בית פורומים חבלי משיח

תרחיש טבת + אדר ניסן התש"ע, פירוט ותמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/12/2009 23:38 לינק ישיר 
תרחיש טבת + אדר ניסן התש"ע, פירוט ותמונות

בס"ד

מי שקרא ראה שתרחיש טבת הוא המשך ישיר לאירועי אלול (כך גם היה כתוב בתקציר התרחיש), וכל מה שנכתב לגבי כסלו התרחש כבר. דובר על גלעד שליט ("שוב עולים שמות של דמויות מהעבר ומרחקים, תקוות ואמירות חזקות מתוך תחושות פנימיות של חוסר וודאות") וכן "קבוצות.. ישראל כבשה בודדה... נתניהו נתון במצוקה", וכיוון שכבר באלול ניתנו רמזים לגבי הקפאת הבניה, בכסלו הוכרז רשמית בקבינט, מחרתיים ראש חודש טבת התש"ע ו... מתחילים.

אבל לפני כן, כל אחד מאיתנו מרגיש שהיום לא כמו תמול שלשום. משהו קרה לצערי, וכמי שמתגוררת בשטח שמרגיש מושפל ופגוע (גם בצד הדתי בעקבות הגזירה של ברק), אני "שומעת" שקט עמוק מאד שלא היה קודם לכן. כל מי שחושב שהענין 'יעבור' כמו כל האירועים הקודמים - טועה, והלוואי ואתבדה.

אז שוב אני מזכירה - איני נביאה, איני 'רואה', רק הקב"ה זיכה אותי בפענוח סמלים ואותם אני מביאה אליכם בתפילה שהשם יעזור לי להביא את הפענוח בצורה הנכונה, וברור שאיני רואה את ה"ציור" במלואו ועל כל פרטיו אלא רק דימוי מופשט ועל כך תסלחו לי, ואבקש לא לסטות ולא לתרגם שום מילה מהכתוב כאן, גם לא להאמין, רק לעקוב אחרי האירועים.
אז קודם כל - הנה מפת ישראל כפי שתהיה ב-10.1.2010 - יודגש שיש סטייה של זמנים (שלושה-שלושה לפה ולשם), לכן כתבתי בין כ' ל-כה' בטבת התש"ע.  

טוב...  אגב, הכתבה תהיה מחולקת לכמה תיבות הודעה כי קשה לי לכתוב הכל היום.

הסבר למפה והרחבה לתרחיש טבת:

למפה שהבאתי לכאן הכנסתי חצים, יש שני חיצים כחולים ושני חיצים צהובים.

נתחיל עם החיצים הכחולים: אם תסתכלו היטב בחץ הכחול התחתון, תראו שיש לידו כוכב (צדק) שבאותו יום יגיע למעלה ה-28 שלו. בכללי, הכוכב נמצא באזור שמסמל "אהבה" ו"יצירה". לכן אני כל הזמן מתייחסת להתיישבויות עם מבט לכיוון המאחזים, כיוון שאלה גם אלה "חריגים" הן בהסתכלות המדינה על המצאותם כמשהו טבעי, וגם מפני שיהודים בעלי איפיון מיוחד עלו בכח הרוחני שלהם ליישב את המקומות האלה.
כוכב צדק שנמצא באזור ה'יצירה' מעמיק את העולם הרוחני לכדי השתוקקות לדת ואלוקים, בעיקר בכל מה שקשור לאידיאולוגיה, כיוון שצדק מטיבעו מייצג את ה'פילוסופיה' במובן ה'דעתני', במלים אחרות: כאן במפה הוא מתייחס לחשיבה על ארץ ישראל וכשתוסיפו לזו קשר דתי קל להבין על מה מדובר.

עכשיו תסתכלו על החץ הכחול עליון, יש לידו כוכב (מאדים) שקבוע במפת ישראל ביום לידתה במעלה ה-28. כוכב מאדים במפת ישראל נמצא באזור שמסמל ציבור, וכיוון שתכונות המאדים הם 'מלחמה, כעס, זעם, התפרצות, פגיעה אלימה, בריונות, אכזריות " ועוד, הרי שבד"כ מייחסים למאדים במפת ישראל - כוחות צבאיים, משטרתיים, או כל קבוצה שמתאחדת כדי לבצע פעולה אלימה - וכמובן, כל דבר לגופו, תיכף נסביר את זה.
כוכב מאדים שנמצא במפת ישראל באזור ה"חברה, ציבור" מייצג את הצד האלים, רק אתן דוגמא שבחנוכה התשס"ט - אותו כוכב הותקף גם ע"י צדק, אבל צדק אז נמצא באזור אחר, וביום בו הותקף - פרצה מלחמת עופרת יצוקה.

בימים כ' עד כה' בטבת התש"ע, כפי שאתם רואים, יש מפגש דרמטי בין כוכב צדק לכוכב מאדים {תסתכלו שיש קיטוב קשה, באותה מעלה (28)}
אמנם יש עוד מפגשים דרמטיים שאסביר בהמשך, אבל לבינתיים לגבי ה"מפגש" הזה - הוא יצור אירוע אלים בתוך ישראל - אני מניחה לאור ההסברים הקודמים שלי, שלא מדובר בעימות צבאי עם אוייבים, אלא לדעתי אירוע או עימות אלים בין יהודים.

אירועי טבת הם השרשרת שמובילה לאירועי אדר-ניסן - בהמשך
(בלי נדר, ממש בקרוב,  אולי מחר בבוקר בע"ה).

חנוכה שמח.

תוקן על ידי 3ברית ב- 17/12/2009 15:36:46

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2010 20:16 לינק ישיר 

צודקת ב-100%. שמח גם להצטרף לפורום שלך
לי נראה שבשנת תש"ע תחל מלחמה, מערכה סופית לפני הגאולה השלימה, במהירה אמן.
מה את רואה עד סוף תש"ע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2010 14:49 לינק ישיר 

למצפה3 שלום וברוך הבא.

בורא עולם סוגר את עינינו ברצונו, ופותח ברצונו. מה שמוכיח לכל המנבאים וה'רואים' שהכל בידי השם יתברך, הוא אחד ואין שני לו, הוא מינה את הכוכבים והמלאכים והשרים לממשלת היום והלילה והנבואה הסתתמה בחורבן הבית הראשון אבל נאמר שבאחרית הימים המעיינות שלה יפתחו שוב וגם - לא לגמרי.

אני לא יודעת מה קורה באייר, למרות שראיתי התפתחות בכל מיני כיוונים אבל אין לי הראייה לפתח אותה, כיוון שבאמת יש המון כוחות שנכנסים במהלך החודשים הקרובים שאין לי אפילו שמץ מושג על מה מדובר, מיהם/מיהו הדמות/יות שמעלות את רוח ישראל והרוח היהודית מצד אחד, ומיהם הדמויות/עמים (?) (בארץ?)(בחוץ?) שבאים מכיוונים אחרים לגמרי להכות בעם היהודי.

או..

האם מדובר באמת במלחמה או במשהו אחר אלים לא פחות ? כשהגעתי לאייר משהו עצר אותי ולא יכולתי והאמת שגם פחדתי. אני חושבת שאסור לעשות ספקולציה שתפחיד מישהו ומצד שני אסור להיות שאננים, מצד שלישי - אני באמת מאמינה ברוח היהודית שצריכה להאיר לכל יהודי בישראל (לא לכפות!), כדי לקרב לאבא, שהרי הוא כל כך אוהב אותנו ורוצה שנשוב אליו, לא רק במובן של קיום מצוות אלא ובעיקר לדעתי , בבטחון שלנו בו, ברצון אמיתי שלנו ששני הכוחות הגדולים הקיימים בארץ ישראל - יתאחדו ככתוב בהפטרת ויגש.

כותב על זה דוד נתיב באתר "יהדות":
הפילוג והפיצול יוצרים שבר, והוא שלב ראשון ובסיס לקרע וריסוק עתידי. אין ספק שפילוג מלכות בית דוד לשתי ממלכות, לאחר מלכות שלמה, ומצב המלחמה ביניהם - כולל מלחמות ממשיות, קרבו את החורבן והגלות על העם כולו.
המציאות המתוארת בפרקי הנחמה והגאולה היא של תיקון העיוותים. אחד החשובים שבהם: השגת אחדות באומה. זו לא המלצה, זהו תנאי ומאפיין גאולה, כמו קיבוץ גלויות ובניין המקדש. כך עולה גם מנבואת ישעיהו ונביאים נוספים. שיבת העם כולו לארץ, כולל גולי "עשרת השבטים", והנהגתם על ידי מלך אחד, מבית דוד, הוא שלב בגאולה. "ועשיתי אתם לגוי אחד בארץ, בהרי ישראל, ומלך אחד יהיה לכלם למלך. ולא יהיו עוד לשני גוים, ולא יחצו עוד לשתי ממלכות עוד".
האחדות הלאומית-מדינית יוצרת תשתית לאחדות ולתיקון רוחני. מאבק אינו קרקע נוחה לדו-שיח רוחני בונה.
"וטהרתי אותם, והיו לי לעם ואני אהיה להם לא-הים". ומתוך התיקון הרוחני והאחדות הלאומית, תצמח מלכות איתנה ויציבה: "וישבו על הארץ אשר נתתי לעבדי ליעקב... וישבו עליה המה, ובניהם, ובני בניהם - עד עולם, ודוד עבדי נשיא להם לעולם. וכרתי להם ברית שלום, ברית עולם יהיה אותם, ונתתים, והרביתי אותם ונתתי את מקדשי בתוכם לעולם... והייתי להם לא-הים והמה יהיו לי לעם".
דוד נתיב מרצה לתנ"ך במכללת הרצוג- גוש עציון

הייתי שמחה לשמוע את דעתך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/1/2010 20:20 לינק ישיר 

מדהים!!
אבל לא הבנתי, המלחמה תהיה בחודש אייר תש"ע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2009 01:07 לינק ישיר 
המשך וסוף דבר.

ככל שנכנסתי לעומק הענין המצוייר עלו בי הרהורים מתי אעצור את מראה התרחישים (שלעיני), נדמה לי שהגעתי להבנה שאין להמשיך יותר ממה שנכתב עד כה, לפחות לא לעת עתה. סגרתי את המפה אבל זכרון של דבר אחד יש - מבחן גדול לישראל, וישראל לא לבד.

הדבר המפליא יותר הוא העיתוי למבחן - החודש בו הוכרז על עצמאות המדינה, אייר.

האם המתנה הנפלאה שבורא עולם נתן לנו כשעלינו לארץ ישראל וכבשנו חלקים ממנה - היא דבר מובן מאליו ? האם הישיבה שלנו בארץ הקודש וההבטחה שלא נצא יותר לגלות מאפשרת לנו להתנהג כראות עינינו ולעשות ככל העולה על רוחנו ? האם מותר לנו להתפלג לקבוצות וזרמים תוך ביטויי שנאה כלפי השונה מאיתנו ? האם יש לנו זכות לבקר ולשפוט אחרים בדרך או כמות המצוות שהם עושים ? ורבות השאלות.... 

אסיים את האשכול בציטוט מהנביא יחזקאל (לו):

טז וַיְהִי דְבַר-יְהוָה, אֵלַי לֵאמֹר.  יז בֶּן-אָדָם, בֵּית יִשְׂרָאֵל יֹשְׁבִים עַל-אַדְמָתָם, וַיְטַמְּאוּ אוֹתָהּ, בְּדַרְכָּם וּבַעֲלִילוֹתָם:  כְּטֻמְאַת, הַנִּדָּה, הָיְתָה דַרְכָּם, לְפָנָי.  יח וָאֶשְׁפֹּךְ חֲמָתִי עֲלֵיהֶם, עַל-הַדָּם אֲשֶׁר-שָׁפְכוּ עַל-הָאָרֶץ; וּבְגִלּוּלֵיהֶם, טִמְּאוּהָ.  יט וָאָפִיץ אֹתָם בַּגּוֹיִם, וַיִּזָּרוּ בָּאֲרָצוֹת:  כְּדַרְכָּם וְכַעֲלִילוֹתָם, שְׁפַטְתִּים.  כ וַיָּבוֹא, אֶל-הַגּוֹיִם אֲשֶׁר-בָּאוּ שָׁם, וַיְחַלְּלוּ, אֶת-שֵׁם קָדְשִׁי--בֶּאֱמֹר לָהֶם עַם-יְהוָה אֵלֶּה, וּמֵאַרְצוֹ יָצָאוּ.  כא וָאֶחְמֹל, עַל-שֵׁם קָדְשִׁי, אֲשֶׁר חִלְּלֻהוּ בֵּית יִשְׂרָאֵל, בַּגּוֹיִם אֲשֶׁר-בָּאוּ שָׁמָּה.  {פ} 

כב לָכֵן אֱמֹר לְבֵית-יִשְׂרָאֵל, כֹּה אָמַר אֲדֹנָי יְהוִה, לֹא לְמַעַנְכֶם אֲנִי עֹשֶׂה, בֵּית יִשְׂרָאֵל:  כִּי אִם-לְשֵׁם-קָדְשִׁי אֲשֶׁר חִלַּלְתֶּם, בַּגּוֹיִם אֲשֶׁר-בָּאתֶם שָׁם.  כג וְקִדַּשְׁתִּי אֶת-שְׁמִי הַגָּדוֹל, הַמְחֻלָּל בַּגּוֹיִם, אֲשֶׁר חִלַּלְתֶּם, בְּתוֹכָם; וְיָדְעוּ הַגּוֹיִם כִּי-אֲנִי יְהוָה, נְאֻם אֲדֹנָי יְהוִה, בְּהִקָּדְשִׁי בָכֶם, לְעֵינֵיהֶם.  כד וְלָקַחְתִּי אֶתְכֶם מִן-הַגּוֹיִם, וְקִבַּצְתִּי אֶתְכֶם מִכָּל-הָאֲרָצוֹת; וְהֵבֵאתִי אֶתְכֶם, אֶל-אַדְמַתְכֶם.  כה וְזָרַקְתִּי עֲלֵיכֶם מַיִם טְהוֹרִים, וּטְהַרְתֶּם:  מִכֹּל טֻמְאוֹתֵיכֶם וּמִכָּל-גִּלּוּלֵיכֶם, אֲטַהֵר אֶתְכֶם.  כו וְנָתַתִּי לָכֶם לֵב חָדָשׁ, וְרוּחַ חֲדָשָׁה אֶתֵּן בְּקִרְבְּכֶם; וַהֲסִרֹתִי אֶת-לֵב הָאֶבֶן, מִבְּשַׂרְכֶם, וְנָתַתִּי לָכֶם, לֵב בָּשָׂר.  כז וְאֶת-רוּחִי, אֶתֵּן בְּקִרְבְּכֶם; וְעָשִׂיתִי, אֵת אֲשֶׁר-בְּחֻקַּי תֵּלֵכוּ, וּמִשְׁפָּטַי תִּשְׁמְרוּ, וַעֲשִׂיתֶם.  כח וִישַׁבְתֶּם בָּאָרֶץ, אֲשֶׁר נָתַתִּי לַאֲבֹתֵיכֶם; וִהְיִיתֶם לִי, לְעָם, וְאָנֹכִי, אֶהְיֶה לָכֶם לֵאלֹהִים.  כט וְהוֹשַׁעְתִּי אֶתְכֶם, מִכֹּל טֻמְאוֹתֵיכֶם; וְקָרָאתִי אֶל-הַדָּגָן וְהִרְבֵּיתִי אֹתוֹ, וְלֹא-אֶתֵּן עֲלֵיכֶם רָעָב.  ל וְהִרְבֵּיתִי אֶת-פְּרִי הָעֵץ, וּתְנוּבַת הַשָּׂדֶה:  לְמַעַן, אֲשֶׁר לֹא תִקְחוּ עוֹד חֶרְפַּת רָעָב--בַּגּוֹיִם.  לא וּזְכַרְתֶּם אֶת-דַּרְכֵיכֶם הָרָעִים, וּמַעַלְלֵיכֶם אֲשֶׁר לֹא-טוֹבִים; וּנְקֹטֹתֶם, בִּפְנֵיכֶם, עַל עֲו‍ֹנֹתֵיכֶם, וְעַל תּוֹעֲבוֹתֵיכֶם.  לב לֹא לְמַעַנְכֶם אֲנִי-עֹשֶׂה, נְאֻם אֲדֹנָי יְהוִה--יִוָּדַע, לָכֶם:  בּוֹשׁוּ וְהִכָּלְמוּ מִדַּרְכֵיכֶם, בֵּית יִשְׂרָאֵל.  {ס}

לג כֹּה אָמַר, אֲדֹנָי יְהוִה, בְּיוֹם טַהֲרִי אֶתְכֶם, מִכֹּל עֲו‍ֹנוֹתֵיכֶם--וְהוֹשַׁבְתִּי, אֶת-הֶעָרִים, וְנִבְנוּ, הֶחֳרָבוֹת.  לד וְהָאָרֶץ הַנְּשַׁמָּה, תֵּעָבֵד, תַּחַת אֲשֶׁר הָיְתָה שְׁמָמָה, לְעֵינֵי כָּל-עוֹבֵר.  לה וְאָמְרוּ, הָאָרֶץ הַלֵּזוּ הַנְּשַׁמָּה, הָיְתָה, כְּגַן-עֵדֶן; וְהֶעָרִים הֶחֳרֵבוֹת וְהַנְשַׁמּוֹת וְהַנֶּהֱרָסוֹת, בְּצוּרוֹת יָשָׁבוּ.  לו וְיָדְעוּ הַגּוֹיִם, אֲשֶׁר יִשָּׁאֲרוּ סְבִיבוֹתֵיכֶם, כִּי אֲנִי יְהוָה בָּנִיתִי הַנֶּהֱרָסוֹת, נָטַעְתִּי הַנְּשַׁמָּה:  אֲנִי יְהוָה, דִּבַּרְתִּי וְעָשִׂיתִי.  {ס}

לז כֹּה אָמַר, אֲדֹנָי יְהוִה, עוֹד זֹאת אִדָּרֵשׁ לְבֵית-יִשְׂרָאֵל, לַעֲשׂוֹת לָהֶם:  אַרְבֶּה אֹתָם כַּצֹּאן, אָדָם.  לח כְּצֹאן קָדָשִׁים, כְּצֹאן יְרוּשָׁלִַם בְּמוֹעֲדֶיהָ--כֵּן תִּהְיֶינָה הֶעָרִים הֶחֳרֵבוֹת, מְלֵאוֹת צֹאן אָדָם; וְיָדְעוּ, כִּי-אֲנִי יְהוָה. 

תוקן על ידי 3ברית ב- 25/12/2009 02:11:02

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/12/2009 23:34 לינק ישיר 
המשך...

שיהיה ברור - לצד כל התהליכים המצויירים כאן עולה ירחה של המדינה , היינו: אלוקים לא יטוש ולא יעזוב את עמו ישראל, ודמות/יות רוחניות יתקשרו ויחזקו את רוח העם היהודי - אין לי מושג על מה מדובר, אני רק רואה את הירח העולה ומאיר לצד הקושי הגשמי כאן בארץ, זה לא רק מאבק על שטח, או מאבק דתי (השתלטות איסלאם), אלה בראש וראשונה - מאבק על ערך ורוח, ומה שלא יהיה, לצד היערכות גשמית חייבת להיות היערכות רוחנית פנימית, כי הכל מתמוטט, וגם אם יהיה פילוג - עלינו לדעת שעם ישראל הוא גוף אחד ונשמה אחת ואנחנו אוהבים זה את זה גם אם יש מריבה גדולה מאד.

כדי לדעת מתי נהיה ב"עין הסערה" אני בודקת את כוכב מאדים שנמצא במפת ישראל. הנה המפה, סימנתי בחיצים את כוכב מאדים (בגלגל החיצוני, למעלה), ובדקתי (בצד שמאל - מסומן בחץ) באיזו מעלה בדיוק נמצא הכוכב. הנה:

המעלה המדוייקת של מאדים התוקפני במפת ישראל היא 28.18.

אני בודקת בתהליכי הכוכבים השמיימיים ומגלה שכוכב כירון, שנתגלה לא מזמן ולא יודעים מהותו, מבדיקה נסתבר לי שהוא אחראי על מזל שור - המזל של ישראל -, עפ"י השערות (שלי בלבד), הוא מסמל את החוש השישי או ההיולי לקראת הממשמש ובא, ששור הוא ארצי ומכאן כוכב כירון הינו הבסיס לקראת הבאות.

והנה שוב הדבר המדהים הזה בראיית ההקרנה המדוייקת של כירון, מבשר המצבים, הקרנה שמתרחשת ביום שבת (20.3.2010).

הנה תהליכי הכוכבים השמיימיים (שימו לב לחיצים - ותראו שביום שבת מגיעה המעלה המדוייקת (28.17) כמצויין לעיל:

אנחנו עדיין לא ב'עין הסערה', אבל נדמה שלו מדובר במטאורולוגיה, הרי כירון הוא החזאי.

ואם כך, מה כירון מראה לנו ומתי זה יקרה ?

בקרוב.... (נשמע כמו סרט מתח, לא נעים לי...

שבת מבורכת לכל בית ישראל

תוקן על ידי 3ברית ב- 24/12/2009 23:50:42

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/12/2009 22:54 לינק ישיר 
תרחיש ניסן-אייר התש"ע..... התקפה...

תודה למגיבים. התגובות מאד מחזקות. יש מקום לטעויות ולכל היותר ציירתי ציורים ויש מי שמסתכל בהם בעניין, אני לא לוקחת שום אחריות על מה שאני כותבת, אבל במראות שאני רואה יש פלאי פלאים למשל, וזה מדהים, כל האירועים בחישוב של מספרים - מתרחשים בשבת! תיכף אראה לכם שתי דוגמאות. עד עכשיו לא ציינתי את זה, כי לא הבנתי איך ההקרנה מתרחשת ביום הזה, ואז תחמתי את האירועים יומיים-שלושה קודם ואחרי.

בחודש ניסן שלאחר אדר יש הערכות שמיימית, מדהים, כשתראו את הציור תשימו לב - יש עיגול חיצוני שזה ממשלת השמים, ועיגול פנימי המתייחס לארץ (ישראל). בלי שאסביר לכם תראו מיד את היחס בין העיגול החיצוני לפנימי. תסתכלו רגע ואחר כך אסביר (המפה שלהלן חושבה לר"ח ניסן).

הציור מדהים ביותר, מקבץ כוכבי שמים נמצא ממול כוכבי ארץ ישראל. רק לידיעה, ההסתכלות במפה היא 'מלמעלה למטה', לא ארחיב, אבל דמיינו התכנסות של שרי ההנהגה העליונה במבט על מה שקורה בארץ ישראל (החץ האדום), ובצד השני (בחץ השחור למעלה) כוכב שבתאי, שכבר אמרנו שהוא האחראי על הברכה והקללה, השפע וההגבלה, הוא נמצא כרגע (בר"ח אלול) בתנועה הלוך ושוב ותיכף יתזמר עם כל המקבץ הגדול שאתם רואים מול מדינת ישראל, יותר נכון מול הנהגת המדינה.

לצורה החיצונית יש השלכה על המהות, ור"ח ניסן זאת גם ההתחלה של הכל. מה שאתם רואים זה ההיולי , הכנה לקראת הבאות. כל אחד מאיתנו כבר ידע וירגיש שהאוויר טעון, אבל בנוסף, התקשורת תתחיל להזרים מידע, ניתוחים, פרשנויות, - כי כוכב נפטון, שקשור לתחושה מקרין , עדיין לא הגיע להיבט המדוייק שיוצר את המתקפה, אבל עוד מעט יבוא מפץ חזק שירעיד את האדמה, זה מתקרב.

כדי לדעת מה קורה כל יום החל מר"ח ניסן, אני צריכה לעשות חישובים שעות רבות ונדמה לי שאסור לי לגעת בזה, אבל לידע כללי: מהלכו קדימה ואחורה של כוכב שבתאי בר"ח ניסן - קצת מוכר לנו: עיכובים והגבלות הקשורות לשבויים, מדינות רחוקות לוחצות ומתערבות, מפעלים נסגרים, קשיים כספיים, אבל כאן בעיקר - בגלל המבנה סביב, שבתאי יצור בעיקר הגבלה בשותפות ממשלתית, היינו - הפרדה, פירוק, קושי ביצירת אחדות שלטונית וכבר כתבנו שחודש קודם לכן, אדר, מסמל את תהליך ו/או נפילתו של נתניהו. (אני כותבת בכוונה תהליך, כי כבר כתבתי שההקרנה הקשה על נתניהו באה מכוכב כבד במיוחד (פלוטו) בשלושה מחזורים, ולא ארחיב מה שכבר כתבתי.

ר"ח ניסן מסמל את ההתחלה של כל המערכת שתבוא בהמשך - בנקודות שאציין כאן, ונכון שאף אחד לא צריך להתייחס למה שאני כותבת, אבל... אם יתממש תרחיש טבת בתאריכים שציינתי אני מבקשת מכל אחד שקורא את הכתוב - לחזק תפילה, להתפלל כל יום על עם ישראל, להתחזק באהבת השם, להתחזק בבטחון בשם.

ועכשיו ניכנס למערכת..... ניסן-אייר התש"ע....

(בהמשך)

תוקן על ידי 3ברית ב- 24/12/2009 23:22:05

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/12/2009 17:02 לינק ישיר 

שלום צברית,
תודה רבה לך על התרחישים. אני מאוד מחכה להמשך.
שאלת אם להציג את המפות - כן, אם אפשר, כי זה עוזר להבין את מה שאת כותבת.
טלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2009 19:32 לינק ישיר 
המשך תרחיש אדר התש"ע

בס"ד

כיוון שתוך כדי כתיבה עולות עוד ועוד תמונות, וזה קצת מבלבל, ארכז את תמצית אירועי אדר התש"ע כפי שראיתי - ושוב חוזרת ומדגישה שאיני נביאה ויש להתייחס בזהירות וספקנות ואך ורק לעקוב אחרי הדברים.

תמצית אירועי אדר התש"ע:

1. לקראת סוף חודש שבט התש"ע קורה משהו פתאומי שיביא להתחזקות כוחות המחוברים לתורה וא"י, באותו זמן עולה השמש של המדינה ומחזקת את העם היהודי ואמונתו. התקשורת תעסוק בכך רבות.

2. עוד לקראת סוף חודש שבט התש"ע - אירוע חיובי הקשור עם עבר ומרחקים.

3. לקראת תחילת אדר התש"ע ור"ח והמשכו - מתרחבים הסדקים בממשלה, אישים פורשים, מתחברים עם אחרים, מה שנראה היום מאוחד - נקרע לחתיכות במהירות (התהליכים האלה ייתכנו גם בשבט אבל עוצמתם - באדר התש"ע).

4. אדר התש"ע - התקשורת כולה עוסקת בקרעים, פילוג, חתכים, - הקרנת כוכב המסמל נפילתה של ממשלה.

5. במקביל ובהמשך באדר התש"ע - עולה הירח של המדינה ומאיר. דמות (דמויות?) , הנהגה רוחנית שמתחילה את דרכה, מאוחר יותר במהלך התש"ע היא תוביל ברוחניות, ותמצא את הדרך והתקשורת לציבור יהודי שזקוק לה (זה יהיה קשה כי יהיו מתנגדים רבים).

שימו לב שעדיין לא מדובר על מלחמה, זה יבוא עוד מעט....

*** עלי לציין ולהתוודות - נפילת השלטון מופיעה עוד פעמיים במפת ישראל במהלך שנת תש"ע. כמו כן אירועים דרמטיים מאד שקשורים לשלטון לאורך תש"ע. אין לי הסבר או רעיון לתופעה ועיני נסתמו מלראות או לדמיין את הציור, ייתכן מאד שהציור יתבהר במהלך האירועים עצמם.

התרחיש הבא שייכתב הוא תרחיש ניסן התש"ע.

תוקן על ידי 3ברית ב- 24/12/2009 22:27:36

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2009 19:10 לינק ישיר 
תגובה + המשך תרחיש אדר-ניסן התש"ע

בס"ד

רות, לגבי האדם שהבאת את תאריך לידתו - לא נראית הצלבה עם מפת המדינה בתקופה שבה עולה ירחה של ישראל ומזהיר באור יקרות על העם היהודי (הסתכלתי על אדר התש"ע). לא אפרט יותר כיוון שהבאת מפה אישית ואין ענין להתייחס למפות אישיות בפורום. רק אציין שבעל המפה שהבאת הוא אדם מאד מיוחד, יש לו ראיה מקיפה וחדה וגם ירא שמים מאד. מברכת אותך ואת בעל המפה.

המשך תרחיש אדר התש"ע + מפות

כדי לראות את המצב הדואלי בו יימצא עם ישראל באדר התש"ע, יובא לכאן המראה המדהים שגם יוכיח לנו שהשגחת השם נוגעת בכל פרט ופרט, כל מה שקורה לנו כפרט וכעם היה ידוע לנביאים והנה ראו את הפלא הגדול שאי אפשר להתעלם ממנו.

אבל לפני שאמשיך אני חייבת להתייחס לנושא 'הבחירה'. במלחמת עופרת יצוקה נראה היבט לוחמני במפת המדינה. ההיבט נראה קשה. אנו זוכרים את הטילים שנשלחו לשדרות ואשקלון לפני המלחמה, וכשהתחילה הקרנה כלפי ישראל שמעידה על מצב לחימה, ההקרנה היתה קשה אבל, הן אחדות ישראל והן תפילות רבות ואהבת השם לא רק יצרו מטריה של הגנה על עם ישראל, אלא ראינו ניסים ונפלאות ואפילו מראות מדהימים שחיילים ראו (רחל אמנו ועוד) !!!
מה שהביא אותי למסקנה שהאירוע מתרחש ולא ניתן למנוע אותו אבל מהות האירוע, עוצמתו, קשייו או נפלאותיו הם בידי שמיים וזה תלוי בתפילות שלנו, אהבתנו לאבינו האחד והיחיד, וההישענות שלנו עליו כמו גם הבטחון שלנו שרק הוא יציל אותנו. 

לכן אמשיך - בתפילה שעם ישראל יתאחד סביב בורא עולם באמונה ובטחון שהוא יגן עלינו מכל מצב ויביס ויעקור את אלה שרוצים לעקור תורתנו מליבנו ולפגוע בנו.

הגורליות שהביאה את נתניהו למשול בישראל, עד שיגיע למצב בו כוכבו יועם, מופיעה בסיפרה 5 המחברת בינו לבין ישראל.

שימו לב לסיפרה הזאת (5) (המסומנת בחץ). מדובר בכוכב מפתיע, היום נתניהו לא יודע מה יקרה ממש בעוד כחודשיים, זה יקרה בפתאומיות, דבר נוסף שאני רואה עכשיו, הצלבה נוספת שעכשיו אני רואה  ויש לי חשש גדול ולכן לא אפרט כאן את ההצלבה השניה ואני מתפללת לשם שירחם על האיש הזה וירחם על עם ישראל.

הנה מפת ההצלבה של נתניהו וישראל - שימו לב רק לחץ המופיע בתחתית המפה (ולסיפרה 5)..

תוקן על ידי 3ברית ב- 22/12/2009 19:11:50

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/12/2009 23:29 לינק ישיר 
תרחיש אדר- ניסן ה'תשע.

ב'ה
שלום 3 ברית.

אני קוראת את התרחישים שאת כותבת וממש מתרגשת.כנראה שבעזרת ה' חבלי משיח זה כאן ועכשיו.
כתבת שתהיה לידה של דבר חדש וטוב, נקי,זך, טהור,אמוני.
כתבת גם שיעלה כח מנהיגותי שקשור בשורשיו לתורה ולארץ ישראל, מדבר אל עם ישראל, עם רוחניות חזקה מאוד, אישיות שמופיעה בעוצמה ומושכת אליה רבבות.
ישנן שמועות על אדם אחד, שמאוד מתאים לתאור שנתת.   הוא נולד בלונדון ב-8 בספטמבר 1949.
מה דעתך, האם הנתונים מתאימים לאישיות עליה את מדברת?

אשמח מאוד לקבל את תשובתך.

רות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2009 01:46 לינק ישיר 

בס"ד

אם לומר את האמת אני לא  ממש  מבין  בעניני  מזלות  וכוכבים  ...

וזה  מחשש  לחילול  שם  שמים .....

ובחרתי  בדרך  שנאמר  תמים  תהיה  עם  ה'...

וטוב  לי  שכך ...

אם  הורו  לך  גדולי  תורה  שמעשיהם  תואמים  להלכות  התורה ... ויש  להם  יראת  שמיים ....

אז  נאמר...

ככל  אשר  יורוך  תעשה ....

ואין  לי ממש  הבנה  בתחום  וציינתי זאת משום  חשש  להיכשל  בעבודת  הכוכבים  והמזלות ... רחמנא ליצלן...

וכן  יהי  רצון  שלא  נצטרך  לגלות  פנים  בתורה  שלא  כהלכה  ולא  להיכשל.....

תבורכי  מפי  עליון...

כן  יהי  רצון...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2009 23:57 לינק ישיר 
תגובה ליבי - ואח"כ המשך תרחיש אדר ניסן

בס"ד

יבי אחי היקר

נכון אמר מביטים שיש דעות חלוקות, ואני מסתמכת על רבנים וגדולים ממני שמעבירים הרצאות בנושא אסטרולוגיה ביהדות, ואם תסתכל על סידור של ראש השנה ויום כיפור תמצא פלא פלאים על הכוכבים מהלכם ותפקידם והשפעתם על בני אדם, לא רק לגבי תקופות אלא ימים ושעות....

עם זאת אתה מצטט הסברים לכתוב במסכת שבת בלי לצטט מי אמר את ה"נאמר" (כפי שכתבת):

נאמר: 
ללמוד  מהם  כן  ללמד  בהם אחרים  אסור ...
ובטח  שלא  להורות לאחרים  ללמוד  מכך ...

(אציין שאני לא לומדת מהגויים, לא מלמדת אחרים, ובוודאי לא מורה לאחרים ללמוד מכך).

וכיוון שאני חושבת שהקב"ה זיכני לראות ראייה חלקית, שעד כה דומני לא קראתי בשום מקום אופן הציור העומד להתרחש, שאני עצמי הייתי רוצה לקרוא מאחרים ולהתחזק בהם, וכיוון שהתורה מצווה על כל יהודי לתת מהידע הקיים ברשותו (תנא דבי אליעזר, ליקוטי מוהר"ן, מסילת ישרים ועוד), הרי אני עושה זאת ומי יתן ולא אאכזב את קוני ורק אור השם ילווה את הכתוב כאן, ויביאו רחמים גדולים יהיו על עם ישראל שסובל ייסורים עמוקים, ויעקרו שחיתות, רשע וזדון מן הארץ, ויביאו לנו גאולה באהבה .

המשך תרחיש אדר התש"ע

ב-18.2.2010, ג' אדר התש"ע, מצטלב גורלו של נתניהו בגורלה של ישראל ומתחילה תקופה חדשה. הדבר לא קורה באופן פתאומי אלא הדרגתי וזו הסיבה שכתבתי שתרחיש טבת קשור לתרחיש אלול וכך גם תרחיש אדר ממשיך את התרחישים הקודמים אלא שמה שקדם לאדר הוא הסיבה למה שיהיה לאחריו ויביא בעקבותיו - שינויים, מהפכות, מלחמות, כאוס, פירוק מסגרות - למול לידה של דבר חדש וטוב, נקי, זך, טהור, אמוני.

עוד יודגש, כשאנחנו עדיין באדר, שהשינוי שיבוא בהדרגה, מקרין גם למפת נתניהו וגם למדינת ישראל עוד קודם לכן, וכיוון שמדובר בהקרנה איטית ומתמשכת, הרי מה שאנחנו לא יודעים היום - נתחיל לדעת קודם אדר (!)

וכיצד נדע זאת ?
בתוך המסגרת השלטונית נראה את הבקיעים והסדקים. כל מה שנראה היום ברור ומובן מאליו לא ייראה כך לקראת אדר התש"ע "אל תבטחו בנדיבים בבן אדם שאין לו תשועה", שיד השם תבלבל את המקום החם שממנו הם שואבים את כוחם שאין בו אלא ריק, תאוות ממון ושלטון, ואין אלוקים בקירבם !

ומה קורה במקביל לזעזועים בראשות הממשלה ? (שימו לב שלא כתבתי אלימות, אם כי איני יודעת במה כרוך תהליך נפילתו של נתניהו).
במקביל לתהליך הנפילה עולה הירח של ישראל, באזור מנהיגות, וזה אומר כח אחר (מנהיגותי, מוביל) שקשור בשורשיו לתורה ולארץ ישראל (לא יודעת אם מדובר באישיות דתית), מדבר אל עם ישראל, רוחניותו חזקה מאד, האישיות הזאת מופיעה בעוצמה ומושכת אליה רבבות, לאישיות (או תנועה.. קבוצה...) נכונה תקופה של יצירת תכנים חדשים וחזקים יותר מאלה שהיו עד כה.

קשה לי לכתוב הרבה, אז אמשיך בקרוב.

יש לי בקשה - האם אתם רוצים שאציג גם את המפות לגבי אדר ? אנא תשובתכם. אם תבקשו - אציג.

שבוע טוב לכל בית ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/12/2009 23:04 לינק ישיר 

בס"ד

ועל  זה  נאמר:

בדרך  שרוצה אדם  ללכת  מוליכים אותו...

והבא  להיטמא  פותחין  לו ....

והבא  להיטהר  מסייעין  לו....

ואני  לא  כופה  על  אף  אחד  דרך  מה  לעשות  חס  ושלום ...

אני  רק  נותן  ידיעה  הלכתית  כפי  הבנתי  בנושא  שבו  אני  אישית  לא  רוצה  להיכשל ...

ואם  ראיתם בדברי  פגיעה חס  ושלום ...

אני  מתנצל  מעומק  ליבי.....

אבל  נאמר:

הוכח  תוכיח  את  עמיתך  ולא  תישא  עליו  חטא....

ולמרות  זאת נאמר:

ואהבת  לרעך  כמוך ...

ועם כל  זאת...

הריני  אוהב  כל  אחד  מבני  ישראל  כנפשי  ומאודי....

והמשכילים  יזהירו....

כן  יהי  רצוןן.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2009 22:47 לינק ישיר 

יבי1973 הבנו את הטעונים אנחנו לא ....
המחלוקת בהתיחסות לאסטרולוגיה נטועה בין גדולי ישראל מקדמה דנה. אתה חושב א' וברית3 חושבת ב'

והקוראים יחליטו !!.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2009 22:12 לינק ישיר 

בס"ד

ידידת  הברית ...

בהמשך  לתגובתך ...

הבאתי  את  המשנה  המדוברת בעניין ...

שנאמר...

תלמוד  הבבלי  דף  עה,   פרק  ז'...

נאמר:

והלומד דבר אחד מן המגוש חייב מיתה

והיודע לחשב תקופות ומזלות ואינו חושב אסור לספר הימנו מגושתא

רב ושמואל חד אמר חרשי וחד אמר גדופי תסתיים דרב דאמר גדופי

דאמר רב זוטרא בר טוביה אמר רב הלומד דבר אחד מן המגוש חייב מיתה דאי ס"ד חרשי הכתיב (דברים יח) לא תלמד לעשות

אבל אתה למד להבין

ולהורות תסתיים...

אר"ש בן פזי א"ר יהושע בן לוי משום בר קפרא

כל היודע לחשב בתקופות ומזלות ואינו חושב עליו הכתוב אומר (ישעיהו ה) ואת פועל ה' לא יביטו ומעשה ידיו לא ראו

א"ר שמואל בר נחמני א"ר יוחנן מנין שמצוה על האדם לחשב תקופות ומזלות

שנאמר (דברים ד) ושמרתם ועשיתם כי היא חכמתכם ובינתכם לעיני העמים איזו חכמה ובינה שהיא לעיני העמים

הוי אומר זה חישוב תקופות ומזלות

נאמר: 

ללמוד  מהם  כן  ללמד  בהם אחרים  אסור ...

ובטח  שלא  להורות לאחרים  ללמוד  מכך ...

שנאמר:

שנאמר (דברים ד) ושמרתם ועשיתם =  ולא  להורות  לאחרים =  כי היא חכמתכם ובינתכם לעיני העמים איזו חכמה ובינה שהיא לעיני העמים

ועוד  נאמר :

פרקי  אבות  ג'    משנה  כ"ג....

רבי אלעזר בן חסמא  אומר....

קינין  ופתחי  נידה,  הן הן  גופי  הלכות .....תקופות  וגימטריאות פרפראות  לחכמה.....

חישוב  אסטרונומי ולימוד  אסטרונומיה הם  אסורים שהם  בגדר  עבודה  זרה

מגוש = אסטרונום

וכבר מוסבר  מה  דינו  של מי שלומד  מהמגוש....

ונמשכילים  יזהירו....

כן יהי רצון...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חבלי משיח > תרחיש טבת + אדר ניסן התש"ע, פירוט ותמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext