בית פורומים בית שמש

וציוונו לשמוע קול תורה! אני מתנתק!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/12/2009 01:06 לינק ישיר 
וציוונו לשמוע קול תורה! אני מתנתק!

לאחר פירסום מכתב כה מפורש, עם חתימות כל גדולי ישראל, ואין להרהר אחר דבריהם, הרי אני להודיע בחיל ורעדה כי אני פורש מכל האתרים אף החרדיים מכל סוג שהוא. בימים הקרובים אשאל את רבותי בקשר להמשך עבודתי המצריכה את האינטרנט, ומה ההגבלות שיחולו על הגלישה.

תקותי שאוכל לעמוד בכך, קשה עלי הפרידה ומכאן החיל והרעדה. אני מקוה שהחום והרגש שקיבלתי בעקבות מכתב זה, לא יתקרר עד כדי שיבה לאתרים אלו. וכידוע כמה קשה כאשר הרגש מתקרר ורבות נכתב על העניין בספרי המוסר לסוגיהם. זאת גם הסיבה שאני רושם את הודעת הפרישה מיד, וללא שהות. הפירסום יחייב אותי, הפירסום המיידי יגרום לי ללכת ולמשוך את ידי אף שבימים הקרובים בטח יתקרר ליבי..

יש שישאלו אותי למה היום ואתמול כן? איפה הייתי לפני שנה שנתיים? תמיד היה אסור ומה התחדש? השאלות נכונות, התשובה אחת, התעוררות! המכתב הביא לי סתירה לפנים והעיר אותי. עשיתי חושבים רבות בשנים האחרונות אך אף פעם לא הואלתי לומר ולקבל מסקנה וליישמה. אך מכתב זה העיר אותי ואת תחושת הרגש והיהדות שבי, את היותי מאמין ומאזין לרבנים, את היותי נאמן לתורה ואורח חייה, ובצירוף את כל המכשולות שהאינטרנט כן הביא לי, את כל הזמן השרוף והמבוזבז, את הכל הכל, והנה הגיע השעה שבה אוכל לעמוד ולהחליט על יישום.

יודע אני שזה יהיה קשה, אני יודע ומכיר את עצמי שהרגש שבי ידעך ואני אלחם חזק עם עצמי על חזרה ושיבה לכל זה, אך אני מקוה שאוכל לעמוד בכך, ואולי הימים הקרובים יוכיחו לי עד כמה שרפתי את שעותי וזמני אף בלי משים..

אני משוכנע וזה באמת קורה, שאנשים יכתבו עסקנים וכו', יכתבו שעבדו על גדולי ישראל עפ"ל, יגדילו לעשות ולומר שהרבנים לא חתמו כן חתמו. אני אדם חרדי קטן ומאמין, וכשם שאנני מהרהר ח"ו אחר דרכיו כך איני מהרהר אחר גדולי ישראל. אין זה שונה מהדלקת נרות חנוכה.. במבט ראותי מכל הסיפור הזה אמונת החכמים היא שתקבע מי יפרוש כפי שהורו גדולי ישראל ומי ישאר ויסתמך על הזועקי 'עסקנים'.. והלא אם אכן אלו עסקנים שגרמו למכתב זה, הרי שנשמט ח"ו כל אמונת החכמים ואכמ"ל..

לו יהיה שכרי שתי דברים והיה זה חלקי בעמלי. האחד ניצול הזמן ולימוד זמן מהו וכמה שהאינטרנט שורף, לו בפרישתי אלמד כמה הזמן חשוב, והיה זה שכרי. השני, אמונת החכמים, אני הקטן תמיד כתבתי אם כתבתי, שהרהורים אחר גדולי ישראל הינם אבן נגף והרס כל אמונת החכמים. הלא אם כל אחד יוכל לטעון על כל פסק הלכה או השקפה שעסק פלוני ציוה עסקן אלמוני הורה וכו' הלא אין לנו על מי לסמוך. האם נוכל לחיות כך? הלא לפי שיטתם אין אנו חייבים לשמוע לכלום, אנו גם יכולים בבחירות להצביע למי שנרצה, הלא הכל זה רק עסקנים וחצרות. ולכן יהיה זה שכרי אם אצליח להשריש בתוכי כי עלי להאמין שקט ובשלווה אף אם יש שאלות. ככה אני אחיה יותר טוב ויותר רגוע. אחרת על כל דבר יהיה לי שאלות וספיקות ובמה אחליט להקשיב ולמה לא??

חברי, ידידי וכל הגולשים, נאמתם לי מאוד, מי יותר מי פחות ומי בכלל לא,הפורום סיפק לי הרבה מאוד, ואשמח להכיר אנשים בדרכים אחרות, אנשים לאו דווקא בעלי דעות כמוני.. 

היו ברכה, והצליחו בדרכיכם.
דולה ומשקה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2009 14:43 לינק ישיר 

זה היה ברור מהתחלה שאתה ומקוה זה אותו ניק............

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2009 11:20 לינק ישיר 

מעניין איזה ניק(ים) נשארו לו(להם)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2009 18:41 לינק ישיר 

הם עדין כאן אל דאגה משתמשים בניקים חדשים או ישנים נידחים וזאת על מנת להוריד פרופיל ולחזור להתקפותיהם המרושעות והבלתי מוצלחות כבראשונה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2009 20:53 לינק ישיר 

פשוט שזה אותו ניק
כיוון שלכל מקווה צריך דולה ומשקה ע"כ....

ובענין האינטרנט אני גולש באינטרנט רימון במסלול הסגור ביותר (הרמטי) וכשאני הולך לחבר

וגולש אצלו אני ממש נגעל א"א לגלוש נורמלי בלי לראות תמונות לא צנועות

חברי הפורום היקרים למי שאין לו אינטרנט רימון  חייב לעבור לאינטרנט רימון וכמובן שמי שלא צריך בכלל עדיף

שלא יגלוש כלל

אז קחו אחריות על הרוחניות שלכם ותעברו לאינטרנט רימון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2009 09:32 לינק ישיר 

אבל מה לעשות אחרי הפרסום שאין אינטרנט כשר, מה בין רימון לכל השאר?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > וציוונו לשמוע קול תורה! אני מתנתק!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext