סלקום נפלו על הראש... סיפורו של לקוח מטורטר שנפל בין הכסאות
הסיפור התרחש בתאריך 30/11/2009 -1/12/2009 במרכז השרות באשדוד
כל השיחות שמפורטות כאן מוקלטות ויועלו ע"פ דרישת סלקום.
השעה 15:30
אני נכנס למרכז שירות באשדוד ומבקש לקבל סים חדש כי הבן שלי שיחק לי עם המכשיר וכנראה שהסים שלי נעלם היכן שהוא בבית.
נציג שרות חביב מחליף לי סים (לכשר כמובן) תוך כדי שהוא אומר שיתכן ויקח מספר דקות עד שהסים יקלט ברשת.
השעה 16:00
אני נוסע ברכבי בדרכי אל מחוץ לעיר ושם לב שעדיין הסים לא נקלט ברשת בנוסף אני שם לב שהמכשיר הקבוע ברכב (מוטורולה לא כשר) שמוגדר כמשני (דו) למכשיר הכשר שבק חיים ומופיע שם הכיתוב סים לא מוכר.
לקחתי פרסה במקום מותר וחזרתי למרכז השרות.
השעה 16:30
אני נכנס בשנית למרכז שרות וחוזר לאותו נציג ומראה לו שהסים לא עובד ומספר לו שגם המכשיר הקבוע ברכב שבק חיים וכותב "סים לא מוכר" למרות שלא הוחלף.
נציג השרות בודק במחשב ומעלה על הקו נציג טכני בכיר שמסביר לו שהוא כרגע עושה לי רענון לשני הסימים ותוך 20 דקות זה יעבוד מאה אחוז.
כדי שלא אצטרך לחזור בשלישית אני שואל את נציג השרות אם עלי להמתין במקום את ה-20 דקות כדי לראות שהכל עובד הוא ענה לי שאני יכול ללכת ואם תתעורר בעיה אוכל לפנות טלפונית למוקד כוכבית 123 ויפתרו לי את הבעיה טלפונית.
השעה 17:05
אני כבר בעיר אחרת ומביט במכשיר ורואה שעדיין לא תפס, מכבה ומדליק ונאדה כלום...
אני מחייג לכוכבית 123 ואחרי רבע שעה מורטת עצבים עונה לי נציג שרות שמקשיב באדיבות לבעיה ולאחר ברור עם נציג טכני שמעליו הוא מבהיר לי שהבעיה היא שהסים לא מצומד למכשיר ולכן זה לא עובד, לשאלתי מה בדבר הבעיה של המכשיר הקבוע ברכב שגם הוא שבק חיים הוא מסביר לי שברגע שהקו הראשי יסודר גם הקו השני יעבוד.
לשאלתי מה עושים? הרי הייתי פעמיים במרכז שרות, הוא אמר שהוא מאוד מצטער אבל אני חייב לחזור למרכז שרות לסדר את זה. לאחר שהסברתי לו שכבר עזבתי את העיר ואינני יכול לחזור שוב אמר שהוא ינסה לעשות זאת טלפונית עם מרכז השרות.
השעה 17:35
אני מחייג שוב לכוכבית 123 ושוב ממתין 12 דקות ונענה ע"י נציג שרות שמקשיב שוב לסיפורי ולאחר התייעצות קצרה עם מחלקה טכנית הוא מבהיר לי שהסים כבר צומד למכשיר רק הבעיה היא כללית בכל המכשירים הכשרים יש בעיה רישום ברשת וזה ממש עכשיו בשלבי פתרון התקלה.
הששה 18:05
מבט חטוף במכשיר מבהיר לי שהתקלה עדיין לא נפתרה.
אני מחייג שוב לכוכבית 123 והפעם לקח רק 8 וחצי דקות עד שנעניתי ע"י נציג ממש נחמד שכבר ידע לפי הרישום במחשב על הבעיה ולאחר התייעצות עם האחמ"ש שלו פסק קצרות שעלי לסור בשלישית למרכז שרות כדי לבצע צימוד מחדש בין הסים למכשיר...
השעה 18:55
הגעתי לאחר נסיעה בינעירונית מהירה למרכז שרות כ-5 דקות לפני הסגירה...
הפעם אני עומד ע"כ שהצימוד יתבצע לידי ומתעקש לחכות במקום לראות שזה עובד, לשמחתי זה עובד ויש לי סוף סוף קו...
לשאלתי מה קורה עם הקו ברכב עונה לי נציג השרות שהקו ברכב יפעל תוך כמה דקות וכי עכשיו הוא יבצע את ההצמדה של המשני לקיים ושאני יכול לנסוע רגוע לדרכי...
השעה 19:30
הקו ברכב לא פועל..
אני פונה לכוכבית 123 ולאחר 11 דקות נענה ע"י נציגה נחמדה שאומרת לי שכנראה זה לא צומד למכשיר הקבוע ולאור מה שעברתי הוא תבצע את זה טלפונית...
תוך כדי שיחה התעורר המכשיר שברכב והתחבר לרשת..
אבל.. ניסיון להוציא שיחה הבהיר לי מיידית שלא, התקליט אומר שהמכשיר חסום לשיחות יוצאות... ניסיון לחייג למכשיר הראה לי שאני חסום שם גם לנכנסות...
נציגת השרות שניסתה לעזור אמרה שהיא תתייעץ עם הטכני בכיר ותחזור אלי...
השעה 20:08
נציגת השרות חוזרת אלי ומבהירה לי שלא ניתן לבצע צימוד טלפוני אלא אני חייב לפנות מחר בבוקר למרכז שרות...
הבהרתי לה חד משמעית שאני לא חוזר יותר למרכז שרות כי אני הייתי כבר שלוש פעמים שם ולא יתכן לשבש לי ככה את החיים בשביל כזה שטות...
נציגת השרות הבטיחה לי שעד שעה 21:00 אני אקבל שיחת טלפון ממנהל בכיר שיבדוק איתי מה אפשר לעשות...
השעה 20:41
אני מקבל שיחה ממנהל בכירה בסלקום ומספר לה שוב בפעם המי יודע כמה את סיפורי ההזוי ואז הנציגה מבטיחה לי שמחר בבוקר היא אישית פותרת את זה טלפונית עם מרכז השרות ולא אצטרך להגיע לשם...
התאריך 1/12/2009 והסרט ממשיך
השעה 8:35
אני בדרך לתל אביב, הנייד שלי מצלצל ובעקבות כך שהמכשיר ברכב מנותק אני עונה במכשיר הרגיל, תוך כדי שאני מביט במראות שאין משטרה באזור, לאחר דקת שיחה צופר לי רכב אזרחי ומורה לי לעצור בצד... שוטר יוצא מהרכב הסמוי ומבקש רשיונות ונותן לי דו"ח של 1000 ₪ על דיבור בנייד שלא באמצעות דיבורית, כל הסיפורים על סלקום לא ממש הרשימו אותו, לקחתי את הדוח והמשכתי בדרכי.
השעה 10:30
אני מקבל שיחה מנציגת השרות שמבהירה לי שהנושא עדיין בטיפול המחלקה הטכנית מול וועדת הרבנים ושתוך שעה תיפתר הבעיה..
השעה 11:40
נציגת השרות חוזרת אלי ופוסקת קצרות שלא ניתן לבצע צימוד למכשיר הקבוע ברכב היות והמכשיר שברכב הוא לא כשר ושעלי לבוא לסלקום ו...להחליף מכשיר למכשיר כשר ואז יתבצע הצימוד...
ניסיתי להסביר לה שהמכשיר ברכב הוא כבר בשימוש יותר משנה וחצי ושנרכש והותקן ע"י חברת סלקום כמכשיר משני (דו) למכשיר הכשר..
הנציגה בתגובה אמרה לי שיש הוראות חדשות מהרבנים ואין מה לעשות...
הבהרתי לה חד משמעית שמבחינתי אני רואה בזאת הפרת חוזה חד צדדית ע"י סלקום שניתקה לי את הקו המשני למרות שאני לקוח ותיק שמביא לסלקום הרבה כסף כל חודש, ובעקבות כך אני מבקש לנתק את כל המכשירים שלי (3 מכשירים) מהרשת היות ואני מנייד אותם לאורנג'....
נציגת השירות הבטיחה לי שעד שעה 13:00 יחזרו אלי לגבי ניוד המספרים...
השעה 13:45
עד עכשיו עדיין לא חזר אלי אף אחד מסלקום ואני עומד אובד עצות.
תם ולא נשלם....