| נשלח ב-20/12/2009 10:31 |
|
| |
שלא תהיה הפתעה גדולה אני עוזב את הנט.
היי לכולם, אז כמו שראיתם בכותרת אני עוזב, אני מתפלל שאני אצליח בזה ושאני לא ייכנס לאיזה דכאון, כי אני הייתי הרבה על המחשב, הייתי מוריד פול סרטים וסדרות, אני עוזב גם לפני שאיזה סדרה שאני מאוד מאוד אוהב מסתיימת [ הישרדות הישראלית והאמריקאית למי שתוהה ] כך שזה היה שינוי משמעותי, אני מקווה שזה לא יהיה קיצוני מדי מדי.
בקיצור עוד שבוע מהיום אני מנתק את האינטרנט מהמחשב,
זה בזכות מישהי מאוד מאוד יקרה לי, שישבה הרבה הרבה ושיכנעה אותי, את תקראי את זה אז תודה רבה באמת מהלב מהלב.
אני אתגעגע פה לכולכם, אני מכיר די הרבה פורומים ופה זה ללא ספק אחד הנחמדים.. אולי אני אבקר לפעמים לפעמים, ממחשב של חבר, או ממחשב ציבורי..
ה' יעזור לי, כי אני עושה את זה בשבילו, אתם תקבלו את ההחלטות הטובות בשבילכם יש כאלה שזה לא נורא מבחינתם ויש כאלה שזה הרסני תקבלו החלטות טובות.
ביי אוהב אותכם
מוש
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2010 15:37 |
|
| |
חח למי שמגיע באמת כל הכבוד זה למי שעוזב בלי לעשות רוח.....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 21:48 |
|
| |
מה, אור זה היה רציני??????? 
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2010 11:26 |
|
| |
כן אור, כולנו מצדיעים לך, ומקווים שתצליח לעמוד בהחלטתך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2010 01:16 |
|
| |
איזה כייף לשמוע!! הלוואי עלי...
בהצלחה אור. נהיננו (ואני מרשה לעצמי לכלול את כולם) מאאד מתגובותיך!!
בהצלחה!!
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2010 20:10 |
|
| |
כפי שאתה רואה כאשר ראיתי את ההודעה שלך המחשבה הראשונית שלי היתה : "הוא השתגע???????????? כלומר אין מצב הוא לא יצליח, הוא לא יהיה מסוגל מי שנכנס לזה כבר לא יכול להתנתק זה ממכר וכו'" אבל במחשבה שניה אמרתי רגע מהיכן נבעה המחשבה הזאת, מה רק בגלל שאת לא מסוגלת להתנתק מזה את חושבת שגם אחרים לא יהיו מסוגלים, הרי זו תבוסתנות ראויה לשמה, במקום לעודד, את מרפה, אז לי זה קשה ולו זה יהיה בע"ה קל, הלוואי שהקב"ה יעזור לך לצאת מזה במהרה כי "הבא להיטהר מסייעים בידו".
דרך אגב, מה גרם לך לקבל את ההחלטה הזאת???? (אולי זה יצליח להשפיע גם עלינו האחרים לעזוב את הנט.)
|
|
| נשלח ב-9/4/2010 18:23 |
|
| |
מה השתגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת??????????????????????????? אז מי ישאר בפורום פילוסופיה ויעזור לי למצוא תשובות???????????????????????????? דרך אגב אני מחכה למאמר.
|
|
| נשלח ב-9/4/2010 16:45 |
|
| |
גם אני עוזב. ביי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2010 01:04 |
|
| |
נוש ידידי היקר משכבר הימים הימים אשר תמיד אהבתי גונן עלי כשכולכם בלעתם אותי בהצלחה רבה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2010 19:39 |
|
| |
וואאוו!!! כל הכבוד, המון הצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2010 15:21 |
|
| |
נוש, אני מקווה שזה יהיה הפתח של מחט בדרך להצלחה הגדולה!!!
בהצלחה רבה רבה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2010 11:45 |
|
| |
נוש, כולנו תקווה שזה נגמר סופית !!!
בהמון אהבה מכולנו...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2010 10:51 |
|
| |
מה נגמר???
אתה חוזר??? או עוזב סופית??
תוקן על ידי נאות ב- 04/04/2010 10:51:22
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2010 10:37 |
|
| |
נגמר !!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2010 23:53 |
|
| |
מחזיקים לך אצבעות... תתפלל עלינו 
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2010 23:05 |
|
| |
היי אנשים, קפצתי לבקר.. מה זה נהניתי לקרוא אתכם . נאות, חנוכי, גיטרן, שמחהלה, מעשהיה. אפילו את מישהו [צדיק ?] אני אוהב אותכם.  אגב מישהוצדיק לא נכנסתי לנט בגלל חברה ובטח שלא עזבתי בגלל חברה.. אז זה לא כל כך מתאים מה שאמרת. אני יעדכן אותכם אני עדיין בקבלה שלי, אין לי נט, וזה קשה קשה, אני כל הזמן מרגיש פיספוס. אני עובד על זה נקווה שיהיה בסדר.
|
|
|
|
|