כידוע לכולם הרבנים יצאו חוצץ נגד האיטנרנט ובפרט נגד הפורומים המכילים לרוב רכילות וענינים שהשתיקה יפה להם
אנו כאן בפורום נזהרנו תמיד לשמור ככל יכלתנו ועל כך גם אומר בהזדמנות זו תודה לחברי מנהלי המשנה שלא חסכו עמל וטורח [והרבה יותר ממה שנראה למשמיצים למיניהם]
שקלתי רבות את המשך דרכי ולאור זאת אני מרגיש הכרח לצאת בהודעה ברורה :
אכן עדיין מרן הרב עובדיה לא יצא בהודעה מצידו בעניין אך נראים הדברים כי ביום מן הימים יצטרף גם הוא לקריאת מרנן הרב בעדני והרב צדקה לאסור את האינטרנט והקמת האתרים החרדיים
בנתיים עד שלא תהיה הבהרה ברורה [ואקווה שיסכימו עימי חברי] אשתדל שלא להוסיף חומרים ולהפרות את הפורום
ואומנם בד בבד עדיין כמובן יהיו בפורום שלנו עבודות תחזוק ומניעת השלילי כדי שלא לתת פתח להרסניים למיניהם לגרוע יותר
בתקווה להבנה ובברכת ועשית ככל אשר יורוך
ac22
תוקן על ידי ac22 ב- 06/01/2010 18:44:27
נשלח ב-20/12/2009 23:26
רבני ש"ס כבר הביעו דעתם לגבי אתר צעירי ש"ס, שאחר איבשא קלה מההנגה הרוחנית האתר ירד מיידית מעל גבי האתר. הרב עובדיה לא חתם ע"ז ואין צורך שהוא יחתום כי בציבור הספרדי לא פשתה המספחת הזו.
נשלח ב-27/12/2009 05:06
דעתי היא כי הציבור הספרדי הוא למעלה מ50% מהציבור החרדי, ומגיע לו פורום מכובד וענייני, ולא כל ממשיך של טומי לפיד יכול לכתוב בו מה שבא לו.
תוקן על ידי ac22 ב- 06/01/2010 18:53:28
נשלח ב-2/1/2010 21:55
AC, לאור דבריו של הרב אמסלם אני חושב שאתה צריך לשקול שוב את המשך דרכיך.
נשלח ב-6/1/2010 18:51
אחי ידידי תל אביב
לא עניתי עד שבררתי היטב ממקורותי המוסמכים ביותר [ואתה יודע שיש לי כאלו]
מרן הרב עובדיה יוסף הוא נגד האיטרנט ותמיד היה ויהיה כזה [נכון להיום] פשוט מחתימי הכרוזים באו להחתים אותו רק אחרי פרסום הניסוח השני ואז תלמידיו סובביו שחשו לכבוד התורה העיפו אותם לכל הרוחות על חוצפתם זו.
העסקנים לא ידעו להוריד ראש ולבקש בצורה מכובדת פעם שניה כי לא ידעו בערך חלקו של ציבור בני התורה הספרדי כחלק מהעם. וזה הפסד שלהם במערכה
מרן וכל הרבנים כמובן נגד, ואילו אמסלם שמקשקש בעניין עושה זאת על דעתו הפרטית למרות רמזים ברורים שדעות יוצאות מבית הרב בלבד. וד.ל.
הבושה הגדולה היא שגם בכרוז הראשון וגם בשני הרבנים הספרדיים הונחו כמצורעים ליד הגדר, אני במקום שס או יום ליום או קול ברמה הייתי מוחה על כך. אבל בנתיים אני לא.
אני רק נשמע לדעתם האמיתית של הרבנים, ולצערי למרות שגם העסקנים הנבלים הללו חושבים כך, אני נאלץ לשתף איתם פעולה כיהודי דתי.
ושוב למרות העסקנים ובזכות הרבנים ולא אחרת.
[אגב מרגי10 הוא כנראה הטרול הידוע שלנו בפורום וכל מי שמגיב לו ידע שהוא מחזיק אותו כאן. ותאמינו לי חסמתי אותו כבר באינסוף ניקים, לא יודע ממה הוא עשוי]