בית פורומים א חרדים ספרדים

ברא כרע דאבוה??

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/11/2009 11:55 לינק ישיר 
ברא כרע דאבוה??

האם הסגנון של הבן הוא כסגנון האב?

האם בגלל שהאב שליט"א בעל השפעה עצומה אינו נחקר והבן שעדיין קטן נחקר?

(ואוי ואבוי אם היו חוקרים את האב- היינו עושים מהפכה!!!!)

הרב אברהם יוסף לפעיל ג': "חוצפן, אתה מפוטר"

האם בנו של הרב עובדיה יוסף מסתבך? הבוקר נחשף ב"ישראל היום" כי הרב אברהם יוסף נחקר במשטרה, בחשד לפיטורין בשל עילה פוליטית. בבית המשפט הושמעו הקלטות מרשיעות של הרב. פרטי הפרשה המלאים - בפרסום ראשון

הרב אברהם יוסף, בנו של הרב עובדיה יוסף ורבה הראשי של העיר חולון - מסתבך. העיתונאי יהודה שלזינגר חשף הבוקר (יום א') בעיתון "ישראל היום", כי לפני מספר ימים נחקר הרב במשך שעות ארוכות במשטרה, בחשד שפיטר את אחד מעובדיו על רקע פוליטי - כיוון שסייע ליהדות התורה בבחירות.

הפרשה החלה לפני כשנה בבחירות המקומיות בעיר, אז התמודדו ש"ס ויהדות התורה. חיים חיון- משגיח כשרות העובד תחת הרב אברהם יוסף סייע לאביו, מאיר חיון, שהתמודד עם סיעת יהדות התורה, אלא שהרב יוסף לא ראה זאת בעין יפה וטען כי הוא "חותר תחתיו ופוגע בגדול הדור" ופיטר אותו מתפקידו.

חיון סיפר, כי "שש שנים עבדתי כמשגיח כשרות והכול היה בסדר. כשאבא שלי רץ לבחירות עם יהדות התורה באופן טבעי סייעתי לו, מחוץ לשעות העבודה כמובן, בהדבקת שלטים וכדומה. הרב יוסף לא אהב את הרעיון, ופשוט קרא לי, נזף בי ופיטר אותי. הוא טוען שפעלתי נגד ש"ס ופגעתי אישית ברב עובדיה".

חיון פנה לבית המשפט, ובמשך כמה חודשים אף התנהל משפט נגד הרב יוסף, בו הודה הרב שפיטר אותו מטעמים פוליטיים. בית המשפט קבע כי יש להחזיר את חיון לעבודה ולפצותו ב 15,000 שקל. על פי הדיווח ב"ישראל היום", בימים האחרונים, כמעט שנה לאחר הבחירות, נקרא הרב לחקירה במשטרה.

"בשביל להזמין רב עיר לחקירה צריך אישורים מיוחדים של היועץ המשפטי לממשלה וכדומה ואלו הגיעו רק לאחרונה", מסביר גורם המעורב בנושא. במהלך המשפט הציג חיון הקלטות בהם נשמע הרב מטיח בו: "מעלת באמון שלי, אתה עובד בשביל אבא שלך, בשביל ג' (יהדות התורה), אתה מחרחר ריב ומדון".

בהקלטות, שהושמעו כאמור בבית המשפט וגרמו למבוכה, הרב נשמע כשהוא ממשיך ונוזף בו: "מאיפה החוצפה? גדול הדור עומד לפנינו ואתה מספר לי סיפורי מעשיות! תעזוב אותי, שלום ולא להתראות. פנה לאבא שלך שהוא יפרנס אותך. אתה לא עובד אצלי. אתה מפסיק לעבוד מאתמול. מעלת באמון שלי".

חיון עצמו כועס על הרב ותוקף אותו קשות. לאחר שנודע לו על חקירת המשטרה אליה זומן הרב, אמר: "לאנשים אין אומץ להתלונן על המעביד שלהם, אבל לפטר אדם אבא ל4 ילדים, מסיבה פוליטית מובהקת זה לא הגיוני בשום מדינה. לא פלא שקראו לו לחקירה".

עו"ד משה אוסדיטשר המייצג את חיון, אמר כי "מדובר במקרה חריג וקשה של ניצול שררה, של עובד שהשקיע כל כולו בעבודה כאשר בזמנו החופשי הוא בסך הכל ניצל זכות בסיסית של חופש ביטוי, כאשר המעסיק באופן פסול ולא ראוי ניצל שררה ופיטר אותו ללא כל קשר לעבדותו. צר לי שמדובר ברב ראשי של עיר ודמות רוחנית חשובה, וטוב שהמשטרה תמצה איתו את הדין על מנת שדברים כאללה לא יישנו".

במשטרה אישרו שהרב אברהם יוסף נחקר בחד לשימוש לרעה בסמכותו. הרב עצמו סירב להגיב.

מקור: ******

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2009 22:24 לינק ישיר 

אני דורש ממנהל הפורום למחוק אשכול זה.
בושה וחרפה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2009 22:29 לינק ישיר 

בבא מה נידלקת?????

אתה מתכחש לעובדות?

ככל שהיין משובח יותר כך החומץ שיוצא ממנו חזק יותר......

כנראה שעל חומץ כזה חזק לא משחק היין שבפפושדו, וד"ל:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2009 23:19 לינק ישיר 

מעשה אבות סימן לבנים.
האב אמר בשעת כעסו:"תצא בחוץ".
הבן אמר בשעת כעסו:"אתה מפוטר".

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > ברא כרע דאבוה??
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext