיר 

אני אוכל כל שלוש שעות ואם אני יוצא מחוץ לעיר וכו' אז יש עלי כמה מציות הרופאה אמר לי שהיפו  זה נזק לגוף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2009 20:41 לינק ישיר 

או להפך, לומדים להיות עירניים יותר ולאכול בזמן. שמעתי שאנשים מבוגרים שלא היו מאוזנים הרבה שנים מאבדים רגישות להיפו (בין שאר הדברים שהם מאבדים ל"ע) והם באמת בצרות. יש אפילו כלבים מאומנים שלומדים לזהות היפו ולהזעיק עזרה שנותנים לקשישים האלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2009 17:13 לינק ישיר 

לא בטוח - פעם אמרו לי זה עינן של זמן - יותר זמן שיש לך את המחלה פחות רגישות ליפו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2009 14:31 לינק ישיר 

כנראה, שכמה שהבנאדם מאוזן יותר, ככה ההיפו משפיע עליו חלש יותר, ז"א בנאדם לא מאוזן אצלו ב80 יכול להתעלף, ואולי אצל סוכרתי מאוזן היטב ירגיש היפו רק ב50-60.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > רפואה ובריאות > חרדים מתוקים > כמה סטריפים לבדיקה סוכר אתם מקבלים לחודש ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext