בית פורומים בית שמש

ועשית ככל אשר יורך, אני פורש.........

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/12/2009 22:02 לינק ישיר 
ועשית ככל אשר יורך, אני פורש.........

לאור הוראת מרנן ורבנן גדולי הדור האמיתיים, על האיסור לגלוש ולהתבטא בפורום הייד פארק והדומה לזה, נאמן למה שציוני הקב"ה לשמוע לדברי חכמים אני בלנ"ד לא אכנס לכתוב כאן יותר, ובכך תמה מסכת מקוה_נייעס מהנט לתועלת כל אותם המברכים שיבואו כאן בעקבותיי.

בלשון מכתבם של גדולי הדור שליט"א נאמר פיסקא אשר צריכה להבהיל גם מי שאינו שומר תורה ומצוות מלאים כדוגמת אלו שאינם סרים ושומעים לדעת גדולי הדור, המשפט שצריך להפריע לאותם אלו שישארו הוא המשפט הזה כדהלן "ולאשר ישנם אנשים שנכשלים במצודתם ומשתפים עימם פעולה באנו בזה להזהיר באזהרה חמורה שלא להסתכל בתחנות אלו ולא לשתף אתם שום פעולה, ושלא יפרסמו בהם יחידים ארגונים וחברות שום פרסומת, וכל האיסורים והגדרים שקבעו גדולי ישראל על הטלויזיה חל בכל תוקפו על תחנות אינטרנט אלו, וחייבים להוקיע תחנות אלו ולשרש אותם מתוכנו, וכו'" "אשר כל באיה לא ישובון" כלומר גדולי ישראל קבעו שהאינטרנט, גם לכאלו שהותר להם [וכמו במקרה שלי] אסור אפי' להסתכל כאן בפורום, והם גם אומרים שכל מי שבא במגע כזה יקשה עליו לחזור בתשובה.

בצוואתי האחרונה ברצוני לומר לכל אותם אלו שירמסו ברגל גסה את הוראת הרבנים הפסיקו לשחק בנדמה לי, תאמרו קבל עם ועדה אנחנו לא שומעים לרבנים אנחנו ורק אנחנו נקבע מה מותר ומה אסור מה חשוב ומה צריך לדחות, קומו נא ואימרו זאת בצורה מפורשת, אל תתחבאו אחרי מילים והמצאות, אל תמציאו את הנצי"ב ואל תשנו לחזו"א את הכיפה בקבר, קומו נא ואימרו אין לנו חלק עם אלוקי החזו"א כיתבו לכם על קרן השור הגרי"ש אלישיב הגראי"ל שטיינמן הרב וואזנר הגרמ"י לפקוביץ הגרח"פ שיינברג הגר"נ קרליץ הגר"ח קנייבסקי הגר"ש אוירבך וכל גדולי התורה של החסידים ועדות המזרח אינם מייצגים אותנו, כולם מובלים ע"י עסקנים כולם שקרנים.

בעזיבתי את אותם אלו שנשארים אני מצהיר בזאת אין לי חלק איתכם, אני נאמן לגדולי הדור, גם אם אני חושב שאהיה כאן לתועלת, גם אם אני חושב שאצליח להציל נפש אחת או שתיים מרדת שאולה כמו היעבצון החוזר בשאלה והפרידמנסיטים המשקרים בעזות מצח ומובלים אנשים לשאול של אי שמיעה לגדולי התורה ואי ציות מוחלט לתורה.

בספר זהב משבא שנכתב ע"י הגאון רבי משה שמואל שפירא זצ"ל בשטיקל על חנוכה מיד לאחר פרשת וישב הוא כותב בשם הגרי"ז סאלבייציק זצלה"ה וז"ל הלא כך אמר דוד מלכנו הלא משנאיך ה' אשנא ובתקוממך אתקוטט תכלית שנאה שנאתים לאויבים היו לי ומבואר ג' דברים חדא עצם השנאה שעלינו לשנוא את משנאי ה', ועוד מבואר שיעור השנאה שיש לשנאותם דהוא תכלית שנאה, ופירושו סוף כל השנאה שיכולה להיות כך עלינו לשנוא הרשעים ועוד שלישית מה שאמר לאויבים היו לי דהשנאה ששואים אותם צריכה לבוא מתוך הרגשה שהם אויבים שלי דלא רק משום אויבי ה' כי אם שאויבי ה' המה אויבים שלי ובתורת אויבים שלי צריך לשנאותם ואם אלו אויבי שלי איך אפשר לספר בשבחם עכ"ל הגאון הגדול רבי משה שמואל שפירא זצ"ל בשם הבריסקער רב. והוא ממשיך שם בארוכה מצד עצמו לדבר על הציונים ועל איך שצריך לשנוא אותם בתכלית השנאה. והוא מוסיף שם שמי שמאמין בשיטת הציונות הרי הוא כופר ואפיקורס עיינו שם לבד.

ולמה הוספתי דברים אלו? משום שישנם כאלו שאולי יחשבו אולי בכל אופן הוא הושפע מהשקרים שלנו בדבר היופי של הרשעים ושאסור לשנוא אותם, ובכן אני מצהיר בזאת שלא הושפעתי בכלום בסיעתא דשמיא, וכמו שאמר יעקב אבינו עם לבן גרתי ותרי"ג מצוות שמרתי שלא הושפעתי ממנו בכלום, איתכם גרתי ולא הושפעתי מכך כלום.

ולחבריי הידידים והיו לי המון כאלו, אין לי כח ללקט את כל הברכות והתשבחות בתיבה שלי, דעו נא, כל עוד וגדולי התורה מצהירים נגד אתרים כאלו התרחקו כמטחוי השיוט באינטרנט מחקו את האתר מהמועדפים, ושימו עליהם חסימה של האינטרנט הכשר. בגאווה נלך וניתן להם להתבשל עם עצמם ובדעתם.

היה נחמד להיות איתכם למעלה מ7 שנים כמדומני, הגיע הזמן לומר שלום, ולהתראות בצורות אחרות.

היו שלום, בימים הקרובים אבדוק בתיבה שלי את הברכות והקללות, לפורום בלנ"ד לא אכנס. וכשם שקיבלתי שכר על הדרישה כך אקבל שכר על הפרישה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2009 21:48 לינק ישיר 

יבורכו הרבנים שבזכותם מקווה לא כאן יותר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2009 17:18 לינק ישיר 

הכותרת מראה עד כמה ה"למדנים" בפורום אינם מבינים מה הם כותבים.
ועשית ככל אשר יורוך לא שייך היום. אולי לפי שיטת ספר החינוך וגם זה כהמלצה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2009 11:26 לינק ישיר 

נ"ל שזה כמו מי ששמע שהאוכל שלו חזיר, אבל בכל זאת הוא צריך הטעימה 'האחרונה' ...

ובמקרה דנן - כדי שיהיה לו ה'מילה האחרונה' וה'שטאחים' האחרונים. מזכיר לי הילד שקורא לחברו שמות גנאי, שם ידיו על אזניו, ואומר 'אני לא שומע אותך'...
עוד דבר - כמה קל זה לניק להיות כאילו צדיק, ולחזור עם ניק אחר (שאולי כבר מוכן)...  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2009 22:45 לינק ישיר 

שאלה פשוטה האם כתיבת הודעה זו, וההסתכלות בה, מותרת ע"פ צו הרבנים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2009 22:29 לינק ישיר 

וכשם שקיבלת שכר על הדרישה כך תקבל שכר על  הפרישה...

מה אומר ומה אדבר? אם אתה מאמין בזה וזה עושה לך טוב יערב לך...

אני אישית לא מתרגש כהוא זה מהמכתב שהרבנים הוציאו וזה מכמה סיבות

א' הרבנים החותמים מעולם לא צפו באתרי האינטרנט החרדים כדי לפסול אותם

ב' הרבנים לא העמידו אלטרנטיבה אחרת ורק אסרו את הקיים

ג' מכיוון שברור כשמש שאלו שדחפו ויזמו את חתימת הרבנים הם עסקנים שנוגעים בדבר

ומכיוון שאותם עסקנים הם אלו שהביאו את התמונה על אתרי האינטרנט החרדים לידי הרבנים

הרי שעדותם פסולה מדין נוגעים בדבר ואין להסתמך על עדותם כלל

נ.ב כיום הדבר הכי קל זה להחתים רבנים -מה שצריך בסך הכל  זה-

1 קצת קשרים 2 לעקם את הפרצוף בנימה צדקנית

שיהיה בהצלחה מקווה אני מפקפק מאוד בניתוק שלך מהפלטפורמה

אתה בעצמך אומר שעדיין תכנס לקרוא את ההודעות שמשאירים לך.. גם את זה הרבנים אסרו..

שבוע טוב מקווה יקר..

ובעידן דחנוכה לא נותר לי אלא לברך שירבה האור האמיתי על האור המזוייף

חג אורים שמח

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > ועשית ככל אשר יורך, אני פורש.........
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext