בית פורומים בית שמש

מכתב אישי לראש העיר ר' משה אבוטבול.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/11/2009 19:59 לינק ישיר 
מכתב אישי לראש העיר ר' משה אבוטבול.

בס"ד

לכבוד

ראש העיר ר' משה אבוטבול הי"ו

שלום וברכה.

ראש עיר נכבד,

אני פונה אלייך מתוך כאב מתוך תסכול ומתוך אכפתיות לעתידה של העיר בית שמש,

שמחנו כולנו ביום בו נבחרת לראשות העיר ובליבנו הייתה תקווה שהינה אנו הולכים לדרך חדשה עם תקווה לסוף סוף שוויון (כן שיוון לא יותר) לציבור החרדי שבחר בך וחשב שאתה האדם המתאים לנהל את העיר ביד רמה.

לצערנו ואני כותב זאת בשם רבים וטובים שחושבים כמוני, אתה מפגין חולשה, חולשה איומה מול הפגנת הכוח של האופוזיציה, חולשה והתרפסות מול כל גוף שמאיים ומכריז כי יפריע למהלך התקין של ניהול העיר.

ניקח לדוגמה את כנס הקבלנים שהיה אמור להיות אירוע מכובד שאמור להביא לתנופת בניה לעיר בית שמש שהיה אמור לדאוג שהעיר בית שמש תהיה עיר עם עתיד חרדי (אין בזה שום בעיה להפך...)  מול מאות קבלנים ואנשים הכנס הפך לצחוק אחד גדול ממך ומעירית בית שמש – ביזו אותך ואני התביישתי, צחקו עליך ואני הכלמתי, צעקו עליך ואני כעסתי.

הרי ידעתם מראש שתהיה הפגנה ולא ייחסתם חשיבות לעניין, יכולתם להשכיר חברת אבטחה ולבקש מהם חד משמעית שבכנס הזה צריך להיות סדר ויהי מה! אז היו קצת דחיפות ומכות במשך 10 דק' אבל שאר הכנס היה עובר בשקט ובצורה מכובדת, ישבתם מול הצועקים והפורעים עם בגב כפוף  ועיינים כלפי מטה נתתם להם לבזות אתכם, אבל לנו יותר כואב שנתתם להם לבזות אותנו הצבור החרדי הגדול שגר בבית שמש.

בכל מקום תקין ראש העיר חייב להפגין חוץ מעסקנות גם כוח כן כוח שאמור לגרום לאנשים קצת לפחד מהכוח הזה, מותר להיות נחמד וסחבק עם כולם אבל עוצמה וכוח לעולם לא הזיקו לראש עיר, אני לוקח דוגמא מערים אחרות ומצליחות ותבדוק את דברי אחד לאחד בכולן יש בהם ראש עיר חזק שכן, קצת חוששים ממנו.

אתה נתפס בעייני הציבור כאדם נחמד, כאדם חביב, כאדם סימפטי, זה בסדר גמור אבל העיר לא תצליח להתנהל בצורה כזו באופן תקין.

התחלתם את המשא ומתן עם המתנגדים לרמב"ש ג מנקודת חולשה כאשר מראש הכרזתם על שליש, שליש, שליש לכל מגזר, הייתם אמורים להגיד כן!! רמב"ש ג מיועדת לציבור חרדי!! אין בזה שום בושה להפך אנחנו אלו שבעיקר בחרו בך מותר לנו לגור איפה שאנחנו רוצים באיזו כמות שאנו רוצים, אנחנו לא שונים משום ציבור אחר מגיעה לנו הזכות "להשתלט" על בית שמש ואנחנו נעשה את זה בעז"ה אבל לא בדרך שאתה מוביל, אלא בדרך "ברומא תהיה רומאי" עם אנשים שהולכים בדרך הכוח רק בדרך הזו אפשר להצליח.

בספו של דבר בבג"ץ יכולתם להוביל את המתנגדים ל"פשרה" של שליש, שליש, אבל לא להתחיל בזאת מראש ולהיקלע למצב שישנו כיום.

ראש העיר, ישנם תושבים שאכפת להם, שרואים כל דבר, כל התנהלות שלכם שם בבנין העיריה, אנחנו בוחנים אתכם כי אנחנו אלו שבחרנו בכם ואנחנו אלו שגרים ויגרו פה, וכולנו תקווה שהמבחנים שלכם יעברו בהצלחה.

כמנהיג ציבור אתה חייב להפשיל שרוולים ולעמוד מעל כל במה ולהכריז שאנחנו הציבור החרדי שגר בבית שמש הוא ציבור שווה זכויות הוא ציבור שמותר לו לגור היכן שהוא רוצה וכל מי שלא חושב ככה מוזמן לעזוב את בית שמש ומהר.

אנחנו הציבור תושבי בית שמש שמעריכים אותך כאדם ניתן לך את כל המנדט והכוח לעשות את זה.

כותב מתוך אכפיות כאב וצער

תושב רמת בית שמש.

תוקן על ידי רמבוס ב- 28/11/2009 20:14:39

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2009 20:19 לינק ישיר 

"כי לא בכח יגבר איש..."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2009 21:39 לינק ישיר 

שלמה, מה אתה יכול לצפות מ"רמבו"?

תוקן על ידי פום_פאקערט ב- 28/11/2009 21:40:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2009 23:09 לינק ישיר 

רמבוס ,

יש לך טעות בסיסית בהבנת המציאות.

החרדים עדיין מיעוט בבית שמש אפילו 5 ג +3 ש"ס +1 טוב (ויסלח לי מקוה שספרתי את טוב )= 9 מתוך 19 חברי מועצה .

ר' מוישה נבחר בעזרת הגוש החברתי והוא הבטיח לבוחריו שיהיה אורי לופלינסקי לא הבטיח להיות גוטרמן או אשר !

יתירה מכח אמנם הוא ראש העיר כדת ודין אך עדיין מיעוט ניכר התושבים  בחרו בו ובדרכו ,הוא הרוויח מהפיצול בין לרנר לוקנין .

האמן לי שבליבו הוא חושב כמוך איך להפוך את בית שמש לעיר חרדית אך בנתונים כאלו היה לו קשה לפעול ישירות .

הוא היה צריך לרמות את שותפיו בפשרת השליש עד אשר יחזק את בלעיש רוחנית וגשמית לערוק למחנה החרדי וכך יש לו היום רב דחוק במועצה שאינו משקף את רצון התושבים

רמבוס ידידי אינך מבין שמגישי העתירה אינם נגד השליש החרדי אלא נגד הכולה שלי .

החשש המוצדק אינו נובע משנאת חרדים אלא מהגנה עצמית פשוטה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2009 23:21 לינק ישיר 

הטעות של אבוטבול היא כמו של הליכוד, לא מפטרים את אנשי השלטון הקודם, האחרונים חותרים תחת השלטון הקיים ובבחירות לוקחים את כל הקופה.

כיום הפקידות נוקטת בפעולות נגד השכונות החרדיות שלא היו בתקופת וקנין.

בבחירות הבאות אנחנו נחטוף מכה כמו שחטפה ירושלים ונסבול פי2 ממה שסובלים בי-ם, אבל כל עוד שנהיה "צוזאמן" הכל טוב, נכון משה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > מכתב אישי לראש העיר ר' משה אבוטבול.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext