| נשלח ב-10/12/2009 23:34 |
|
| |
מדריך לרווקה הנפחדת / לגזור ולשמור
או: כך תגרמי לו להיות במיטבו!
הרבה פעמים את פוגשת בחור מקסים וחמוד שבאמת היה יכול להיות בעל טוב, אבל הוא "נוחת" לפגישה לחוץ, חסר ביטחון, עייף, וכו', הוא לא ממש במיטבו במקרה הטוב, וממש במצב גרוע במקרה הפחות טוב... אז הוא משתדל ומנסה להראות שהכל בסדר איתו, אבל... את קולטת אותו כבר... הקטע שמה שאת קולטת זה לא המציאות, זה לא הבחור האמיתי שיש בתוכו. איך תדעי? כאן את נכנסת לתמונה ובעזרת כמה טיפים קטנים, תגרמי לו בעזרת השם להיות במיטבו במהלך הפגישה, לאחריה, ולכל החיים...
כל הזכויות לא שמורות, מצווה להפיץ ולפרסם...
אוקיי נתחיל מ"קבלת הפנים"...
כשהבחור מגיע ורואה אותך לראשונה, את מקבלת אותו בחיוך חם ואנושי. פעם נפגשתי עם מישהי מבריטניה ואצלם גם מנפנפים לשלום בהתלהבות ועושים "הייי", אבל פה בארץ זה לא מתאים כל כך למנטליות. חיוך חם ואנושי מצידך (ולא חיוך של אהבלה) מספיק בהחלט, תזהרי שהבחור לא יראה אותך בפעם הראשונה בחייו ואת נועצת בו זוג עיניים רציניות ופרצוף מוזר של תשעה באב. תקדמי את הבחור בברכה ובמאור פנים.
אח"כ, כשהוא מתחיל להתקרב את ומתקרבת אליו. אל תעמדי במקום ותחכי שהוא זה שיגיע אליך לבדו, מצד שני גם אל תהי זאת שמתקרבת אליו לבד. איך שהוא מתחיל לצעוד לכיוונך, גם את באה לכיוון שלו.
אתם מתיישבים על ספסל בגינה. בשום פנים ואופן את לא שמה את התיק שלך באמצע בינך לבינו, כי בכך את בעצם מכריזה עליו שהוא אובייקט זר, חשוד, לא רצוי, ומפרידה ביניכם ריגשית עוד לפני שהשיחה התחילה. דיסטאנס של שמירת נגיעה כן, אבל גדרות הפרדה בשום אופן לא. כמה פעמים עשית את הטעות הזאת? (אם אתם נכנסים לרכב אז שוב אותו הדבר. את לא מתיישבת במושב האחורי כאילו הוא נהג מונית שלך, אלא רק לידו!).
כשהבחור יושב איתך את צריכה לגרום לו להרגיש שהוא רצוי, שהוא בבית, שיש לך את כל הזמן שבעולם בשבילו ואת לא הולכת לשום מקום, גם אם מחר בשש בבוקר את צריכה לקום ללימודים.
את צריכה להעניק לבחור ביטחון. אחד הדברים שיעשו את זה מצויין זה טון הדיבור שלך. תנמיכי אותו אם צריך לאוקטובה אחת פחות מטון הדיבור שלו, אך לא יותר מטון הדיבור שלו. תראי פלאים.
כשאת לא מפסיקה לדבר בפגישה והבחור רק מקשיב לך בנימוס ומעיר הערות, זה אומר שבעצם אין ביניכם שיחה, וזה מצב מאוד לא טוב מבחינת הבחור שמרגיש שהוא לא שולט בפגישה. יחס הדיבור ביניכם צריך להיות לפחות 60:40 לטובת הבחור, כלומר, הוא צריך לדבר יותר ממך, והרבה יותר ממך.
את צריכה להקשיב לו, בעניין, בסבלנות, לשמור אותו "פעיל", את יכולה להציע נושאים ולשאול שאלות אבל תשמרי שהוא יהיה זה שידבר יותר ממך. את הפיטפוטים שלך תשמרי כרגע לחברות. הבחור בקושי מדבר? מצויין, מילה אחת שלך, לעומת שלושה מילים שלו, אבל את לא עוברת את היחס של 60:40.
שוב, תביני, את צריכה וחייבת להעניק לבחור ביטחון. מתלבטים איפה לשבת? בטלפון אתם רבע שעה לא מצליחים להחליט איך ואיפה תפגשו והבחור מגמגם? כאן אני אתן לך עצה שתקפיץ לך את הבחור בעשר מעלות קדימה, וגם המניות שלך יעלו אצלו לשחקים. כשאתם לא יודעים לאן לפנות וכד', והבחור שואל אותך מה לעשות, מה דעתך וכו', תגידי לו בחיוך "תחליט אתה, אתה הגבר...". רעידת אדמה בעצמה 9 בסולם ריכטר ועליות שערים חדות בבורסה מובטחות מיידית בכל מה שקשור בינך לבינו.
חשוב כמובן שתגידי לו את זה בצורה הכי הכי מחמיאה שיכולה להיות בעולם, שהוא ירגיש שאת מכבדת אותו ואומרת לו את זה כמו חייל למפקד, ולא בצורה ביקורתית ופוגעת חלילה.
עד כאן בינתיים, המשך יבוא אולי בהמשך...:)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2014 18:00 |
|
| |
לא יודעת מה אתכם.... אבל שמחה שנכנסתי וראיתי את האשכול המוקפץ הזה...
זה שיעשע אותי מאוד! וגרם לי להבין דבר מה על הבחורים שאני נפגשת איתם. אז אני מסכימה להכל. חוץ מהקטע של 40:60 לטובת הבחור. מסיבה פשוטה מאוד.... והיא שקשה לי לשתוק.
בהצלחה לכולם :)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2014 12:52 |
|
| |
| חציון כתב: |  | זה כל כך תלוי בבחור ובמצב... שום כלל לא נכון בצורה אבסולוטית לעניות דעתי. אבל נראה לי שאפשר ללמוד מכאן, שעל אף שלפגישה בודדת בחור או בחורה יכולים להגיע מותשים, מורעבים, או באמת חסרי בטחון בגלל משהו שקרה לפני זמן הפגישה, יכול להיות משתלם מאוד אם תנסו לתת להם עוד צ'אנס, התייחסו לנפגש/ת בכבוד ובאהדה, וייתכן שאם מדובר בסיבה חיצונית ומשתנה (למשל בחור שהגיע באוטובוס נוראי במיוחד) תרוויחו לכל החיים. ד.א. הקטעים המצ'ואיסטיים שכתובים כאן ממש לא חשובים לכל בחור. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2014 12:33 |
|
| |
זה כל כך תלוי בבחור ובמצב... שום כלל לא נכון בצורה אבסולוטית לעניות דעתי. אבל נראה לי שאפשר ללמוד מכאן, שעל אף שלפגישה בודדת בחור או בחורה יכולים להגיע מותשים, מורעבים, או באמת חסרי בטחון בגלל משהו שקרה לפני זמן הפגישה, יכול להיות משתלם מאוד אם תנסו לתת להם עוד צ'אנס, התייחסו לנפגש/ת בכבוד ובאהדה, וייתכן שאם מדובר בסיבה חיצונית ומשתנה (למשל בחור שהגיע באוטובוס נוראי במיוחד) תרוויחו לכל החיים. ד.א. הקטעים המצ'ואיסטיים שכתובים כאן ממש לא חשובים לכל בחור. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2014 12:32 |
|
| |
נכון גם אני אוהב שהיא מדברת יותר 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2014 11:38 |
|
| |
בס"ד מה הקפצה?סתם בחור שובינסט..לא אהבתי את העצות האחרונות של 40:60 או שהוא הגבר והוא המחליט...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2014 20:59 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2009 21:01 |
|
| |
לא כ"כ מבינה מה קורה פה.. מסכימים? לא מסכימים? אבל למה לפגוע ??? ובסה"כ באמת שאנחנו באותה סירה.... וזה נהפך קצת לזירת התגוששויות..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2009 01:32 |
|
| |
אני מתנדבת, רק כי נראה לי שזה ממש יועיל כאן..
חכה..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2009 01:27 |
|
| |
למה את מתנה את זה בזה שאני ארשום המשך?!!!!!
את מזכירה לי איזה אחראית וועד בית מעצבנת שלא רוצה לתקן את האור בקומה של דייר שלא שילם וועד בית, כי ככה.
את רוצה לכתוב תכתבי, את לא רוצה אל תכתבי, את לא עושה טובה למישהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2009 00:07 |
|
| |
קודם תרשום המשך למדריך.אחרי שתרשום. והמדריך אכן יהיה רלוונטי,
אתן כמה טיפים. ואם אתן אכן תהיה זאת זכות...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2009 21:35 |
|
| |
תודה חסויה, הייתי בטוח שיהיו כאן כאלה שתבנה (ככה כותבים?) את המדריך...
כרגע אני לא חושב שאני הולך לכתוב המשך, אני אשמח מאוד אם את תכתבי מדריך וטיפים מנקודת מבטך, נגיד.. הבחור שותק, מה את מייעצת לו?:)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2009 22:27 |
|
| |
אין מדריך!!! מה שמתאים לי לא יתאים לו וכו'!!! אנחנו שונים כולם!!!
יש עצות! אני יספר לך על בחורים שמשוגעים על בחורות קיטש'יות של וואוו וכו' הכל יש גברת!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2009 22:12 |
|
| |
רוצה לקחת את התפקיד של כתיבת המדריך?
מרשה לך..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2009 22:09 |
|
| |
חסויה, שמת לב שאין הבדל בין הגבר לבחורה במה שהם רוצים להרגיש אצל השני! וזה הבעיה כי יש הבדל והבדל תהומי!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2009 22:03 |
|
| |
טוב,
הגיע תורי להגיב..
 ----צלמי פפארצ'י......
 שידורי CNN
ניתן גם לשמוע אותי באתר הקבוע www.chsuya22.co.il
אז ככה:
קודם: כותרת: לשנות דחוף: "מדריך לגבר הנפחד לגזור ולשמור"
אח"כ נעבור לתוכן הדברים:
היה משעשע לקרוא ת'תגובות של כולם.
רק ש..אם חשבת לקבוע טיפול אצל פסיכולוג, או איבחון, נא לבטל מהר!! אובחנת אצלי כנורמטיבי. (בדרגה 8)
וזה ציון עובר בהחלט.
מה שרשמת נכון מאוד.
גבר אכן זקוק לקבל את הרושם מהבחורה שהוא הכי מעניין אותה בעולם, שהיא מקשיבה וכו'..
בדיוק כמו שהאשה הייתה רוצה שהבחור יראה לה שהיא מעניינת אותו!
שהיא לא תהיה חננה שמתלהבת מכל שטות, בדיוק כמו שהיא לא הייתה רוצה חננה חסר דיעה שמתרגש ממנה על שטויות.
מצד שני גם לא אטימות!!
וכמו שהבחורה רוצה להרגיש ביטחון וגבריות, מן הסתם הוא ירצה להרגיש מהבחורה רוך ונעימות.
אולי לא הגדרת אתזה טוב,
כי להגיד לכם בפגישה "אתה הגבר"....... לא שייך!! (בטח לא פגישות ראשונות)
והייתה עוד דוג' שפרחה מראשי.
אבל אקיצק הבנתי מאוד את דברייך.
יש אישור לרשום את המשך המדריך......................
תוקן על ידי חסויה22 ב- 16/12/2009 22:16:32
|
|
|
|
|